StellaMaris, imam zivin toplomjer, nabavila nedavno u Bosni! Al mjerim ja s 2 za svaki slucaj iako mi je kao zivin primaran al provjerim i s drugim digitalnim i uvijek pokazu isto! Nema veze, kazem da ionako niiista ne ocekujem ovaj mjesec...
Nessah, stvaaaarno ludi simptomi mislim 15 dana da te bole sise! Bome :) divim se tvojoj strpljivosti da unatoc svim tim simptomima nisi napravila test... Muzev san zvuci supeer, daj Boze da se ostvari za 9 mj :)

bokic,
upravo zvala za briseve i sestra mi rekla da dodjem iduci tjedan po uputnicu..ne razumijem ju, ps ona mi treba napravit briseve,sto ce mi uputnica..
idem iduci tjedan kod nje i trazit cu briseve a ako poludim otici cu privatno (iako sve vec radim kod privatnika pa sam briseve htjela preko socijalnog)
sve je moguce ako vjerujes u snove
Drage cure, upadam sad na forum samo da vam javim koliko sam izvan sebe i u soku. Kasnije cu se vratiti i procitati sto ste sve napisale tijekom vikenda, kad malo dodjem k sebi.
Imam toliko zeljeni plus na testu!!!
Strah me veseliti se, jer, znate kako je, dok doktor potvrdi i sve to...U petak je temperatura vec drugi dan bila u padu, dosla s 36.89 na 36.79, a s njom i moj smedji iscjedak. Tada sam napisala da znam sto slijedi. U subotu se smedje nastavilo, temp jos pala na 36.72. Na vecer lagani grcevi i mislila sam to je to, 11.dpo. U nedjelju totalni "oporavak" temp, skok na 36.85, cijeli dan nema smedjega. Ma mislim si u sebi, u jutro radim test, nisam jos nikad, malo mi je sumnjivo.
Jutros, unatoc ponovnom laganom padu temp, napravim test s interneta i blijeda linija je tu! 13dpo. Sva u nevjerici, popodne napravim jos jedan, linija jos vidljivija. Ma k vragu i testovi s interneta, napravim Clearblue digitalni, a plus kao kuca i oznaka trudna 1-2, dakle poklapa se s ovulacijom.
Ne znam trenutno kud bi sa sobom, sva sam izbezumljena. Nadam se da ce sve biti u redu.

Dulcinelaaaaaaaaaaa cestitaaaaaaaam!!!!!!! Stvarno nema dvojbe!!!!! Juhuuuuuuuuuuu! Nakon kolko ciklusa je plus? Stvarno mi je drago! Predivno!!!! Sve ce biti u redu, veseli se i uzivaj :)

Hej drage moje :)
Morala sam se ovih nekoliko dana malo maknuti i razbistriti glavu i pokrenuti se nekamo jet ovako samo pucamo u prazno ... eto konacno sam dogovorila pregled kod gin i rekla joj da sam se odlucila za operaciju pa eto sada sve nekako krece u tom smjeru, danas mi je zadnji dan M pa vec sutra idem na pregled i dogovor sto i kako dalje. Mrvica ce morati pricekati jos malo ali nadam se da ce nam se cekanje isplatiti :)
Maja58 hvala ti na podrsci ja bih na tvom mjestu otisla ginekologu pa da ako i je trudnoca da se cim prije intervenira i sprjeci ono najgore drzim fige da sve ispadne uredu
StellaMaris hvala i tebi slusala sam tvoj savjet pa sam se malo odmaknula i pribrala od razocaranja
Nessah eto mojeg plusica nema ali vidim da kod tebe simptomi luduju , bas mi je drago i jako se nadam da je to to
Mimica24 i zara 7 dobro nam dosel vidim da ste se vec udomacile ovdje ;) samo se nemojte predugo zadrzati ;)
Peppe pula eto i mi cemo cekati negdje cu vec smoci snage no nadam se da cu do zime imati +++ :)
I secer za kraj Dulcinelaaaa cestitam ti od sveg srca samo se ti veseli nemas pojma kako mi je drago zbog tebe , zasluzila si to
I begin to see the good in everyone and everything <3
Mamice, molim vas za savjet! Počelo me svrbiti i peckati dole još jutros, ne razmišljajući odmah sam otišla po canesten 3 vaginalete misleći staviti noćas.Pila sam nedavno antibiotike pa sam samo čekala kad će me napasti gljivice sad kad si razmislim, ako dođe do začeća ovih dana, koliko mi štete aplicirane vaginalete? Naravno, nema odnosa za vrijeme liječenja, ali 11 DC mi je pa ima vremena još raditi na bebi. Ima li koja iskustvo ili mišljenje?

Ja sam danas trebala dobiti,ali nisam i nemam apsolutno nikakvih simptoma koje bi mogla povezati il s trudnocom ili mengom.. Prehladena sam i bubrezi me boole (imam inace ceste upale i probleme s njima).. Tako da sam totalno luda! Nezz jel bi bila sretna i nadala se da nece doci,znam da ce vjerojatno kasniti zbog prehlade i toga..pa si razmisljam,sta ako sam trudna pa me uhvate za pravo bubrezi i zavrsim opet u bolnici.. Ma joooj luda luda Ali tako je kako je,utoplila sam se,paziti cu se.. Pa uskoro vidimo sta bude.. Nadam se do neba i nazad za +
Ja sam danas trebala dobiti,ali nisam i nemam apsolutno nikakvih simptoma koje bi mogla povezati il s trudnocom ili mengom.. Prehladena sam i bubrezi me boole (imam inace ceste upale i probleme s njima).. Tako da sam totalno luda! Nezz jel bi bila sretna i nadala se da nece doci,znam da ce vjerojatno kasniti zbog prehlade i toga..pa si razmisljam,sta ako sam trudna pa me uhvate za pravo bubrezi i zavrsim opet u bolnici.. Ma joooj luda ludaAli tako je kako je,utoplila sam se,paziti cu se.. Pa uskoro vidimo sta bude.. Nadam se do neba i nazad za +
Pij barem 1 litru čaja od brusnice, ne šteti ako si trudna, a pomaže urinarnim infekcijama. Nadam se pozitivnom ishodu.

Mimica24 koliko znam sigurne su za koristenje u trudnoci i ja sam ih koristila meni ih prepisala gin tako da nemas straha a caj od brusnice ce ti pomoc kod urinarnih infekcija a kolko sam skuzila da ti imas gljivicnu infekcihu rodnice a ne upalalu mokracnih puteva , bolje izlijeci to sad nego da odugovlacis pa da se gljive jos vise namnoze i ja sam dugo muku mucila sa njima pa mi se kosa dize cim cujem gljivice
I begin to see the good in everyone and everything <3
Obriši komentar
Jeste li sigurni da želite obrisati komentar?
Sortiraj odgovore
Najstariji