Tko planira i radi na bebi ?

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    Nessah
    26. Svibanj 2015. 00:00

dulcinela cestitke od  i ja sam imala feeling da je to-to kod tebe!!! Poceli su nam pluseki kao kisa padati  
    Ja se toplo nadam da cu ti se i ja pridruziti uskoro!!!! 
    mama*  da da da, sa strane bole pa prema vrhu. Uz to , kao da su se aureole povecale… Jooooj ja nebi jos taj test pa da mi pokaze minus pa me zbedira… 
    Pupa  joooj imam konjsko strpljenje a sve zbog iskustva iz prvog ciklusa pokusavanja gdje mi je M kasnila 38 dana, ginekolog nasao praznu gestacijsku vrecicu i beta mi bila 0… Rekla sam si, nikad vise! Zato sam sada manje uzbudjena oko (mozda) umisljenih simptoma, jedino me ove cice vracaju u stvarnost i znam da njih ne umisljam jer bole kao lude… Hvala ti na podrsci od 
    agness33  polako, doci ce i nas plusek! Uzmi si vremena za odmor od svih stresnih situacija! Hvala ti na podrsci  Zelim ti srecu!

Nadam se da nismo gotove sa Dulcinelom i da ce nam Bog dati nase pluseke takodjer. Cestitam jos jednom i nadam se da sam ja sljedeca ako neka druga prije mene ne prijavi plusek! Bas sam sretna veceras zbog Dulcinele

almS
    26. Svibanj 2015. 00:18

Dulcinela, draga moja, nakon 9 mjeseci pokusavanja tvoj + je pravi blagoslov i nada za sve nas, narucito za nas stare trudilice.  Cestitam ti i  zelim ti sve najljepse od sveg srca!
    Stella, dobro sam, pod terapijom. O mi je prosla mada trenutno ne mislim o tome. Hvala ti sto mislis na mene! 

Naše JA nije nepromjenjivo. Svaki dan treba ga stvarati i braniti, izvjesne osobine odbacivati, druge stvarati.

Maja58
    26. Svibanj 2015. 00:19

Mama, Nesaah, Agness 33, 

Sto se tice testa proslu trudnocu sam ga radila ali mi nikad nije htio pokazati dok nije izostala menga par dana, tako da je uzaludno da ga radim, ali hvala vama na podrsci. Divne ste. 💋

》♡☆♡ svaki novi dan je novi pocetak ♡☆♡《👪

• viky96
    26. Svibanj 2015. 07:29

Pozz dame!! 

Prvo cestitam dulcinela na plusu,,zelim ti sve najboljee!! 

Vidim da sve vas cure bole sise pa se tako javljam i ja...
    Danas mi je drugi dan kasnjenja menge,,a sise me bole 9 dana.i bas su neke "nabrekle".. 
    test mi je u koferu (jer sam jos kod dragog u njem) pa je samo pitanje vremena kad cu ga napraviti...

Svima vama punooo srece zelim!!  

mimica24
    26. Svibanj 2015. 08:33

Dulcinela čestitke i od mene!!!!

baby♡girl
    26. Svibanj 2015. 09:14

Drage moje dobro jutro 😊
    Znate da ja sve redovno čitam, ali obzirom da sam sama sa svojom pricezicom ne stignem tipkati 😀
    Draga Dulcinela tako sam sretna zbog tebe, čestitam iz sveg srca, želim ti najugodniju trudnoću, ma joj jako sam sretna, preeeeesretna 💜💜💜💜💜💜💜💜💜💜
    AlmS nadam se da će ti se ovo riješiti i da ubrzo dolazi tvoj plus. Šaljem ti puno poljubaca 💛💛
    Stella, LuKi, NMareN mislim na vas iako baš ne tipkam 😊💛💛💛😚😚😚😚😚😚😚😚😚
    Ostale cure sretno i ubrzo dolaze i vaši plusići 😊😊😊
    Ja sam u čekanju M, nadam se da ćemo se do kraja idućeg mjeseca barem vidjeti i izljubiti i izgrliti, a onda možda i podružiti pa da se i nama možda primi 😂😂

Create a life that feels good on the inside, not one that just looks good on the outside.

dillb
    26. Svibanj 2015. 09:48

dulcinela, čestitam!!!! napokon je stigao i tvoj plus!!!!!!!!! uživaj i čuvaj se!!!!!!!!! 

navijam za vas cico-boljke i ostale kojima kasni M!!!!! 

StellaMaris
    26. Svibanj 2015. 10:40

Viky znaci smjesi nam se jedan mali njemac...posto nam plusici inace dolaze u paru nek tvoj bude taj drugi 
    Nessah  i ja mislim da ti je prerano za test. Ipak ti pricekaj da zakasni, a znam da oces 
    Babygirl kako malecna? Kako vi bez taje? Sigurno je tesko. Falis nam  vidis kako nam se lista starih trudilica polako ali sigurno skracuje. Sve cemo mi doc na red kad tad
    AlmS, NMareN i Luki i ja mislim na vas. I da oboje rijesite sve probleme najprije moguce  bez vas nismo potpune 
    I Pepita nam se ne javlja, valjda je sve ok. Odmara nam se trudnica
    Gogach nam nema neko vrijeme, nadam se da je sve u najboljem redu
    Dulcinela sad sam se sjetila da si imala vec dogovoreno s doktorom redovan pregled za iduci ciklus koji na srecu nije krenuo. Eto puno ljepseg razloga za posjetu 

<3 2/2013 <3

StellaMaris
    26. Svibanj 2015. 10:44

Sto se tice bolnih cicki i mene su u prvoj trudnoci rasturale, boljele vec od O, a nakon testa su toliko buknule da sam isla u ljekarne trazit neku kremu da mi ne ispucaju. Neugodno sam se iznenadila kad mi je teta u ljekarni rekla da trudnice ne smiju koristiti nikakve preparate i kremice prije 12.tj. Onda sam uzela cisto bademovo ulje koje sam mazala u cijeloj trudnoci kao i karite maslac. Ta kombinacija mi je bila super i nijednu striju nisam dobila. Sad kad vidim da me prestanu boljeti sise, mislim da sam vec pisala da mi potonu sve lade jer znam da stize M kroz 2-3 dana

<3 2/2013 <3

Tena9
    26. Svibanj 2015. 10:51

Curke...evo mene...došla preuranjena M pa ćemo sljedeći mjesec opet <3 došla mi je dva tjedna prije...možda i više...čudno

Želim biti trudna, želim biti trudna, želim biti trudna..možda zatrudnimo ovako :P

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.