Tena, NMareN Da, raste, a rastem i ja. Sad idem u srijedu na pregled pa sam u iščekivanju jer još baš ne osjetim malenog nego samo tu i tamo, pa onda malo brinem iako svi kažu da se u početku ne javljaju redovito
Termin je još uvijek 29.9. iako je po mjerama s prošlog pregleda djelovalo da bi mogao i uraniti. Vidjet ćemo prekosutra.
Dan cure moje
AlmS ima li kod tebe išta nova? Navijam za nepromjenjeno stanje i da nas za koji dan obraduješ plusićem
Tena uistinu lijepo što ste uspjeli riješiti sve nesuglasice, ljubav uvijek pobjeđuje. Veselim se što ćeš idući mjesec već biti aktivna trudilica
Jelena žao mi je zbog M, sve si sama rekla, idemo dalje
BuBu možete odmah krenuti u akciju ali pošto svaki doktor ima svoju teoriju možda da nazoveš i pitaš.
Kosee super napredujete, i baš je lijepo što nas se sjetiš svako malo. I ja se sjećam tog straha dok još malenog nisam redovito osjetila, a i kasnije bi se bojala ako ga nisam čula cijeli dan, pa bi ga budlia tako što bi malo protresla trbuh samo da mi se javi
<3 2/2013 <3
E i još jedno pitanje ako itko ima ili je imao slično iskustvo...Ova O mi je bila toliko bolna da nisam znala što me snašlo, kasnila je 2 dana, nisam mogla sjesti kako treba, sve me bolilo unutra, također i leđa? Jeli to možda ukazuje na neki problem ili je normalna stvar (jer meni nikad nije bilo tako)?
<3 2/2013 <3
Gogach, tako je, idemo u nove pokusaje. Nema tuge. I nije mi smijesno sto si narucila onaj kalendar. Mislim da cu i ja ozbiljno razmisliti o tome.
Nessah, uh, zao mi je...bas sam bila sigurna da je kod tebe T u pitanju. Samo nastavi pozitivno, kako i sama kazes, jos si na pocetku. Sretno da bude plus sto prije!
StellaMaris, hvala puno, ma nista ovdje ne zvuci pateticno, sve smo mi zeljne rijeci utjehe i puno si ovdje pomazemo. Nadam se da je tebi ovaj ciklus dobitni. I da, mene inace dosta boli jajnik iz kojeg ovuliram, prosli ciklus me 3-4 dana bolio, bas isto kao sto ti opisujes. Mislim da to nije nista lose...nadam se!
LuKi, hvala sto navijas! Slazem se s tobom da smo mi trudilice ipak pod odredjenim stresom i da to moze skratiti ciklus ili produziti ga. Nadam se da si ti bolje sa zdravljem? Jesi li obavila one kontrole sto si trebala?
NMareN, haha kako si to simpaticno rekla da sam majstorica za bazalnu. Cure koje isto mjere su super objasnile, almS i Stella Maris. Agness, na stranici 591 ovog naseg pdf-a objasnila sam detaljno kako ja to radim, pa si mozes pogledati. Ako imas jos neko pitanje, slobodno pitaj, ako znam rado cu odgovoriti.
AlmS, necu nista prognozirati, ali super ti izgleda temp.graf! I super sto nema smedjega! Zanemari bolove, mozda se beba gnijezdi. Joj, da bar, bila bih presretna zbog tebe!
jelena, ti si super i vjerujes u moc sunca i ljepsega vremena za vise plusica, kao i ja. Samo naprijed i dalje, tu smo zajedno u svemu.
Baby girl, dobro da nemas vremena puno misliti na ovo od posla i festa. Samo tako nastavi i brzo ce doci beba!
Tena, lijep rasplet price na kraju. Bas mi je drago.
Pepita, mama2,…
Nove cure, dobrodosle!
Drage moje cure, da vas ne nabrajam sve redom, hvala vam puno na rijecima podrške i divnim zeljama... Nadam se i ja zajedno sa vama da ce moja ovomjesecna priča dobiti lijep epilog.. Jutrosnja temp je 37.0 ( kao i prethodnih dana, izuzev jucer kada se bila povisila). Danas me ne boli nista, najduzi ciklus je trajao 37 dana, danas je 36 dc. Test necu taditi jos par dana, ne zelim da brzam..
Naše JA nije nepromjenjivo. Svaki dan treba ga stvarati i braniti, izvjesne osobine odbacivati, druge stvarati.
AlmS navijam na najjace za najveci plusic, iskreno ti to zelim
Ja to mogu, ja to hoću....
Tena moja draga neopisivo mi je drago što se napokon sve sredilo i ja sam iz grada došla na selo, i mislim da mi je to najbolja odluka u životu
želim ti svu sreću
Stella šta se tiče tih O bolova baš gledam po kalendaru i točno po tim simptomima sam i ja imala O zadnji tjedan u 2mj kad sam ostala trudna a pošto mi nikad O nisu bile takve ja sam mislila da ću dobiti, pa mislim da je dobar znak
dulcinela u kojoj si mi ti fazi?
almS od srca ti želim da nam uskoro doneseš lijepe vijesti
Svim ostalim curama da ne nabrajam da se ne oduži post lijep pozdrav, i želim vam najveće plusiće
<3 Čuda su moguća ako vjeruješ u njih <3
🙏👸👸🙏❤️
Sortiraj odgovore
Najstariji