AlmS majko mila dobro da ti je to otkrio, imala si sreće. Kako si inače nako svega? Kako začas sve može krenuti naopako...Jeli se to moglo vidjeti na ranijim pregledima? Navijam za dobre briseve i uredan nalaz nakon terapije. A što drugo da ti kažem, tu smo uz tebe, mislit ću na tebe da se sve riješi što prije. Ako je uistinu to predstavljalo problem onda su ti velike šanse za začeće već idući ciklus, od srca navijam da bude tako
<3 2/2013 <3
Drage moje, samo da vas pozdravim sve,svaki dan vas pratim i citam objave vase,rastemo nas dvoje zajedno ubrzo ulazimo u 3 mj.
Ljubim vas puno :* i zelim vam mnogo srece
Ema :)
Alms draga moja stara trudilice. Ici na pretrage je uvijek dvosjekli mac, barem meni.. ili ce sve biti dobro ili ce pronaci nesto. Drago mi je da ti je nesto otkrio tako rano i uvjerena sam da ce tako brzo i nestati. Sada se morate stititi od odnosa ali nastavi pratiti O cisto da znas za kasnije jos bolje. Drzim ti fige draga da izdrzis sve sto te ceka i kad krenes u akciju da to , brate, bude to
Ema nisam ni znala da si nam ti trudna. Onda kad si mi pisala pp odjednom si prestala, a ja nisam vise tako cesto bila na klokanici. Cestitam ti od srca. Neka ti je sa srecom

Pozdrav svim trudilicama. Nova sam ovdje, a registrirala sam se upravo jer planiram trudnoću, a sve je lakše kad te netko razumije u svemu tome. Imam 24 god., a nakon 1,5 godine braka poželjeli smo imati naše malo blago. Radimo na bebi 2 mjeseca i nadam se brzom +

Stella i Mama2 hvala vam puno! Dobro sam, Stella, pozitvna, sta cu, nemam bas puno opcija. Brinem se kad ostanem sama sa sobom, najvise rezultata svih pretraga. Ovo je bio priv put da sam radila kolposkopiju, jer je inace savjetuje poslije 40-e. Niko mi je nikad nije ni predlozio, nit radio pregled pod misroskopom. Sada mi je najbitnije da terapija odreaguje. Radim ju sada i nakon sljedece M pa onda krajem juna kontrola. Nadam se da necu naici na previse poteskoca. Drzite mi palceve, ja ih drzim vama.
Jutro curke,
upravo sam se registrirala jer zelimo bebicu i vec 2 ciklusa smo full angazirani
imam 32 godine a iza sebe vanmatericnu trudnocu zbog koje mi je odstranjen lijevi jajovod i nadamo se sto skorijem plusicu..
menstruaciju ocekujem danas ili sutra pa u nove pobjede
sve je moguce ako vjerujes u snove
Naše JA nije nepromjenjivo. Svaki dan treba ga stvarati i braniti, izvjesne osobine odbacivati, druge stvarati.
dulcinela, nadam se da se stvarno mrvica gnijezdi, do kraja vjerujemo u to :) nadam se da ćeš nam javiti svoj plusić!
StellaMaris, totalno te razumijem oko tog mjerenja temperature, glavno je da vi pokrivate sve "bitne" dane, a plus će doći uskoro :)
dillb, znam da dobivamo grijehe naših predaka i to je jedna stvar za koju se molim, da moja djeca budu oslobođena toga! ali dobro, to je već neka druga tema...
AlmS, moram priznati da nisam očekivala ovakav "obrat", ali gle, budi sretna što ti je to pronađeno i daj Bože da reagiraš na terapiju i da se to sve povuče. Neka prvo budete zdravi i ti i tvoj muž da možete spremno dočekati bebicu.... Možda se sad čini crno, ali je zapravo dobra stvar reagirati odmah da te ne bi zezalo u budućnosti.
mamica24 dobrodošla! po godinama smo si skoro vršnjakinje, ja sam skoro 25, al još ja to računam pod 24 :) po bračnom stažu malo kaskam za tobom...ali vjerujem da je želja jednaka :) i mi radimo dva mjeseca s tim da tek ovaj računam pod aktivno :) želim ti svu sreću!!!
zara_7 dobrodošla i ti :) nadam se i tvom plusu :)
kod mene danas temperatura 36 4...imam živim toplomjer pa mi je ta crtica negdje između četvorke i petice :D ja se nadam da se neće spuštati.
nessah, kako tvoje stanje? simptomi?
želim vam ugodan vikend drage cure :)

Zara 7 dobro došla! Ja sam se također svježe registrirala jer želim bebača
Pupa hvala ti. Vidim da nas ima koji 2016. želimo na svijet donjeti male živote.
Ajde držim nam svima palčeve, da brzo dočekamo +++++ i da se družimo i tokom trudnoće. Ovaj mjesec smo u poslu punom parom.

Hvala na dobrodoslico, bas ste drage
evo M upravo stigla i ulazim u 3 ciklus pokusaja..je li neka od vas radila briseve?ja u pon zovem gina da se narucim..
u braku sam skoro 2 i pol godine ali nismo aktivno pokusavali zbog vanmatericne prvo a onda cijelu proslu godinu sam se borila sa CIN1, HPVom i lijecenjem CINa
sad je grlic maternice ok i spremni smo za bebaca, daj Boze cim prije
sve je moguce ako vjerujes u snove
Obriši komentar
Jeste li sigurni da želite obrisati komentar?
Sortiraj odgovore
Najstariji