ako moze pomoc sto bi moglo biti... imam pcos, neredovite cikluse, od 1mj. do 4.mj sam pila duphaston ono od 17dc pa sam dobila redovito od otprilike 28 do 32 dc. radimo na bebi vec godinu dana, zadnja menga je bila 30.4., od 9dc imali smo odnose svaki dan, prije 10 dana pocela sam piti 2 case caja od vrkute dnevno, vec 3 dana imam jako napete i bolne grudi, bradavice su mi nabrekle, probadaju me obadva jajnika, predvecer laganu mucninu koja prode bez povracanja, zatvor, vrtoglavicu, slabost i umor. danas sam radila test koji je negativan, neznam dali je mozda bilo rano za raditi ga... dali moze biti trudnoca ili mozda nekakve reakcije na vrkutu zbog promjene hormona ili nesto drugo?
pozz svim trudilicama <3
Drage cure, kao prvo veliko hvala svima od . Toliko ste divne, a vrijeme provedeno ovdje ovih mjeseci je nesto najljepse sto mi se prije ovoga plusica desilo. Naravno da nastavljam tipkati s vama i cekati s vama nove plusice, u to budite sigurne.
Procitah postove od vikenda...
AlmS, vidim da te svasta nesto snaslo. Sigurna sam (provjereno na vlastitoj kozi) da ce sve biti u redu i ovo sto ste krenuli na preglede je najbolje sto ste mogli napraviti. Kad uklonite sve probleme, trudnoca nece izostati. Vezano uz tvoj zadnji pregled, kolposkopiju sam i ja prosla kao vrlo mlada, s 20god, kad su mi otkrili svasta, izmedju ostalog visokorizicni HPV, imala CIN1, kasnije na brisevima i ureaplasmu, o tome sam vec ranije ovdje pisala. Dobar doktor, uspjesno lijecenje, godinama sam vec zdrava po tom pitanju. Sretno, tek sad te cekaju najljepsi pokusaji i uspjeh!
StellaMaris, eto draga moja, stvarno si bila u pravu, osjecala si da su moji simptomi dobitni. Hvala ti na tolikoj podrsci od srca! Samo se ti opusti sada za ovih plodnih dana, sigurna sam da se i tebi sreca smijesi. Narucila sam se na pregled, idem u ponedjeljak. Da, zaista je divno osim papa testa i redovnog pregleda doci i zbog mnogo veceg razloga.
Baby girl, hvala draga moja...dobro kaze almS, falis nam ovdje. Ali razumijemo da je tesko bez muza sve rjesavati i voditi...Neka vam je to malo vremena sto cete zajedno provesti najljepse moguce.
Agness33, vec sam ti pisala koliko mi je zao zbog M..Dobro si odlucila i ides rijesiti problem operacijom. Sigurno nije lako,ali kao i almS, sto se mora nije tesko. Treba djelovati!
Breskvica, zao mi je zbog tebe...bila sam sigurnija kod tebe da je T, nego kod sebe, zaista. Cajeve jako podrzavam, a cujem da i te femisan kapi nisu lose. Samo naprijed, uskoro su vec novi plodni dani.
Nessah, kod tebe je i dalje vrlo zanimljiva situacija. Razumijem ako ne zelis jos raditi test, zbog prijasnjeg razocarenja. Mislim da ces osjetiti kad je trenutak da ga napravis. Navijam jako za tvoj plusic, da mi se pridruzis u cekanju prvog pregleda.
Mama2, divno je cuti da srceko kuca i da je sve u redu. Stvarno si zasluzila nakon toliko mjeseci pokusavanja.
Pupa, tebi vec par dana kasni? Hoces li raditi test? AlmS ti je super rekla za temp, ne treba biti velik skok, a ni stalno visoka poslije. Ja sam ti primjer, jer mi je vec pocela padati, kad ono +. Da ti odgovorim, mi smo uspjeli u 9.ciklusu pokusavanja, a zapravo 7 kalendarskih mjeseci, jer imam nesto krace cikluse, 24-26dana. Sretno draga, javljaj sve.
NmareN, kakva je temp? Kad ponovno postajes trudilica?
Tena, bas rana menstruacija...Dva tjedna ranije je puno. Nekakva hormonska neravnoteza. Ti si malo vise bila i pod stresom svo ovo vrijeme..Nadam se da ce iduci ciklus biti notmalniji.

