Tko planira i radi na bebi ?

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    Pepita2109
    02. Svibanj 2015. 19:51

Cure moje drage evo samo da se javim na kratko da vam kažem da mislim na vas i da vas svaki dan pratim, samo preko moba više ne mogu pisati ne znam zašto  uglavnom želim dobrodošlicu svim novim curama, i da naravno ugledate svoje plusiće skupa sa ostalim mojim trudilicama 
     sretnoooooo svimaaaa 

<3 Čuda su moguća ako vjeruješ u njih <3
    🙏👸👸🙏❤️

• Anna92
    02. Svibanj 2015. 19:55

Ciklusi su mi redovni na 28,k zadnju M sam imala 6.04 jel moze pomoc po vasem misljenji kad su mi bili plodni dani ? :\

almS
    02. Svibanj 2015. 22:01

Agness, koristis li fertility friend aplikaciju?  U nju kako unosis podatke tako ti odredi O.
    U svakom slučaju,  bitno je da raste,  ne mora taj skok znaciti O jer ce ti možda narednih dana biti sve visa i viša..Meni tako pocne postepeno rasti i max je stigla do 37.3  (inace imam nisku bazalnu). Temp je najbolji  znak da se O desava, ali mana joj je sto pokaze O kada je vec ista prosla!
     Samo ti nastavi mjeriti i pratiti, prati i druge simptome ( iscjedak, bolove u jajnicima i sl.) i svakako se druzi sa dragim.. Sretno!

Naše JA nije nepromjenjivo. Svaki dan treba ga stvarati i braniti, izvjesne osobine odbacivati, druge stvarati.

NMareN
    03. Svibanj 2015. 01:12

Tena želim ti da izdrzite i da ljubav prevlada sve nedaće, a sto se tiče odlaska na selo to morate zajedno odlučiti o tome i imati zajedničke ciljeve koji gledaju u jednom smjeru.
    AlmS držim palčeve da nedobijes svoju M.
    StellaMaris pokušavam bitu sto pozitivnija iako naravno imam i ja svoj trenutak ne u mjesecu nego u tjednu. Dan kad bi da je sve u redu ulazili u novi tjedan. Puno sam bolje nego prije dva mjeseca,vrijeme leti i lakše mi je.
    Dulcinela jako mi je zao da je došla M i puno ti hvala sto se sjetis Tene i mene.
    Gogach bas sam tužna radi tvog minusa , ali drago mi je da se ti dobro drzis.
    Babygirl bas si me nasmijala svojim opisom sto ćeš raditi kad odraste tvoja beba .
    Nove cure želim vam ddobrodošlicu.

Ja to mogu, ja to hoću....

StellaMaris
    03. Svibanj 2015. 09:39

AlmS Ima li sta nova? Jeli ono tebi danas ne treba doci?
    Agness O se registrira na grafu nakon sto tri dana zaredom imas povisenu BT, nema veze sto ti je zadnja bila povisena, mozda ce sutra opet biti niza...prati i dalje pa ces vidjeti. Ako se registriras na fertility friend, tamo svakodnevno mozes upisivati temp, kao i ostala zapazanja pa ce ti se automatski podvuci crta kad se O dogodi. Sretno
    Dulcinela i Nessah uzasno mi je zao zbog vase M, bilo sta da recem zvucat ce pateticno. Tesko je imati zelju koja se ne ostvaruje, isto kad dijete zeli bombon, a ne dobije ga, njemu se u tom trenutku dogada smak svijeta 
    Gogachmama2 ima li novosti?
    Jelena gdje si? Nadam se da tvoja M nije stigla.
    NMareN sigurno je tesko, ali samo tako nastavi. Imas pravo na taj dan tuge. Jos malo taj dan tuge ce se zamijenit za sretan dan 
    LukiBabygirl, Tena 
    Ana92 Ako su ti ciklusi redovni onda ti se O vjerojatno dogada na 14. dc, u tvom slucaju je bila oko 19.4., a plodni dani su ti mogli varirati cca od 15.4.-22.4. Ni to nije pravilo jer i ja imam cikluse od 28 dana ali O mi obicno pada na 16 dc. 
    Ako ti sutra dode M onda bi ti O trebala biti oko 17.5. a plodni dani vjerojatno od 13.5.-20.5.
    Ali i ja najvise vjerujem LH trakicama i bazalnoj temp.

<3 2/2013 <3

• Anna92
    03. Svibanj 2015. 09:54

Ja sam jutros radila onu test tracicu za utvrdjivanje trudnoce crtica C se pojavila odmah a T malo kasnije ali je dosta bleda skoro da se jedva primecuje :/

almS
    03. Svibanj 2015. 10:53

Draga moja Stella, kako si mi?
    U pravu si, meni je po FF danas trebala doci ali nije... Otkako koristim FF i mjerim bazalnu lutealna faza mi je uvijek bila 11 dana i po tome mi je trebala doci danas. Danas mi je 35 dc, najduzi ciklus je bio prosli (37dana), stoga jos ne kasni. Temp je zadnja 3 dana bila uvijek ista, 37° danas je 37.2°
    Ne smijem se jos nadati jer mi je prosli ciklus bilo isto... temp se dva-tri dana pred M povisila na samo jedan dan, pa onda sljedece dane padala dok nije dosla M.
    Ono sto me javise buni je kako je FF odredio O. Ovaj mjesec sam imala 3 dana pozitivne lh trakice, s tim da je drugi dan bila najtamnija linija.. Cak sam napravila zabiljesku vezanu za to u FF, ali je on ipak odredio prvi dan pozitive lh trakice kao dan O jer je taj dan temp bila najniza i nakon toga porasla i zadrzala visoke vrijednosti.
    Nakon proslog mjeseca, test radim kada bude kasnilo bar tri dana u odnosu na najduzi ciklus, sto znaci otprilike u petak bih ga mogla raditi, ukoliko ne dodje. Nadam se da ovaj jutrosnji skok nije los znak kao sto je bio prosli mjesec.
    Simptoma nikakvih nemam, osim tromosti i pospanosti, ali to je pripisujem tome sto sam imala produzeni vikend pa sam se napokon malo opustila i odmorila od posla. Isto tako ovaj mjesec nisam imala ni simptome PMS-a, tj. i ako sam ih imala nisam ih osjetila kao inace.
    We'll see..
    U kojoj si ti fazi?
    Anna92, ukoliko imas strpljenja ponovi test za dan-dva ili pak vadi betu sutra i sve ce ti biti jasno, jer ta super blijeda testna linija moze imati vise znacenja. Nisam negativna vec realna, ja ti od srca zelim da bude onako kako ti prezeljkujes.

Naše JA nije nepromjenjivo. Svaki dan treba ga stvarati i braniti, izvjesne osobine odbacivati, druge stvarati.

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.