Tko planira i radi na bebi ?

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    StellaMaris
    25. Svibanj 2015. 14:52

Mimica24 i Zara zelim vam dobrodosilcu i da sto prije ugledate svoje plusice
    Zara i ja redovno obavljam sve preglede, papu opet radim u 8mj, mozda cak prije, i reci cu mu nek mi napravi i briseve za svaki slucaj, dobro je to obavljati osobito ako si i prije imala problema
    AlmS kako si ti? Stalno si mi u glavi ...moram ti reci da samo znas koliko cura znam osobno koje nisu imale srece otkriti na vrijeme te promjene, ja neznam sto se dogada, ali danas biti zdrav je teska lutrija.
    Dulcinela sto ima s tobom, kako si?
    Breskvica znaci ipak je stigla, neeeeee! Bas mi je zao, nek te vec iduca zaobiđe.
    Dillb ajme kad se samo sjetim tog nevjerojatnog osjecaja. Uistinu zelim sto prije opet tako uzivati 
    Pupa ako mjeris s onim novim toplomjerom koji je umjesto zivinog koji se vise ne smije prodavati, mozda ti ne pokazuje temp kako treba jer je meni teta u ljekarni rekla da ga treba drzati cak 8-10min
    Maja58 zao mi je i zbog tvoje M i nadam se da nece biti pretjerano obilna i da je lazna
    Maja08 ima li kod tebe nekih simptoma?
    Nessah i dalje navijam!!!
    Mama cestitam na srceku, divnooooo 

<3 2/2013 <3

Nessah
    25. Svibanj 2015. 16:22

Maja58  jako mi je žao ako je to M. Još se nadam da postoji šansa za T. Slijedim mamin  savjet pa da napraviš neki test (poslije M) ipak ako si imala M u prvoj T… Sretno! 
    mama bravo za srčeko  Neka bude snažno i veselo i zdravo!!! Gle, godina sisa je sigurno, danas je 15-ti dan da bole, ali sad to nije više ona klasična bol nego sa strane , pulsirajuća probadajuća bol. Totalno čudno.. Čak mi i muž počeo prigovarati kad se pohvatamo da što mi je više sa tim cicama, nesmije me nigdje uhvatiti… hahahahhaa Možda ajde popustim ako i dalje budu bolile pa ću poslije očekivane M uzeti test pa eto pokušati mada se bojim razočarenja. Ovako sam cijela poletna i u isčekivanju a onako ako bude - onda ću jedva čekati M i da više završi… Ma vidjet ćemo još.. Zanimljiva anegdota od jutros. Budi se moj muž i prvo što mi je rekao je da je sanjao da sam rodila sina, da ima plave oči i da se neprestano smijao… To mi je danas uljepšalo dan totalno 

StellaMaris  navijaj navijaj skupa sa mnom!!! Kako si ti? U kojoj si fazi?? 

• mama@
    25. Svibanj 2015. 16:56

Nessah da te malo smirim ili rastrgam.... mene su boljele sastrane. Ispod ruke pa prema vrhu. I eto me. Hajd ti po testic. Sad si me zanimala skroz

Pupa2
    25. Svibanj 2015. 17:07

StellaMaris, imam zivin toplomjer, nabavila nedavno u Bosni! Al mjerim ja s 2 za svaki slucaj iako mi je kao zivin primaran al provjerim i s drugim digitalnim i uvijek pokazu isto! Nema veze, kazem da ionako niiista ne ocekujem ovaj mjesec... 
    Nessah, stvaaaarno ludi simptomi mislim 15 dana da te bole sise! Bome :) divim se tvojoj strpljivosti da unatoc svim tim simptomima nisi napravila test... Muzev san zvuci supeer, daj Boze da se ostvari za 9 mj :)

zara_7
    25. Svibanj 2015. 17:41

bokic, 
    upravo zvala za briseve i sestra mi rekla da dodjem iduci tjedan po uputnicu..ne razumijem ju, ps ona mi treba napravit briseve,sto ce mi uputnica..

idem iduci tjedan kod nje i trazit cu briseve a ako poludim otici cu privatno (iako sve vec radim kod privatnika pa sam briseve htjela preko socijalnog)

sve je moguce ako vjerujes u snove

dulcinela
    25. Svibanj 2015. 19:18

Drage cure, upadam sad na forum samo da vam javim koliko sam izvan sebe i u soku. Kasnije cu se vratiti i procitati sto ste sve napisale tijekom vikenda, kad malo dodjem k sebi.

Imam toliko zeljeni plus na testu!!!

Strah me veseliti se, jer, znate kako je, dok doktor potvrdi i sve to...U petak je temperatura vec drugi dan bila u padu, dosla s 36.89 na 36.79, a s njom i moj smedji iscjedak. Tada sam napisala da znam sto slijedi. U subotu se smedje nastavilo, temp jos pala na 36.72. Na vecer lagani grcevi i mislila sam to je to, 11.dpo. U nedjelju totalni "oporavak" temp, skok na 36.85, cijeli dan nema smedjega. Ma mislim si u sebi, u jutro radim test, nisam jos nikad, malo mi je sumnjivo. 
    Jutros, unatoc ponovnom laganom padu temp, napravim test s interneta i blijeda linija je tu! 13dpo. Sva u nevjerici, popodne napravim jos jedan, linija jos vidljivija. Ma k vragu i testovi s interneta, napravim Clearblue digitalni, a plus kao kuca i oznaka trudna 1-2, dakle poklapa se s ovulacijom. 

Ne znam trenutno kud bi sa sobom, sva sam izbezumljena. Nadam se da ce sve biti u redu. 

Pupa2
    25. Svibanj 2015. 19:34

Dulcinelaaaaaaaaaaa cestitaaaaaaaam!!!!!!! Stvarno nema dvojbe!!!!! Juhuuuuuuuuuuu! Nakon kolko ciklusa je plus? Stvarno mi je drago! Predivno!!!!  Sve ce biti u redu, veseli se i uzivaj :)

agness 33
    25. Svibanj 2015. 19:55

Hej drage moje :)
    Morala sam se ovih nekoliko dana malo maknuti i razbistriti glavu i pokrenuti se nekamo jet ovako samo pucamo u prazno ... eto konacno sam dogovorila pregled kod gin i rekla joj da sam se odlucila za operaciju pa eto sada sve nekako krece u tom smjeru, danas mi je zadnji dan M pa vec sutra idem na pregled i dogovor sto i kako dalje. Mrvica ce morati pricekati jos malo ali nadam se da ce nam se cekanje isplatiti :)
    Maja58 hvala ti na podrsci ja bih na tvom mjestu otisla ginekologu pa da ako i je trudnoca da se cim prije intervenira i sprjeci ono najgore drzim fige da sve ispadne uredu 
    StellaMaris hvala i tebi slusala sam tvoj savjet pa sam se malo odmaknula i pribrala od razocaranja 
    Nessah eto mojeg plusica nema ali vidim da kod tebe simptomi luduju , bas mi je drago i jako se nadam da je to to 
    Mimica24 i zara 7 dobro nam dosel vidim da ste se vec udomacile ovdje ;) samo se nemojte predugo zadrzati ;)
    Peppe pula eto i mi cemo cekati negdje cu vec smoci snage no nadam se da cu do zime imati +++ :)
    I secer za kraj Dulcinelaaaa cestitam ti od sveg srca samo se ti veseli nemas pojma kako mi je drago zbog tebe , zasluzila si to 

I begin to see the good in everyone and everything <3

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.