Maja08 šta se tiče vrkute mislim da ti ne može odmoći, ja sam je počela piti sredinom 1mj u kombinaciji sa stolisnikom i otad mi M nije došla naravno T u pitanju i vjerujem da mi je pomogao čaj, mislim inače u pravilu čajevi ne pomažu odmah dakle katkad je potrebno 3mj pijenja da se pokrene šta treba treba biti uporan i najbolje bi bilo vrkutu piti u kombinaciji sa nečime iako naravno i sama je jako od pomoći.. ja sam ju pila sa stolisnikom radi cisti.. Sreeeeetnoooo
<3 Čuda su moguća ako vjeruješ u njih <3
🙏👸👸🙏❤️
Mama, hvala ti puno. Pridruzit cu vam se na Zimske bebe 2015, naravno. Samo nekako ne zelim ikud odavde dok mi ginic sljedeci tjedan ne potvrdi.
Da te pitam, vrkutu si naravno prestala piti kad si dobila pozitivan test? Ja sam svugdje tako procitala da se prestaje piti kad se dogodi T, pa sam prestala.
Nessah, eto, bilo bi super da ima nesto i u tome lunarnom kalendaru. Nekako sam htjela i to napomenuti, pa sad, tko zna, ja vjerujem da ono u sto covjek vjeruje, to mu se i dogadja. Sretno u svakom slucaju, dobri su ti simptomi, poletna si i optimisticna, sigurna sam da se tako brze ostvaruju ciljevi.
LuKi, draga moja, hvala ti do neba! Ne samo za ove zelje u trudnoci, nego za sve sto si nam ti pruzila svojim iskustvima, lijepim i ruznim, toplim rijecima podrske i sto si stalno s nama i navijas za nase pluseve. Divna si i na tome ti hvala. Nadam se, tj.sigurna sam da uskoro dolazi i tvoje vrijeme za drugu trudnocu bez problema i tegoba.
Pepita, sad znamo zasto te dugo nema. Znala sam da nas nisi napustila, nego da je nesto drugo posrijedi. Hvala ti od srca. Kako si ti? Imas li kakvih tegoba i mucnine? Nadam se da uzivas u svojoj trudnoci.
Maja08, zao mi je zbog vjestice...Dobro ti kazu cure, vrkuta se smije piti uz vitamine. Samo ne uz hormonsku terapiju. Ja sam pila marulju do ovulacije, zbog povecanja cervikalne sluzi (imala sam bolju sluz od nje u prethodnim ciklusima, tj.postigla sam na dan-dva bjelanjak, ali zanimljivo je da u ovom dobitnom ciklusu nisam imala bjelanjak, nego samo vodenastu.) Od ovulacije sam pila vrkutu. Moja doza oba caja je uvijek bila po jedna litra na dan, polako pijuckala cijeli dan. Sretno ovaj ciklus!
Drage trudilice, sretno i samo pozitivno!
DRaga Dulcinela čestitam!!! Sretna sam zbog tebe! Nisam detaljno pratila, jesi uzimala što, čajeve, trakice?
Ja sam kupila novu bočicu femisana, vrkutu pijem oko 7-8 dl na dan, pa ćemo vidjeti... skupo je ali sad ću pokušat makar 2 ciklusa to kombinirati. femisan bočica traje oko 8-9 dana , 3x30 kapi na dan a cijena je 80 kn...
dulcinela ma kako bih vas ja tu napustila, pa nema šanse kada ti je prvi pregled? kako se osjećaš?
Evo ja sam dobro, mučnine i povraćanje su bile prošle, sada su tu mučnine koje izaziva neki fuj bljak okus u ustima, ali sve u svemu odlično se osjećam, rastemo, trbuščić se nazire
🙏👸👸🙏❤️
Pozdrav moje trudilice,cekalice,i trudnice... Nema me par dana a kad ono najljepše moguće iznenadenje . Dulcinela iskrene cestitke,uzivaj u svom plusicu,trudnoci,bebici koja raste. Želim ti urednu trudnocu i da beba lijepo napreduje i raste. Drago mi je jako radi tvog plusica,jaaako jaaaako mi se svidaju plusici starih trudilica,obozavam ih
.