Buduci da ima puno, pretvorila sam ovo u dva posta...
Maja58, moslim da nije dobro da toliko krvaris, svakako bi trebala javiti se doktoru. Uz to povracas i nije ti dobro...Drzim fige da je sve u redu, a ako i nije T, neka uskoro bude, zelim ti svu srecu!
Viky96, ajde sretno i nadam se da je test ovaj put pozitivan!
Maja08, cajevi su super. Pila sam dva puta po tri ciklusa marulju i vrkutu. Izmedju je bio jedan ciklus pauze. Marulju do ovulacije, vrkutu do menstruacije. Ovaj put vrkutu do plusa na testu. Mnogima su pomogli cajevi, treba biti samo uporan.
Dillb, pa ti vec 17 tjedana trudna. Kalo vrijeme leti. Nadam se da cu i ja brzo biti na 17 tjedana.
Mimica24, Zara7, dobrodosle cure i sto prije ugledale +.
Mimica24, Zara7

Eh da, samo jos nesto! Oprostite sto toliko pisem, nekako zelim sve s vama podijeliti.
Naime, po ovom lunarnom kalendaru, sto nessah spominje da smo nedavno sve ukucavale podatke i gledale plodne dane, ovoga puta bas JESMO pokrili i te dane, koji su se skoro poklopili s ovulacijom. Ne bas u dan, ali tu negdje. Kad sam unosila podatke za sve mjesece prije od kad pokusavamo, nismo ni jednom potrefili. Pa sad, koliko je i to imalo veze...

dulcinela, baš mi je drago zbog tebe :) vjerujem da je sreća još i veća nakon tih 9 mjeseci pokušavanja. Daješ vjetar u leđa svima ovdje :) :)
Ja nisam još za raditi test. Ako gledam po temperaturi, prije 5 dana se dogodio skok, tj. danas je 5.dan tako da ću pričekati još 5-6 dana... Moguće da je ovaj mjesec ciklus odlučio produžiti pa mi je samim time i ovulacija bila kasnije. Inače znam dobiti nekad 31.dan, nekad 30. nekad 35...kod mene sve to varira. Čekam tamo nekad do sredine sljedećeg tjedan, ako se M ne pojavi prije... Ovaj mjesec smo bbome pokrivali sve, od kraja M pa sve do danas...Makar svaki drugi dan. Ali više iz užitka :D Tako da, ako je sve u redu, postoji šansa, premda se ne nadam previše budući da mi je sve nešto ovaj mjesec zbrčkano :D
Ti samo uživaj u čarima trudnoće... Jedva čekam da se vratiš s pregleda pa da nas izvjestiš. Ja sutra idem po čajeve pa ću pokušati i s tim, to mi ničem ne može odmoći!
majjaa, ja bih ti predložila da pričekaš još koji dan, kako si sama napisala da ti ciklusi traju od 28-32 dana... Moguće da ti je ovaj mjesec ovulacija bila kasnije pa pokušaj ako ti bude kasnila napraviti test za par dana.. Simptomi jesu nalik onima koji se spominju uz trudnoću, ali ja sam ih imala sve prošli mjesec pa nisam ostala trudna. Ne govorim ti to da te razočaram ili obeshrabrim već da uzmeš i to u obzir...Držim fige da je ipak trudnoća u pitanju...

