Tko planira i radi na bebi ?

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    mimica24
    23. Svibanj 2015. 14:37

Pupa ma daj, nema veze, slovo vamo-tamo,nebitno za nick Što se briseva tiče ja jesam čula da žene idu na bris cerviksa, pa da se vide bakterije koje mogu negativno utjecati na začeće,a u velikom broju i ometati pravilan razvoj bebe, ali moja gin me nije slala na to. Kad se i požalim na neke probleme dole samo kaže da uzmem Canesten. Čak sam je i pitala što ako imam nešto,npr. ureaplazmu (ne daj Bože) koja zna napraviti pravi čušpajz dole, izazvati spontani i svašta nešto, pogledala me i hladno rekla da se to može liječiti i u trudnoći.

• Breskvica4
    23. Svibanj 2015. 15:17

Ma kod mene je M, jučer je baš krenulo, manje bolna nego inače, valda od femisana, danas mi se čini kao da imam manje... Idemo dalje, imam povjerenja u ove biljčice koje konzumiram pa se nadam da bi mogao plus uskoro :)
    i čula sam pozitivnu vijest, prijateljica je nakon 2 god pokušavanja krenula na umjetnu i eto iz 4. puta uspjela i sada je tri mj trudna, znači ima nade, ako ne prirodno, onda potpomognuto!

• fulir
    23. Svibanj 2015. 17:21

Breskvice
     lijepa  vijest o prijateljici.
         nisam te sreće
    da mi se dogodi takvo što.

Nessah
    24. Svibanj 2015. 00:16

Vecer moje trudilice!
    Samo da vas updateam pa se bacam na babydancing - nema odmora sve do kraja ciklusa 
    Dobrodosle nove dvije trudilice zara7 i mimica24  i sto krace nam ostale!!! 
    dillb  izjava o grijesima nasih predaka je na mjestu i cesto se spominje u Bibliji (i nije nimalo vjerska vec cista istina) i zapravo govori o Adamu i Evi i prvom grijehu jer smo svi mi bili u Adamu kad je sagrijesio u Edenskom vrtu zar ne? Ja osobno nemam taj teret predaka niti mu dajem sansu , a tako bi se trebale sve mi postaviti. To je suprostavljanje djavlu koji ti je usadio u misli da ti nemozes zanijeti zato jer je netko iz tvoje proslosti nesto napravio pa sad ti to ispastas… Ima smisla ali ako dades snagu toj misli tako ce ti i biti, stoga moj savjet ti je, tebi i svima koje tako misle da se rijese ''tereta'' starih i ignoriraju lose misli. Te misli nemogu bit od Boga, jer Bog je dobar Bog i daje da se prelijeva… Samo treba okrenuti um i zapitati se dali bi ti Bog dao da se mucis i patis?  Zelim ti zdravu i skolsku trudnocu od 
    almS bolje prije nego kasnije! Budi jaka i ne kloni duhom. Budi nam primjer! 
    Pupa i PeppePula  evo prijavljujem 23-ci dan ciklusa. Danas mi je zadnji plodni dan po lunarnom kalendaru za kojim smo sve bile poludile nedavno. Po tom i po mom kalendaru moja O je sutra - u sto cisto sumnjam jer mi moje tijelo govori drukcije. Ne mjerim temperaturu pa neznam. Imala sam zadnjih par dana neka glupa probadanja kad se oslanjam na stomak. Kad sam veceras cice ugledala prije tusiranja u ogledalu instant sam u glavi pomislila - pa ja sam trudna da trudnija nemogu bit (mnoge moms to be kazu da su jednostavno znale da su trudne - e pa ovo je bio takav moment nadam se). Aureole su mi full velike i kao da su potamnile (neznam dali su potamnile , nadam se da ne umisljam) , idalje je prisutna ta neka tamna ljubicasta nijansa na bradavicama koja se kao i prosirila na aureole… Neznam, nadam se da ne umisljam. Jucer i danas primjecujem gusti bijeli iscjedak, obilniji na momente - dali je to O??? Ja ju neznam jos prepoznati iskreno… Udebljala sam se sigurno 2-3 kg ovaj mjesec jer bas jedem dosta - mada sam takva vec od prosle godine ( ja odmilja to kazem - žderava) pa neznam dali da pripisem to mogucoj trudnoci… Ne osjecam se lose, funkcioniram normalno jedino me cice bole najvise ujutro a u toku dana manje… Vidjet cemo moj ishod. M cekam 07.06.2015 , nakon tog datuma cu cekati jos 10 dana kasnjenja da bi uopce odlucila kupiti test i onda idemo u potragu za plusekom  ++++++++++ Ja se nadam da je ovo moj mjesec!!!!!
    Maja58 budi strpljiva, ovako si dajes dodatan stres… Ne misli o tome koliko god tesko bilo! Ja mislim da ja obaram rekorde sa strpljivoscu oko testiranja 
    Breskvice samo hrabro dalje i ne osvrci se nazad. I tebe tvoj plusek ceka, samo jos nisi na redu bila 