FF mi je odredila O na 17.dc, točno kako je i StellaMaris rekla, sada mi je 24dc a temp je 36,8. Prošli par dana bila sam jaaako baš umorna,i prvo sam pomislila na nedostatak zeljeza ali posto sam nedavno radila nalaze i sve je i više nego uredno to nije bio razlog. Nakon toga mi je sinula T i nadam se da nije to,strah bi me bilo da je buduci da još nije prošlo 4mj od zahvata,a dr su tako preporucili. Umor je nestao pa sad više i ne mislim da je T bila razlog tome. Što se tiče bazalne,usporedila sam ovaj i prošli mj i O su mi bile na isti dc,17.dan, cudo je to,još se cudim tome i ne vjerujem da točno može pokazati,svako jutro mi zvoni alarm radi bazalne i jedva cekam vidjeti kolika ce biti temperatura . Za 2tj idem na kontrolu pa ćemo vidjeti što ce reci dr... Još malo i ja postajem trudilica,nadam se.
Tena pa ti nam više nisi cekalica,to su jako lijepo vijesti... sretno
Velilo pozzz svim curkama,trudilicama,cekalicama i trudnicama
Ja to mogu, ja to hoću....
Nessah, moja priča je nekoliko stranica unatrag na ovoj temi .....
Što se tiče testova, napravljenih prije očekivane M, ja uvijek radim test prije.
lut. faza mi je uvijek 14 dana, tj. na 14 dan od O dobim M. tako da 10-12dpo radim test(ili testove ).
Iskreno, ja ne znam kako čekati da se napravi test, ja ne mogu, ja ga radim gotovo svaki ciklus, prije očekivane M, na žalost bez uspjeha, ali lakše mi je čekati M dok znam na čemu sam,nego dočekati M s testom u ruci.
NmareN ti si se savršeno ufurala u to sve svaka čast, vjerujem da će ti biti ovo što sada pratiš i znaš od velike pomoći sada kada uskoro krenete ponovo u lov na plusić, sreeeeetnoooooo
🙏👸👸🙏❤️
Sandra26 upravo sam pročitala tvoju priču i zaista je jako tužna, ali od srca ti želim jedan sretan završetak jako brzo.. Svaki dolazak M kod trudilica je stresan bilo da je pokušaj 1.,10. ili ne znam koji, ja se nisam oko toga toliko živcirala koliko radi cisti i glupih ciklusa i zaista tek kad sam se maximalno opustila sve se posložilo, zato jer sam smatrala da se nemam pravo živcirati jer su mi u glavi stalno bili moj stric i strina koji su 7 godina pokušavali dobiti bebicu, i da nakon 7 godina su uspjeli, tako što su odustali počeli razmišljati o posvajanju i onda se dogodilo da je strina ostala trudna... Nessah je bila napisala da ljudima koji govore da se opustiš nije stalo, a to nije istina, ja to govorim ovdje curama stalno i sebi sam, čak dok sam i sama bila trudilica, TREBA biti opušten, ginekologica moje šogorice je rekla da su joj se jajovodi začepili zato jer je cijeli život u grču i ukočena i u strahu... tako da ima nešto u tome da se treba nastojati opustiti, moja prijateljica nije imala M godinu dana od stresa i svega, krenula je na aeorobic i dva sata nakon što je došla kući dobila je M, a imam još primjera koliko srce poželi... od srca ti želim da nađeš svoj mir, da se opustiš nekako nečime, i da stigne taj dugo željeni plusić...
🙏👸👸🙏❤️
Dulcinela cestitam od srca :) nadam se da cu ti se uskoro pridruziti sa +
Dragi i ja smo bili aktivni par dana prije O., za vrijeme i dan-dva nakon...e sad, ta O. je po kalendaru kojeg imam na mobu, a kako su mi M u dan uredne, trebalo bi i O. pogoditi...ali ja poznajem svoje tijelo, i po simptomima, cini mi se kao da je tek jucer bila ( 2 dana kasnije)...tako da sada nisam sigurna vise...
Od simptoma moguce T. i nemam bas nesto, malo su me bradavice svrbile, imam onaj osjecaj kao da cu dobiti i laganu temperaturicu...treba pricekati jos do 7.06. :) Nessah tako nesto i ti cekas M?
Pepita cestitke i tebi zar si ti trudna 2 tjedna i vec se nazire trbuscic? Iskreno ja bi htjela da se pocne nazirati sto prije, ali sam nekako mislila da se tek pocne nazirati oko kraja 1. tromjesecja...
Sretno svim trudilicama i da se sto prije okupimo u Zimskim bebama 2016
Peppe
Sortiraj odgovore
Najstariji