Tko planira i radi na bebi ?

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    dulcinela
    30. Travanj 2015. 21:40

Tena i NMareN, nisam ni vas zaboravila. Hrabrice nase i pozitivke, a uskoro i opet s nama trudilice!

Nessah
    30. Travanj 2015. 23:41

Gogach
    Nessah ♡♡♡♡♡ joj kako izdržiš? :) :)
    Držim fige, šaljem vibre ~~~~~~~
    Gogach Joooooj ne stignem od posla misliti a i iskreno ne zelim trositi novce na toliko testova. Ja bi radije vadila krv svaki dan i da mi kazu po Beti jesam li ili nisam… Mozda je takav stav bolja obrana od ovog "stresnog" iscekivanja… Koje je btw kod mene splasnulo veceras… Nastavi čitati dolje i saljem ti puno baby dusta 💋😘

Dulcinela evo da prijavim veceras krem rozo-crveni iscjedak taman poslije tuša. Izgleda da nece biti malog Engleza i da ce mi M stici na 11-ti dan kasnjenja… Pffffff… Propade mi prica za buduceg sina… A sve sam bila isplanirala kako cu mu reci da su ga tata i mama napravili u Engleskoj 😜 šteta, a bas sam se veselila ovom ciklusu bas zbog te Engleske i posebnosti tog odmora… Nista, morat cemo opet nazad poslije sezone ako ga dotada ne napravimo 😉😉😉

Vjerovatno cu ujutro po obicaju procuriti i idemo dalje! Ne klonem duhom nego veselo iscekujem kraj ove M tako da se ubacimo u 3-ci mjesec pokusavanja!!!!! Nema tuge samo sreca!!!! 

Saljem puse i zagrljaje svim čekalicama koje nece ugledat M skoro kao ja sada i svima vama koje mi olaksate svaki dan sa nekim korisnim postom 💋💋💋💋

Gogach
    01. Svibanj 2015. 10:47

Drage moje možda ćete mi se i smijati ali ja sam naručila kalendar plodnih dana po izračunu Dr Jonasa. 
    Pa kud puklo da puklo. Dala sam 250kn za cijeli god kalendar. Što je još i malo s obzirom koliko sam do sad potrošila. 

Ako bude od svega toga išta, vi ćete prve saznati ♡

... na kraju ipak bude dobro, ako još nije dobro znači da nije kraj.

Nessah
    01. Svibanj 2015. 18:28

Update :)

Ja jutros dobila M na 11tom danu kasnjenja. :( Ali srećom mi se ciklus koliko toliko smanjio na 47 dana pa je opet dobro. Još 7 dana pa se opet bacamo u akciju  

Gogach misliš da se isplati to kupiti s obzirom da je svaka žena drukčija i ima drukčije cikluse i ovulacije? Daj mi malo pojasni ili daj link gdje bi mogla malo više o tome saznati…. Hvala Ti 

dulcinelanessah, jos malo i testic! Jedva cekam da ti ocita bebaca.

Gogach
    01. Svibanj 2015. 20:01

Otkrila sam nešto sasvim novo. I to baš na ovim stranicama Klokanice.
    Uglavnom, pročitala sam cijelu tu stranicu. Pisma na kraju su ta koja su me najviše dirnula. Svoje mišljenje nemam, jer nisam probala A uostalom, ne kaže se bezveze da su čudni putovi božji….ma, da ja sad tu ne duljim, pogledajte same. Ponekad čovjek nema što više za izgubiti…A ja se tako osjećam
    sites.google.com/site/centarjonas/

Nessah zao mi je i sve znamo kako je to i samo onaj feeling " zar opet?!" Strah me da ne zamrzim sex.
    Tena jesmo li pomogle u odluci? Odlaziš nam u prirodu ili ostaješ gradska cura? 
    Dulcinela ima li novosti? Kako se osjećaš? 
    I svim ostalim trudilicama i čekalicama šaljem samo pozitivu i vibre, naravno~~~♡♡♡~~~♡♡♡

... na kraju ipak bude dobro, ako još nije dobro znači da nije kraj.

LuKi5
    02. Svibanj 2015. 09:39

dulcinela  Mozda je na ciklus djelovao ovaj stres koje sve trudilice imaju pa se zato skratio. Nadam se da nece biti potrebe za pretragama, vec ce ih preduhitriti T 

14.06.2014. L ♥

• Anna92
    02. Svibanj 2015. 11:39

Zdravoo svima ja sam ovde nova pa bih htela da se raspitam o necemu.koliko su pozuzdani i tacni ovi kalendari na netu za izracunavanje plodnih dana  ?

almS
    02. Svibanj 2015. 13:35

Nessah, jako mi je zao zbog dolaska M! Bas sam se  nadala tvom + Samo hrabro naprijed, draga!
    Anna92, dobrodosla u nas mali svijet. Ja nemam licnog iskustva sa kalendarima, ali sam procitala i pozitivna i negativna iskustva.Ja sam jedna od onih cura koja ne osjeca O a dogadja mi se redovno pa sam se odlucila za lh trakice i mjerenje bazalne i zasad mi dobro ide.. ukoliko te zanima nesto vise o ovome, pitaj slobodno!
    LP drage moje dame..

Naše JA nije nepromjenjivo. Svaki dan treba ga stvarati i braniti, izvjesne osobine odbacivati, druge stvarati.

agness 33
    02. Svibanj 2015. 15:31

Anna92 prije svega dobrodosla, sto se tice izracuna plodnih dana na tim kalendarima sve to stoji ukoliko su ti ciklusi uredni znaci svakih 28-30 dana ali postoji puno vanjskih cimbenika koji utjecu na O , najbolje da upoznas svoje tjelo pa pratis plodne dane a moje iskustvo je najbolje sa trakicama :))

I begin to see the good in everyone and everything <3

agness 33
    02. Svibanj 2015. 19:09

Molim one iskusne u mjerenju bazalne da pomognu :D ..evo mjerim je 3 dana , prvi dan bila je 36.3 drugi dan 36.4 a danas 36.7 koliko sam shvatila kada bude veca za 0.3 da je taj dan ovulacija ili?? Ali nikako mi nemoze danas biti O jer mi je tek 10 dan ciklusa a i inace osjecam ovulaciju pa me sada ovo zbunjuje 

I begin to see the good in everyone and everything <3

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.