Tena i NMareN, nisam ni vas zaboravila. Hrabrice nase i pozitivke, a uskoro i opet s nama trudilice!
Gogach
Nessah ♡♡♡♡♡ joj kako izdržiš? :) :)
Držim fige, šaljem vibre ~~~~~~~
Gogach Joooooj ne stignem od posla misliti a i iskreno ne zelim trositi novce na toliko testova. Ja bi radije vadila krv svaki dan i da mi kazu po Beti jesam li ili nisam… Mozda je takav stav bolja obrana od ovog "stresnog" iscekivanja… Koje je btw kod mene splasnulo veceras… Nastavi čitati dolje i saljem ti puno baby dusta 💋😘
Dulcinela evo da prijavim veceras krem rozo-crveni iscjedak taman poslije tuša. Izgleda da nece biti malog Engleza i da ce mi M stici na 11-ti dan kasnjenja… Pffffff… Propade mi prica za buduceg sina… A sve sam bila isplanirala kako cu mu reci da su ga tata i mama napravili u Engleskoj 😜 šteta, a bas sam se veselila ovom ciklusu bas zbog te Engleske i posebnosti tog odmora… Nista, morat cemo opet nazad poslije sezone ako ga dotada ne napravimo 😉😉😉
Vjerovatno cu ujutro po obicaju procuriti i idemo dalje! Ne klonem duhom nego veselo iscekujem kraj ove M tako da se ubacimo u 3-ci mjesec pokusavanja!!!!! Nema tuge samo sreca!!!!
Saljem puse i zagrljaje svim čekalicama koje nece ugledat M skoro kao ja sada i svima vama koje mi olaksate svaki dan sa nekim korisnim postom 💋💋💋💋
Drage moje možda ćete mi se i smijati ali ja sam naručila kalendar plodnih dana po izračunu Dr Jonasa.
Pa kud puklo da puklo. Dala sam 250kn za cijeli god kalendar. Što je još i malo s obzirom koliko sam do sad potrošila.
Ako bude od svega toga išta, vi ćete prve saznati ♡
... na kraju ipak bude dobro, ako još nije dobro znači da nije kraj.
Update :)
Ja jutros dobila M na 11tom danu kasnjenja. :( Ali srećom mi se ciklus koliko toliko smanjio na 47 dana pa je opet dobro. Još 7 dana pa se opet bacamo u akciju
Gogach misliš da se isplati to kupiti s obzirom da je svaka žena drukčija i ima drukčije cikluse i ovulacije? Daj mi malo pojasni ili daj link gdje bi mogla malo više o tome saznati…. Hvala Ti
dulcinelanessah, jos malo i testic! Jedva cekam da ti ocita bebaca.
Otkrila sam nešto sasvim novo. I to baš na ovim stranicama Klokanice.
Uglavnom, pročitala sam cijelu tu stranicu. Pisma na kraju su ta koja su me najviše dirnula. Svoje mišljenje nemam, jer nisam probala A uostalom, ne kaže se bezveze da su čudni putovi božji….ma, da ja sad tu ne duljim, pogledajte same. Ponekad čovjek nema što više za izgubiti…A ja se tako osjećam
sites.google.com/site/centarjonas/
Nessah zao mi je i sve znamo kako je to i samo onaj feeling " zar opet?!" Strah me da ne zamrzim sex.
Tena jesmo li pomogle u odluci? Odlaziš nam u prirodu ili ostaješ gradska cura?
Dulcinela ima li novosti? Kako se osjećaš?
I svim ostalim trudilicama i čekalicama šaljem samo pozitivu i vibre, naravno~~~♡♡♡~~~♡♡♡
... na kraju ipak bude dobro, ako još nije dobro znači da nije kraj.
dulcinela Mozda je na ciklus djelovao ovaj stres koje sve trudilice imaju pa se zato skratio. Nadam se da nece biti potrebe za pretragama, vec ce ih preduhitriti T
14.06.2014. L ♥
Zdravoo svima ja sam ovde nova pa bih htela da se raspitam o necemu.koliko su pozuzdani i tacni ovi kalendari na netu za izracunavanje plodnih dana ?
Nessah, jako mi je zao zbog dolaska M! Bas sam se nadala tvom + Samo hrabro naprijed, draga!
Anna92, dobrodosla u nas mali svijet. Ja nemam licnog iskustva sa kalendarima, ali sam procitala i pozitivna i negativna iskustva.Ja sam jedna od onih cura koja ne osjeca O a dogadja mi se redovno pa sam se odlucila za lh trakice i mjerenje bazalne i zasad mi dobro ide.. ukoliko te zanima nesto vise o ovome, pitaj slobodno!
LP drage moje dame..
Naše JA nije nepromjenjivo. Svaki dan treba ga stvarati i braniti, izvjesne osobine odbacivati, druge stvarati.
Anna92 prije svega dobrodosla, sto se tice izracuna plodnih dana na tim kalendarima sve to stoji ukoliko su ti ciklusi uredni znaci svakih 28-30 dana ali postoji puno vanjskih cimbenika koji utjecu na O , najbolje da upoznas svoje tjelo pa pratis plodne dane a moje iskustvo je najbolje sa trakicama :))
I begin to see the good in everyone and everything <3
Molim one iskusne u mjerenju bazalne da pomognu :D ..evo mjerim je 3 dana , prvi dan bila je 36.3 drugi dan 36.4 a danas 36.7 koliko sam shvatila kada bude veca za 0.3 da je taj dan ovulacija ili?? Ali nikako mi nemoze danas biti O jer mi je tek 10 dan ciklusa a i inace osjecam ovulaciju pa me sada ovo zbunjuje
I begin to see the good in everyone and everything <3
Sortiraj odgovore
Najstariji