Cure, dan! Da malo olakšam dušu kod vas...Dragi je dobio otkaz i sada je plan da se kad meni istekne ugovor selimo na selo u Oštarije...hmmm...ne znam što bih odlučila...volim ja to selo ali falit će mi grad...odlazak na trg...ne znam...ne znam jesam li spremna sa 23 ne navršene godine otići na selo gdje bih bila kućanica...kuhanje, čišnjenje, pranje itd... ne znam...
ako možete pomagajte...
Želim biti trudna, želim biti trudna, želim biti trudna..možda zatrudnimo ovako :P
Gogach, hvala ti..svaki je savijet vrlo vrijedan i od velike pomoći! Plan B imam i tako živim od kad znam za sebe :) Mislim da svatko od nas mora živjeti s tim čuvenim planom koji uglavnom ostane kao sigurnosni plan nikada iskorišten
Želim biti trudna, želim biti trudna, želim biti trudna..možda zatrudnimo ovako :P
Curke danas vas baš nema..nadam se da se sve pripremate za neki prvomajski roštač ;) šaljem ogromne pusee!!
Tena, jel bi dečko tamo imao neki posao? Kako to da selite?
Po meni bi odgovor na tvoje pitanje ovisio o tome kako ti vidiš sebe i svoju budućnost i imaš li uopće mogućnosti ostati u gradu (financijski). Iskreno, mislim da ne bih otišla živjeti na selo i biti kućanica zbog dečka s kojim sam u vezi 6 mjeseci, s kojim mi je budućnost neizvjesna i koji ne želi iste stvari kao i ja. Što bi ti tamo trebala raditi - sjediti u kući i čekati da on odluči da je vrijeme za dijete?
Oprosti ako sam gruba, teška je to odluka i ti najbolje znaš što i kako osjećaš. Kako je netko napisao - uvijek možeš probati pa se vratiti tj imati plan B. Ali imaj na umu da ti imaš jednako pravo glasa kao i on. Odnosno, ako ti želiš ostati u Zagrebu, na njemu je odluka hoće li ostati s tobom ili ne. Nemoj cijeli teret opstanka veze staviti na svoja leđa. Porazgovarajte i pokušajte vidjeti kako zamišljate idućih godinu - dvije vašeg života. Vrlo ćeš brzo znati i osjetiti je li to zbilja ono što želiš.
Sretno i drži se!
almS, tako mi je drago da ti je ovaj ciklus u smirenom tonu I nadam se da ce otjerati M na odmor. Drzim fige da je dobitan ciklus
babygirl, hvala ti draga, uzivam u vasem drustvu tu, makar ovako virtualno, jednostavno ste velika podrska, uvijek ste tu I sve je nekako lakse uz vas.
Tena, slazem se sa svime sto su ti cure rekle. Vjerujem da si pod ogromnim stresom zbog cijelokupne situacije. Dobro razmisli o svemu. Promjena ne mora biti nuzno losa. Svaka je promjena stresna, no bitno je sloziti prioritete, dakako da moras uzeti u obzir svoje zelje, kako sebe vidis u buducnosti, zbog vlastitog mira I zadivoljstva, ako si nesretna, veza ce patiti. Ne mora znaciti da je odlazak na selo konacna destinacija koja ce vam odrediti zivot. Moj ti je savjet da dobro popricas s deckom. Da mu kazes sve sto te muci, svoje strahove u vezi preseljenja I da zajednicki uvidite sto je najbolje za vas I vasu vezu. Drzi se.
14.06.2014. L ♥
LittleG isto sto ti je rekla i Gogach meni se isto zna desiti ta folikulatna cista zutog tijela , svi simptomi trudnoce ja se isto sva ponadam menge niotkuda ali eto nista vise samo ta cista koja kroz 20ak dana nestane i sljedeci mjesec se menzes unormali..
Ina90 prvi puta kada sam ostala trudna radila sam test 57 dan ciklusa jer s bila toliko zaposlena i u obavezama da sam zaboravila jesam li imala menzes prosli mjesec ili ne haha.. i testic je bio negativan a moja mrvica vec dobrano rasla tako da ne ocajavaj odmah najbolje da odes gin :)) drzim fige
Djevojke hvala vam voljela bih i ja biti tu s vama cesce i bodriti vas no zbog radnog vremena i ritma nemogu evo sad sam ulovila malo vremena na pauzi da prozujim forumom da vidim kako disete i dali ima kojih novih plusica ...
Suprug je sebi na smartphone instalirao moj kalendar i prati kada ce biti O da se zna baciti u akciju hahhahah ... ovaj mjesec smo rekli samo opusteno pa sto bude bude , neznam sto bih ja bez njega i bez vas kada vidim da nisam jedina i da nas ima toliko nekako mi bude lakse
I begin to see the good in everyone and everything <3
Agnes, da li znaš koliko si bila trudna, makar otprilike, a da je test pokazao neg? Tako rijetko procitam/čujem da je test krivo očitao pa se uvijek ponadam.
... na kraju ipak bude dobro, ako još nije dobro znači da nije kraj.
Cure, hvala na utjesnim rijecima.
Kookoo30, da, stvarno ne kuzim kako vec menga, nakon tri tjedna, ali eto... Nisam jos radila nikad pretrage, ali morat cu. Tebi zelim da u ponedjeljak ne dodje i da vec u utorak test ocita jedan veliki plus! Divan ti je ciklus, 14 + 14, idealan!
Baby girl, hvala na lijepim zeljama. Ne znam sto je ovo kod tebe, nemam iskustva s tim, bjelanjak jedva da ikad docekam...nadam se da su ti iskustva gogach i agness pomogla.
gogach, drzi se u novom postupku, nadam se da ce ovaj put biti uspjesan.
nessah, jos malo i testic! Jedva cekam da ti ocita bebaca.
LuKi, zena zmaj ovdje i ogromna podrska. Hvala ti sto si uz nas.
ina90, suosjecam s vama koje imate tako duge cikluse...to je tesko. Ja jedva docekam nove pokusaje, a tako mi je kratak ciklus, mogu misliti kako je tebi ovako iscekivati i jos vidjeti minus...Drzi se, to je sve sto ti mogu reci.
agness33, dobar potez sto je i muz skinuo kalendar, tako cete lakse zajedno pratiti ciklus. Zelim ti sto prije opet radost trudnoce i da bude uspjesna, naravno.
StellaMaris, mama2,Pepita,jelena,almS, puse svima!
Gogach bila sam tad u 7 tjednu trudnoce u ponedeljak mi test pokazao negativno a u cetvrtak ginekog reko da sam trudna , a ja njemu : 'Pa kak?' hhaha a on meni: 'Pa znate vi kak!' :D
I begin to see the good in everyone and everything <3
Sortiraj odgovore
Najstariji