Tko planira i radi na bebi ?

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    mimica24
    25. Svibanj 2015. 20:13

Mamice, molim vas za savjet! Počelo me svrbiti i peckati dole još jutros, ne razmišljajući odmah sam otišla po canesten 3 vaginalete misleći staviti noćas.Pila sam nedavno antibiotike pa sam samo čekala kad će me napasti gljivice sad kad si razmislim, ako dođe do začeća ovih dana, koliko mi štete aplicirane vaginalete? Naravno, nema odnosa za vrijeme liječenja, ali 11 DC mi je pa ima vremena još raditi na bebi. Ima li koja iskustvo ili mišljenje?

• Maja08
    25. Svibanj 2015. 20:23

Ja sam danas trebala dobiti,ali nisam i nemam apsolutno nikakvih simptoma koje bi mogla povezati il s trudnocom ili mengom.. Prehladena sam i bubrezi me boole (imam inace ceste upale i probleme s njima).. Tako da sam totalno luda! Nezz jel bi bila sretna i nadala se da nece doci,znam da ce vjerojatno kasniti zbog prehlade i toga..pa si razmisljam,sta ako sam trudna pa me uhvate za pravo bubrezi i zavrsim opet u bolnici.. Ma joooj luda luda Ali tako je kako je,utoplila sam se,paziti cu se.. Pa uskoro vidimo sta bude.. Nadam se do neba i nazad za +

• Maja08
    25. Svibanj 2015. 20:39

mimica24, hvala ti puno na savjetu,budem :*

agness 33
    25. Svibanj 2015. 20:52

Mimica24 koliko znam sigurne su za koristenje u trudnoci i ja sam ih koristila meni ih prepisala gin tako da nemas straha a caj od brusnice ce ti pomoc kod urinarnih infekcija a kolko sam skuzila da ti imas gljivicnu infekcihu rodnice a ne upalalu mokracnih puteva , bolje izlijeci to sad nego da odugovlacis pa da se gljive jos vise namnoze i ja sam dugo muku mucila sa njima pa mi se kosa dize cim cujem gljivice

I begin to see the good in everyone and everything <3

agness 33
    25. Svibanj 2015. 20:54

Joooj ja pomjesala vas Mimica24 tebe i Maja08 sorry :) 
    Ali uglavnom slobodno uzmes vaginalete ;)

I begin to see the good in everyone and everything <3

mimica24
    25. Svibanj 2015. 20:57

Joj agness 33 puno hvala. Baš tražim po netu iskustva s canestenom u ranoj trudnoći. Gljivice su užas, ja se često družim s njima, nažalost.

• pile2
    25. Svibanj 2015. 21:15

Cure, evo prijavljujem M nakon ciklusa od 65 dana, svima zelim da ih M zaobidje

StellaMaris
    25. Svibanj 2015. 23:20

Dulcinelaaaaaa aaaaaaaa....znam sad je glupo reci ali znala sam!!! Tvoji simptomi su bili toliko realni da uopce nisam pomisljala da ti se iscjedak ovaj put pretvorio u M. Presretna sam i uzbudena zbog tebe 
    Oces odmah na pregled ili ces pricekati malo?

<3 2/2013 <3

StellaMaris
    25. Svibanj 2015. 23:58

Nessah naravno da cu navijat dokle god ne ugledas plusic. Vjeruj mi da neznam koji mi je dc, tu sam negdje na pocetku 'plodnih' dana, druzimo se onako 'neobavezno' kad stignemo...
    Pupa svasta se jos moze odigrati...drzim fige
    Pile zao mi je zbog M ali vjerujem da si i odahnula sto je napokon stigla
    Agness vjerujem u tebe da znas sto je najbolje i mislim da si dobro odlucila. Svakako nas izvjestavaj
    Maja08 drzim fige da se M ne pojavi
    Mimica ako ti je 11dc do zaceca jos nije doslo, stoga ti vaginalete ne bi trebale imati nikakvog utjecaja kao mozda same gljivice koje ti mogu utjecati na suhocu rodnice

<3 2/2013 <3

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.