Joooj ja pomjesala vas Mimica24 tebe i Maja08 sorry :)
Ali uglavnom slobodno uzmes vaginalete ;)
I begin to see the good in everyone and everything <3
Joj agness 33 puno hvala. Baš tražim po netu iskustva s canestenom u ranoj trudnoći. Gljivice su užas, ja se često družim s njima, nažalost.

Cure, evo prijavljujem M nakon ciklusa od 65 dana, svima zelim da ih M zaobidje
Dulcinelaaaaaa aaaaaaaa....znam sad je glupo reci ali znala sam!!! Tvoji simptomi su bili toliko realni da uopce nisam pomisljala da ti se iscjedak ovaj put pretvorio u M. Presretna sam i uzbudena zbog tebe
Oces odmah na pregled ili ces pricekati malo?
<3 2/2013 <3
Nessah naravno da cu navijat dokle god ne ugledas plusic. Vjeruj mi da neznam koji mi je dc, tu sam negdje na pocetku 'plodnih' dana, druzimo se onako 'neobavezno' kad stignemo...
Pupa svasta se jos moze odigrati...drzim fige
Pile zao mi je zbog M ali vjerujem da si i odahnula sto je napokon stigla
Agness vjerujem u tebe da znas sto je najbolje i mislim da si dobro odlucila. Svakako nas izvjestavaj
Maja08 drzim fige da se M ne pojavi
Mimica ako ti je 11dc do zaceca jos nije doslo, stoga ti vaginalete ne bi trebale imati nikakvog utjecaja kao mozda same gljivice koje ti mogu utjecati na suhocu rodnice
<3 2/2013 <3
dulcinela cestitke od i ja sam imala feeling da je to-to kod tebe!!! Poceli su nam pluseki kao kisa padati
Ja se toplo nadam da cu ti se i ja pridruziti uskoro!!!!
mama* da da da, sa strane bole pa prema vrhu. Uz to , kao da su se aureole povecale… Jooooj ja nebi jos taj test pa da mi pokaze minus pa me zbedira…
Pupa joooj imam konjsko strpljenje a sve zbog iskustva iz prvog ciklusa pokusavanja gdje mi je M kasnila 38 dana, ginekolog nasao praznu gestacijsku vrecicu i beta mi bila 0… Rekla sam si, nikad vise! Zato sam sada manje uzbudjena oko (mozda) umisljenih simptoma, jedino me ove cice vracaju u stvarnost i znam da njih ne umisljam jer bole kao lude… Hvala ti na podrsci od
agness33 polako, doci ce i nas plusek! Uzmi si vremena za odmor od svih stresnih situacija! Hvala ti na podrsci Zelim ti srecu!
Nadam se da nismo gotove sa Dulcinelom i da ce nam Bog dati nase pluseke takodjer. Cestitam jos jednom i nadam se da sam ja sljedeca ako neka druga prije mene ne prijavi plusek! Bas sam sretna veceras zbog Dulcinele!

Dulcinela, draga moja, nakon 9 mjeseci pokusavanja tvoj + je pravi blagoslov i nada za sve nas, narucito za nas stare trudilice. Cestitam ti i zelim ti sve najljepse od sveg srca!
Stella, dobro sam, pod terapijom. O mi je prosla mada trenutno ne mislim o tome. Hvala ti sto mislis na mene!
Naše JA nije nepromjenjivo. Svaki dan treba ga stvarati i braniti, izvjesne osobine odbacivati, druge stvarati.
Mama, Nesaah, Agness 33,
Sto se tice testa proslu trudnocu sam ga radila ali mi nikad nije htio pokazati dok nije izostala menga par dana, tako da je uzaludno da ga radim, ali hvala vama na podrsci. Divne ste. 💋
》♡☆♡ svaki novi dan je novi pocetak ♡☆♡《👪
Pozz dame!!
Prvo cestitam dulcinela na plusu,,zelim ti sve najboljee!!
Vidim da sve vas cure bole sise pa se tako javljam i ja...
Danas mi je drugi dan kasnjenja menge,,a sise me bole 9 dana.i bas su neke "nabrekle"..
test mi je u koferu (jer sam jos kod dragog u njem) pa je samo pitanje vremena kad cu ga napraviti...
Svima vama punooo srece zelim!!
Obriši komentar
Jeste li sigurni da želite obrisati komentar?
Sortiraj odgovore
Najstariji