Dulcinela, StellaMaris na lijepim zeljama,ali i ja sam malo brzopleta kao i sve trudilice pa sam napravila test jutros,,i naravno negativan...
Ako ne dođe u roku tjedan dana ponovit cu ga,,mozda bude drukciji rezultat hhe
Sve u svemu,,ne odustajem! Hhehe
StellaMaris malena super, hvala na pitanju. Kako je mali princ? Uživate li u lijepom vremenu u St? Nama bez tatice jako teško, svaki dan na skypu, ali nije to to. Nekad je ljuta pa samo drži mob i gleda ga, a nekad mi zaslini cijeli ekran moba od tisuću pusa koje mu da 😂😂😂 veliku pusu šaljem i tebi i malenom 😘😘💜
AlmS, Dulcinela i meni fali ovo tipkanje ovdje sa vama, ali eto ne stignem. Ali pročitam sve, pa sam tako u mislima s vama. 💜💜💜
LuKi 😘😘💜
Create a life that feels good on the inside, not one that just looks good on the outside.
Dulcinela pa cestitam ti od srca. Zelim ti urednu trudnocu i da brzo dode taj prvi pregled.
Pridruzi nam se u temi Zimske bebe 2015

Vecer moje trudilice i novopecene trudnice
Htjela bih pozdraviti sandra26 i zahvaliti sto nam se odlucila pridruziti. Ona mi je zapela za oko i molila bi te da podjelis svoju pricu ovdje. Vjerujem da ces kod nas naci utjehu koja ti treba i ohrabrenje da idalje ne odustajes… Naravno ako se slazes!
Slazem se sa almS i sa sandra26 oko bolnih cica. Ne zelim se uzbudjivati oko njih toliko da se nebi razocarala, zato sam suzdrzana po pitanju cica iako me bole otkada mi je zavrsila M prakticki i NIKAD , ali ono NIKAD u zivotu me nisu toliko dugo boljele… Ne zelim skakati na nijedan ''simptom'' jer ne zelim pozaliti za nekih 12 dana ako mi dodje M a sa njom i tuga… Uvijek razmisljam da sam dio tih 'simptoma'' mozda pustom zeljom da ostanem trudna i umislila pa zelim ostati sto vise prizemljena kako kaze almS… Ako bude + na kraju ove moje price naravno bit cu presretna, ali ako bude - opet cu na ovaj nacin lakse prezivjeti razocarenje… Neznam, takva sam i nije mi tesko cekati svo ovo vrijeme da mi M izostane pa da se testiram na 10 dana kasnjenja. Ne zelim taj stres sa negativnim testovima prije ocekivane M… Mene bi tek to satralo jace nego ista drugo… Ovako na 10 dana kasnjenja znas da je sigurni plusek ili minus i znas sto dalje, a ovako si izgubljena i zbunjena jesi li ili nisi… Pa tko bi to izdrzao….
dulcinela hvala ti na lijepim rijecima. JA tebi zelim sve najbolje na prvom pregledu i da ugledas svoju mrvicu tako dugo zeljenu
Dala si mi malo vjetra u ledja oko ovog LUNARNOG kalendara sa plodnim danima… Pocinjem vjerovati da stvarno pali!!!! Meni se isto ovaj mjesec poklapaju skoro u dan kao i tebi moji plodni dani sa lunarnim plodnim danima i znas sto, SVE SMO IH POKRILI Stvarno se nadam da cu imati isti zavrsetak kao ti….Bas sam sad happy kad sam procitala tvoj post o lunarnom kalendaru…
Pupa i ja navijam za cajeve, nadam se da ce ti pomoci. Ja cu poceti sa vrkutom i sa Femisan A kapima ako ovaj ciklus zavrsi sa M, sto se toplo nadam da nece… Sretno!
mama nadam se da cu i ja uskociti u vlak Zimskih beba 2015 uskoro
Zavrsiti cu sa jednim lijepim stihom koji sam upravo procitala:
''Što oko ne vidje, i uho ne ču, i u srce čovječje ne uđe, to pripravi Bog onima koji ga ljube.'' - Pavao Korincanima

Obriši komentar
Jeste li sigurni da želite obrisati komentar?
Sortiraj odgovore
Najstariji