Gmaja cestitam od srca. Neka je sa srecom i da pregled prode odlicno.
Nessah ne znam sto bih rekla na M. Ali opet bolje da dode ako vec misli doci nego da te zavlaci kao mene vise od 90 dana. Sretno u slijedecem ciklusu. Ocekujem te u zomskim bebamaaaa
Pupa ti simptomi su mi bili strasni. Mozes slobodno procitati moja zanovjetanja zadnjih 5 mjeseci sto sam se trudila. Ima svega i svacega. Na kraju kad sam prestala vjerovati u sve te simptome za koje sam u stvari na kraju mislila da sama sebe lazem, dogodila mi se T. Svakako sretno ti bilo. Sve smo mi razlicite. P. S kad mislis raditi test? Jel ti vec kasni il su ti ciklusi uvijek nesto duzi?
Mene hvala B , mucnine prosle pa me uhvatila manija spremanja. Kosila travu, spremila kucu i dr. Kavu ne pijem niti pusim vise. Bas sam zdrava
Pepita i mama ne mislim raditi test tamo negdje do cetvrtka! Inace imam cikluse do 40 dana obicno to bude 33-35 najvise, ali evo danas je 34.dan i nista! Prije nisam gledala kad mi je ovulacija, a ovaj mjesec po temperaturi se cini da je bila oko 27.dana ciklusa...pa nekako mislim da je rano jos raditi test, nemam pojma ni sama nisam sigurna, al me ne vuce jos da radim jer mi je bas produzilo ovaj ciklus...stvarno nemam neke simptome pa me tim vise ne vuce jer nekako nisam uvjerena da je trudnoca! Al dobro, nadam se da cu se na kraju prevariti....mi smo se druzili lijepo ciiijeliii mjesec redovno, nekad svaki dan nekad svaki drugi! Ucinili smo sve sto smo mogli hihihi! Nadam se da ce jednom uroditi plodom! Inace, cajevi su mi stigli, trakice mi stigle s ebaya! Tako da sam se naoruzala... Citala sam ja vase postove od prije, samo sto sam se tek kasnije odlucila pridruziti i sluzbeno! Tako da sa zakasnjenjem, cestitam ti Pepita na trudnoci!
Slazem se. Pricekaj onda taj zadnji dan ciklusa i onda napravi test. Ako je O bila tako kasno onda je svakako rano za test sada.
ni sa cajevima nemoj zuriti. Njih isto kreni tek kad vidis da je M dosla. Svakako samo pozitivno i radno
Drage mamice buduće i sadašnje pošto i mene nije bilo jako dugo ovdje imam najljepšu vijest.... I mi smo ugledali plusića hihihi :) sljedeći tjedan ćemo se naručiti doktoru pa da znamo onda sve :) pusa svima :*
Pozz curke moje! Cestitam novim trudnicama,,zelim vam najuredniju trudnocuu!!
Pepita sjecas li se mozda koji ti je bio dan ciklusa kad si napravila test??
Meni su ciklusi inace do 39. dana,, ja napravila test 42. dan i bio je negativan,,a menge jos nema...
Nessah glavu gore i u nove pobjede!!
Kod mene je jos sve po starom...bjeljanjak iscjedak prisutan vec vise od 10 dana,,sise bole,,bradavice ukrućene, menge nema...cekam iduci tjedan da vidim hoce li doci...
Saljem puse svim curkamaa
hehe hvala i ja si sama želim najuredniju trudnoću :).... jer spontani prije 4mj me uništio... uhhh :/
Sortiraj odgovore
Najstariji