dulcinela, nadam se da se stvarno mrvica gnijezdi, do kraja vjerujemo u to :) nadam se da ćeš nam javiti svoj plusić!
StellaMaris, totalno te razumijem oko tog mjerenja temperature, glavno je da vi pokrivate sve "bitne" dane, a plus će doći uskoro :)
dillb, znam da dobivamo grijehe naših predaka i to je jedna stvar za koju se molim, da moja djeca budu oslobođena toga! ali dobro, to je već neka druga tema...
AlmS, moram priznati da nisam očekivala ovakav "obrat", ali gle, budi sretna što ti je to pronađeno i daj Bože da reagiraš na terapiju i da se to sve povuče. Neka prvo budete zdravi i ti i tvoj muž da možete spremno dočekati bebicu.... Možda se sad čini crno, ali je zapravo dobra stvar reagirati odmah da te ne bi zezalo u budućnosti.
mamica24 dobrodošla! po godinama smo si skoro vršnjakinje, ja sam skoro 25, al još ja to računam pod 24 :) po bračnom stažu malo kaskam za tobom...ali vjerujem da je želja jednaka :) i mi radimo dva mjeseca s tim da tek ovaj računam pod aktivno :) želim ti svu sreću!!!
zara_7 dobrodošla i ti :) nadam se i tvom plusu :)
kod mene danas temperatura 36 4...imam živim toplomjer pa mi je ta crtica negdje između četvorke i petice :D ja se nadam da se neće spuštati.
nessah, kako tvoje stanje? simptomi?
želim vam ugodan vikend drage cure :)
Zara 7 dobro došla! Ja sam se također svježe registrirala jer želim bebača
Pupa hvala ti. Vidim da nas ima koji 2016. želimo na svijet donjeti male živote.
Ajde držim nam svima palčeve, da brzo dočekamo +++++ i da se družimo i tokom trudnoće. Ovaj mjesec smo u poslu punom parom.
Hvala na dobrodoslico, bas ste drage
evo M upravo stigla i ulazim u 3 ciklus pokusaja..je li neka od vas radila briseve?ja u pon zovem gina da se narucim..
u braku sam skoro 2 i pol godine ali nismo aktivno pokusavali zbog vanmatericne prvo a onda cijelu proslu godinu sam se borila sa CIN1, HPVom i lijecenjem CINa
sad je grlic maternice ok i spremni smo za bebaca, daj Boze cim prije
sve je moguce ako vjerujes u snove
Ja nisam radila nikakve briseve, čak mi moja gin nije ništa ni spominjala. Radila mi samo PAPU krajem prošle godine i kad sam joj rekla da planiramo raditi na bebi samo je odmahnula rukom, rekla da bi bilo dobro skinuti koju kilu (imam nešto viška), a za drugim brisevima nema potrebe. Moje poznanice su radile svakakve pretrage prije trudnoće, pa sam ja sad zbunjena u svemu tome
Zara_7 i Mimica24 dobrodošle, ja sam također relativno nova i želim bebu u 2016 :) nadam se da cemo skupa pratiti trudnoće što prije...
Pupa vidim da bi i kod tebe još svašta moglo biti ovaj ciklus...
Agness jako mi je žao zbog tebe, znam kako je grozno kada nešto stvarno jako želiš, a moraš se prisiliti na čekanje...ja vec duze zelim bebu ali iz nekih drugih razloga sam morala čekati, i svaku ovulaciju bi mi se valjda instinktivno ta želja toliko povećala iznutra da bi mi ponekad doslo za plakati kada bi vidjela oko sebe sve te bebice...želim ti da što prije riješiš sve zapreke i da zatrudniš
Breskvica mozda nisam dobro pratila, ali kod tebe je dosla M ili je ipak implantacijsko?
Nessah ima kod tebe sretnih novosti?
Peppe
Dobar vam dan dame moje, evo ja sam jutros ustala i radila test i naravno nista nije pokazao, naime u utorak dolazi menga a ja test danas radila a i sama znam da i ako sam trudna nece pokazati dok menga ne izostane koji dan, ne znam ni zasto sam ga danas radila ☺ ali eto cekam utorak pa cemo vidjeti hoce li doci menga ili 👶 😊
》♡☆♡ svaki novi dan je novi pocetak ♡☆♡《👪
joj sorry mimica24, tek sad vidim da si mimica a ne mamica :D hahhaha baš sam lik...
meni nitko nije radio nikakve briseve i prvi puta čujem, mislim bila sam na redovnoj kontroli u 3.mj i radila sam papu, a ostalo ništa... doduše bio je ginekolog na zamjeni, ali nisam čula ni od koga da ti rade neke pretrage ukoliko kažeš da radite na bebi, osim ako radite bezuspješno oko godinu dana. Ne znam, takva je barem kod nas praksa.
zara_7 ti si se bome napatila sa svim i svačim, nadam se da je tomu kraj i da ćeš uskoro biti trudna :)
PeppePula da, može se svašta dogoditi, jest da mi je 27.dan ciklusa, ali nema veze! Nego, ja danas išla naručiti čajeve :) kod jednih travara tu... dobit ću ih sljedeći tjedan. to mi nikako ne može odmoći....
Sortiraj odgovore
Najstariji