Zelim svim trudilicama i trudnicama lijepu nedjelju, meni radnu ali nema veze! Pozdravljam Vas sve odreda, i nove i stare i saljem baby dust *****************************

• mama@
    24. Svibanj 2015. 08:00

Mimica, Zara dobrodosle. Nadam se da se ne budete zadrzavale dugo ovdje 
    Maja58 kud si zurila s testiranjem  .  Sad pricekaj da ti M zakasni i ponovi test. Kakve simptome imas?
    Nessah draga nadam se da ce se tvoje osjecanje ispuniti. Koliko te dana bole grudi tako? Pepita je cak bila brojala i kad je vidjela da joj prelazi standard , posumnjala je. Tako sam i ja shvatila po grudima. Malo si poprati to. Iako je vjerujem da je to kod tebe upravo to. Drzim ti fige ko 
    Svim trudilicama i mojim trudnicama zelim ugodnu nedjelju. Da se dobro odmorite u ovom neradnom danu i da skupite snage za novi osvajajuci tjedan

Pupa2
    24. Svibanj 2015. 10:40

Nessah, super za simptome, nadam se da ce se nastaviti i dovesti do onoga sto prizeljkujes :) 
    Ja prijavljujem danasnju bazalnu 36,5-6 (nikad ne znam odrediti tocno kod zivinog toplomjera). To bi po svemu bio drugi dan povisene temperature, ali moguce da mi se i nesto poremetilo jer sam jucer bila malo vani pa zaspala iza 12, inace sam do 23 vec u krevetu...ali odspavala sam 7h i mjerila u isto vrijeme... Uglavnom, vidjet cemo sutra, ako ostane povisena znaci da mi je ovulacija bila 27.dc! Bilo kako bilo mi se uspjesno druzimo cijeli mjesec i sve vise sam opustenija nego kad sam krenula mjeriti temperaturu i sve to....
    I stvarno, zasto postoji tipka ocisti -.-

Maja58
    24. Svibanj 2015. 11:33

Samo sam jutros imala prije pola sata svijetlu krv i sada kada sam otisla mokriti u wc nista samo ruzicasto na papiru, pa sada vidjet cemo. Inace su mi menstruacije grozne i jako puno krvarim pa cu pratiti ovu hoce li trajati 7 dana i hoce li ici puno krvarenje.

》♡☆♡ svaki novi dan je novi pocetak ♡☆♡《👪

mimica24
    24. Svibanj 2015. 14:46

Nessah i mama_2 hvala na dobrodošlici. Baš mi je drago što sam došla u ovako divno društvo, u kojem je sve puno razumijevanja i podrške.

Maja58, isto mi se odgodilo prije 10 dana, na sam dan očekivane menge dobijem rijetku, svijetlu mengu, koja je inače obilna i traje 7 dana, sad mi je to trajalo svega 5 dana, a nikad manje uložaka nisam potrošila. Nadala sam se da je lažna i da se naš mišić "zalijepio" pa sam napravila test kad je prošlo,ali naravno, bio je negativan

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.