StellaMaris, slazem se sa svime sto si rekla. Samo ti uzivaj u svome klincu, a ne opterecuj se s mjerenjem temp. Ionako je to dobro samo da se utvrdi ovulacija, a nakon toga do dolaska menge je samo tlaka mjeriti i iscekivati hoce li pasti. Najbitnije je, kao sto kazes, imati redovite odnose, sve dodatno stvarno po malo i utjece na psihu. Jako ti je lijepa ova prica za Sandru26. Sretno ovaj ciklus draga!
E da, da se nadovezem na svoj prethodni post, krenuo mi je svijetlosmedji iscjedak, po obicaju. Zna se kod mene da to znaci za par dana M. Pokusat cu se kao i kod Breskvice jos malo nadati da je ugnjezdjenje, jer covjek ne moze da se ne nada, ali...Ugodan vam danasnji dan i pocetak vikenda drage trudilice!
Stella, istina puno je sretnih priča nakon duge borbe i sa dijagnozama i bez njih i iskreno to je ono što i mene drži da vjerujem da ću i ja jednom ispričati svoju priču gdje neće na kraju biti da još čekam nego da u rukama držim svoju bebu. Imam sličan primjer gdje su isto tako jako dugo pokušavali, bili i na potpomognutim oplodnjama koje nisu uspjele da bi na kraju dobili blizanke prirodnim putem.
Kod nas nije situacija da se sve vrti samo oko toga, uživamo u zajedničkom u životu, imamo svoje obaveze, što poslovne, što zajedničke koje nas vesele. nismo potonuli u svemu tome da bi se sve vrtjelo samo oko toga, ali da je na pameti je. no za pomiriti se sa životom bez djece to nemamo ni u primisli.
malo ću se nadovezati na Nessah, bez obzira na to da li ste vjernice ili niste, jako je važno posložiti kockice u glavi. nazvali mi to ispit savjesti ili kako god, treba promisliti o svom životu i oprostiti sebi pogreške i propuste. Isus kaže "opraštam ti", pa zašto i sami sebi ne bi oprostili? isto tako trebamo oprostiti i drugima, ne dajte da vas tište tuđi problemi, pa svatko od nas ima dovoljno svojih. jesam za suosjećanje, ali ne treba preuzimati teret drugih na svoja leđa. ovo što slijedi je jedna totalno vjerska izjava, ali postoje i grijesi naših predaka koje smo naslijedili i koji nam otežavaju živote (to znam jer sam jedan takav imala u svojoj obitelji i zbog kojeg je jedna od žrtava bila moja majka, ali sam rekla sama sebi da moja djeca i djeca mojih rođaka neće patiti zbog toga i "platila" sam taj grijeh.).
grozno je za reći "opustite se", ali tek kad prestanete brinuti i kad opušteno krenete u život sve će sjesti na svoje mjesto. ima jedna vrlo zgodna izreka: "danas je sutra o kojem si brinuo jučer".
čitam vas svakodnevno i šaljem virtualnu pozitivu, sve ste divne i želim vam da što prije doživite čari trudnoće.
Dulcinela ajoj samo da ne krene. Ja se nadam skupa s tobom da je implantacijsko
Sandra neznam ni ja kako su se pomirili s tim da nece imati djecu, mislim da su samo promjenili prioritete jer ne mozes jedan dan nesto zeljeti a sutra vise ne. Uglavnom eto ima dosta takvih ili slicnih prica i pricati ces jedan dan i ti svoju. Od srca ti to zelim
Dillb ti vec guras 17 tj ne mogu vjerovati kako vrijeme prolazi. Kako se osjecas?
I jos jednom ne znam cemu sluzi ova tipka OCISTI grrrr...
<3 2/2013 <3
Drage moje cure, samo da vas malo pozdravim. Mislim na vas i citam vas skoro svakodnevno..
Kod mene haos, jucer sam isla raditi briseve i kada mi je uzimao bris, na mikroskopu je vidio na unutarnjem vaginalnom zidu posljedice infekcije i predlozi mi da uradim kolposkopiju jer ovaj dr. tvrdi da malo ko pretragama radi taj pregled a mnogo utice na zacece.. Na kolposkopiji mi je nasao "opasne celije" koje se mogu razviti u kancerogene, tako da sam dobila terapiju pri kojoj se moramo stiti od odnosa. Meni je danas 17 dc, ne znam jesam li imala O i kad, jer sam imala dva primjetna skoka temp, jedan je u ovih posljednjih par dana, a pokrivat ne mozemo, tako da cemo zasad na stand by od pokusavanja, pa cemo vidjeti sto dalje kada dobijem rezultate briseva.
Sve vas puno pozdravljam i saljem poljubce.
Ugodan vikend vam zelim
Naše JA nije nepromjenjivo. Svaki dan treba ga stvarati i braniti, izvjesne osobine odbacivati, druge stvarati.
AlmS majko mila dobro da ti je to otkrio, imala si sreće. Kako si inače nako svega? Kako začas sve može krenuti naopako...Jeli se to moglo vidjeti na ranijim pregledima? Navijam za dobre briseve i uredan nalaz nakon terapije. A što drugo da ti kažem, tu smo uz tebe, mislit ću na tebe da se sve riješi što prije. Ako je uistinu to predstavljalo problem onda su ti velike šanse za začeće već idući ciklus, od srca navijam da bude tako
<3 2/2013 <3
Drage moje, samo da vas pozdravim sve,svaki dan vas pratim i citam objave vase,rastemo nas dvoje zajedno ubrzo ulazimo u 3 mj.
Ljubim vas puno :* i zelim vam mnogo srece
Ema :)
Alms draga moja stara trudilice. Ici na pretrage je uvijek dvosjekli mac, barem meni.. ili ce sve biti dobro ili ce pronaci nesto. Drago mi je da ti je nesto otkrio tako rano i uvjerena sam da ce tako brzo i nestati. Sada se morate stititi od odnosa ali nastavi pratiti O cisto da znas za kasnije jos bolje. Drzim ti fige draga da izdrzis sve sto te ceka i kad krenes u akciju da to , brate, bude to
Ema nisam ni znala da si nam ti trudna. Onda kad si mi pisala pp odjednom si prestala, a ja nisam vise tako cesto bila na klokanici. Cestitam ti od srca. Neka ti je sa srecom
Pozdrav svim trudilicama. Nova sam ovdje, a registrirala sam se upravo jer planiram trudnoću, a sve je lakše kad te netko razumije u svemu tome. Imam 24 god., a nakon 1,5 godine braka poželjeli smo imati naše malo blago. Radimo na bebi 2 mjeseca i nadam se brzom +
Stella i Mama2 hvala vam puno! Dobro sam, Stella, pozitvna, sta cu, nemam bas puno opcija. Brinem se kad ostanem sama sa sobom, najvise rezultata svih pretraga. Ovo je bio priv put da sam radila kolposkopiju, jer je inace savjetuje poslije 40-e. Niko mi je nikad nije ni predlozio, nit radio pregled pod misroskopom. Sada mi je najbitnije da terapija odreaguje. Radim ju sada i nakon sljedece M pa onda krajem juna kontrola. Nadam se da necu naici na previse poteskoca. Drzite mi palceve, ja ih drzim vama.
Naše JA nije nepromjenjivo. Svaki dan treba ga stvarati i braniti, izvjesne osobine odbacivati, druge stvarati.
Sortiraj odgovore
Najstariji