Tko planira i radi na bebi ?

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    Nessah
    24. Svibanj 2015. 18:17

mama2    jooooooj, po cicama sam ja vec dobrano trudna onda i definitivno odskaču od prosjeka jer mene cice bole već od dan-dva poslije završetka M,a to bi bilo od recimo 10.05.2015. ,dakle danas bi bio neki 14-ti dan da me satiru… Nikad, ali nikad me nisu boljele cijeli ciklus kao ovaj put zato sam zbunjena. Uvijek bi me pocele boliti oko tjedan dana prije M. A opet kad gledam na cijelu sliku, nisam umorna, ne spava mi se, funkcioniram dobro bez ikakvih smetnji pa mi to malo remeti preggo situaciju… Ja se nadam pluseku, pa ćemo vidjeti… Ja sam mislim jedna od najstrpljivijih trudilica što se tiče testiranja jer me prvi ciklus opametio i poslije tolikog razočarenja neću lako opet nasjest   Hvala ti na podršci   Kako je kod tebe? Sve uredu sa mrvicom? 

Pupa  hvala na lijepim riječima, želim ti isto  Samo se vi družite bez obzira na O… Bitno da pokrivate dane! 

• Maja08
    24. Svibanj 2015. 20:54

Maja58 nadam se da to nije menga i da nece ni stici narednih 9mj..
    Takoder drzim fige za Nessah da te tvoj osjecaj ne vara..
    Novim curkama zelim dobrodoslicu, a svima

dillb
    25. Svibanj 2015. 10:23

Pupa, što se moje obitelji tiče još 9 žrtava je trebalo pasti da bi se grijeh otplatio. morala sam potražiti jaču molitvu, ali sam sretna jer se grijeh otplatio i zahvalna sam što sam uspjela sve riješiti na vrijeme. samo ti moli, svaka zaštita je dobra. nadam se da će ovaj mjesec biti dobitan. 

zara-7, i ja bih na tvom mjestu obavila sve te briseve pa makar morala i platiti. držim fige da sve bude ok i da se bebica što prije ugnijezdi. 

draga almS, pa baš te krenulo. bitno da si otkrila na vrijeme i da je liječenje započelo. neka se što prije sve sanira i pripremi put za zdravu i urednu trudnoću. 

Stellamaris, jučer sam osjetila i lagane udarce bebice. zatrudni nam brzo!!! 

Maja58, grozno je to čekanje i iščekivanje, ali ipak se treba strpiti pa napraviti test u predviđeno vrijeme. držim fige da je ipak bio lažnjak. 

Nessah, gušći iscjedak je normalan u trudnoći jednako kao i vrckavost, višak energije, poletnost.... odradi neki test na trudnoću pa makar bio i onaj koji su radili stari egipćani. ajde, obraduj nas s T. 

Pupa2
    25. Svibanj 2015. 10:53

dillb, hvala ti što navijaš za ovaj mjesec, ali ja se ne nadam ničemu. Po kalendaru bih sutra trebala dobiti,ali ja nisam sigurna ni da sam imala ovulaciju pa mislim da sutra nikako neću dobiti. Temperatura mi je 36,4..dakle nije išla više od 36,5 (jučer je bila toliko, a prekjučer 36,4) pa mislim da ništa od moje ovulacije. Donji dio leđa me boli, ali npr ovaj mjesec ni ne osjećam grudi...Inače me uvijek bole pred M, a ovaj mjesec ništa, ko da ih ni nemam :D sve mi je nešto zbrćkano, pa se stvaarno ničemu ne nadam. U srijedu idem po čajeve pa se nadam da će mi to pomoći u ostvarivanju želje :) Znam da za sve treba vremena, pa ne očekujem da će to biti sada i odmah! Bitno je da je sve u redu.... Nadam se da ću i ja za koji mjesec osjetiti bebine udarce kao i ti 
    Maja58, nadam se da nisi zapravke procurila i da ćeš nas sve obradovati :) Ja sam isto grozno nestrpljiva, a kud mi nekad ciklus traje 33, nekad 35 a nekad 30 dana, zna mi se često dogoditi da mi kao kasni pa napravim test, a zapravo taj mjesec samo odluči produžiti ciklus... Samoj sebi sam obećala da neću više nikad raditi test prije 36og dana. Mislim da mi je to bio najduži ciklus, ali sve mi se čini da će ovaj mjesec biti rekorder :D
    Tako da, naoružaj se strpljenjem i sve će to biti ok!

Nessah
    25. Svibanj 2015. 12:05

Maja08 hvala ti na podršci, ja navijam za ++++++

dillb " gušći iscjedak je normalan u trudnoći jednako kao i vrckavost, višak energije, poletnost…" - pa ja se nadam da je to to, jer iskreno nemam nekakvih smetnji. Jutros kao neka težina u želucu (muka) no zna mi nekad tako biti , mislim da se kaže kiselina ili tak nešto pa ne pripisujem to simptomu…Sinoć me recimo full probadalo u jajnicima da sam morala mjenjati položaj ležanja. Isto tako sam isla 2put na wc sto rijetko kad kroz noć činim, no kao da ne želim žuriti sa zaključcima dok ne bude kasnila M officialy… Vidjet ćemo! Hvala ti na vjetru u leđa! 
    Znam da nije tema ali moram se zakačiti na tvoje spominjanje "otplate grijeha". Bit ću kratka. Otplaćivanje grijeha ne postoji, to nas đavao zavodi u mislima, a ti misliš da je to istina. Isus je otplatio sve grijehe odlaskom na križ,a na nama je samo da povjerujemo da je On u zamjenu za naše grijehe dao Vječni Život. Dakle, sve što je na nama je da vjerujemo u Njega i u ono što je učinjeno na križu - razmjena. Ne trebaju padati žrtve da bi se otplatio dug, samo trebaš vjerovati da je dug otplaćen jer ga je Isus otplatio na križu. Tko vjeruje bit će Spašen on i sav njegov dom. Ne trebaš ništa činiti, plaćati, izvršavati pokore i slično… To je paganizam. Samo vjeruj, to je ono čemu nas Biblija uči. Sretno! 

Nadam se da je vaš Ponedjeljak dobar kao i moj! Šaljem vam svakoj puse iz Dalmacije!!! 

Maja58
    25. Svibanj 2015. 12:51

Hvala vam na podrsci, ali jesam dobila mengu. I nisam imala nikakve simptome sad me kiselina u zeludcu i povraca mi se. A preko prve trudnoce sam imala mengu

》♡☆♡ svaki novi dan je novi pocetak ♡☆♡《👪

• mama@
    25. Svibanj 2015. 14:19

Nase malo  kuca samo tako. Danas smo 7 t

• mama@
    25. Svibanj 2015. 14:21

Nessah  ja inace imam zivce i strpljiva sam, ali da mene grudi bole 14 dana vec bih napravila test pa sto god bude. Vidis da je ova godina godina "sisa" 

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.