Tko planira i radi na bebi ?

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    StellaMaris
    03. Svibanj 2015. 11:35

Anna92 mislim da je to to, blijeda je jer ti M ne kasni jos sluzbeno, ponovi test za dva dana i crtica ce biti jaca. Cestitam
    AlmS temp ti je super i ukazuje na trofazni graf sto je i vise nego dobro, dobro je sto i lutealna prelazi 10 dana, sad je samo pitanje vremena kad ce se plus pojaviti. Razumijem te da ces cekati s obzirom na prosli mjesec, mozda bi cak i ja cekala 
    Sto se tice linije, to se i meni dogodilo jednom (moze se rucno nastimati ali nije to fora), stavi za prvu pozitivnu trakicu da je negativna pa ces vidjeti sto ce se dogoditi.
    Mislim da je kod mene O ovaj ciklus bila jako kasno, mozda cak i jucer po grafu (18dc) jer je danas porast, problem je sto mi nedostaje temp od 17dc, ali mi smo pokrili skoro svaki dan (osim taj 17.). Tako da i ja ocekujem kasnjenje M ovaj mjesec. Nestalo mi trakica, a bila lijena kupit nove, moram ih naruciti ovaj tjedan 
    Inace smo ok, mali mi stalno nesto bolestan, sad je napokon ok nakon 5 dana visoke temp, zato i nisam bila redovna s mjerenjem.

<3 2/2013 <3

NMareN
    03. Svibanj 2015. 11:51

Pepita bas lijepo da nas se sjetis i da nam pises.
    Agnes majstorica za bazalnu je dulcinela, ona ce ti sve objasniti .
    Anna druga crtica bilo slabija ili intenzivnija je T, ponovi test pa cemo vidjeti,drzim ti veeelike palceve.
    Curke ja da sad ocekujem T bila bi jako sretna jer M kasni danas 3.dan,trebala je u petak doci. M iscekujem kao vi trudilice T, i samo zelim da sto prije dode. Iskreno se nadam da ce mi ciklus ostati kakav je i bio i da nece trajati 40+ dana .

Ja to mogu, ja to hoću....

Gogach
    03. Svibanj 2015. 12:19

Pepita je super, malo tko bi se vraćao na ovu temi i dijelio pozitivu kao ti! Hvala ti!
    Anna92 cure su ti rekle sve točno. Za dva dana ponovi test ili po uputnicu za betu kod gin. I da, dobrodosla! 
    AlmS nam postaje polako stručnjak za mjerenje banalne :) :)
    NMareN samo nastavi sa pozitivnom i ( ovo nisam nikad mislila da cu reći) nadam se da će vještica doći sto prije!
    Dulcinela sljedeći ciklus ćemo zajedno u ponovno odbrojavanje! Nastavak slijedi :)
    Babygirl takav humor nam je češće potreban!
    StellaMaris, mama, Nessah, Jelena, Tena,♡♡♡♡♡
    uh nadam se da nisam nikoga zaboravila! Ako jesam, oprost molim, nije namjerno ♡♥

Što se mene tiče, sutra ću znati više. Trebam nazvati od 12h da se dogovorimo za dalje iako su mi zadnji put rekli da idemo odmah u prirodni ivf sa klomifenom. Sad mi je jedina briga da mi ne odgode postupak jer ne želim sa ničim više čekati. Očekujem najgore, nadam se najboljem!

... na kraju ipak bude dobro, ako još nije dobro znači da nije kraj.

almS
    03. Svibanj 2015. 15:11

Stella, ukoliko sklonim prvu pozitivnu trakicu FF mi onda stavi sljedeci dan kao O. To sam znala i ranije, ali sam ocekivala da ce FF odrediti O sa sigurnoscu iako su bile tri pozitivne trakice Sad me vec poceo boliti stomak, tako da sada samo ocekujem M. Ipak pozitivna stvar je sto nije vec poceo smedji iscjedak.
    Vidjet cemo sta ce biti dalje. Cuvaj decka i sebe i druzi se sa dragim.. nadam se da ce ovaj mjesec uroditi plusicem.. :*

Naše JA nije nepromjenjivo. Svaki dan treba ga stvarati i braniti, izvjesne osobine odbacivati, druge stvarati.

baby♡girl
    03. Svibanj 2015. 16:04

Cure, samo da vas malo pozdravim. Nemam bas vremena tipkati, imamo par festi sad i jos idem na put. I prijavljujem da ni moje M nema, 35 DC. Bojim se da mi se od zadnjeg pregleda nesto poremetilo. Cekat cu jos 10-tak dana. Puno pusa svima, i vibram za sve nas. 

Create a life that feels good on the inside, not one that just looks good on the outside.

• Anna92
    03. Svibanj 2015. 22:39

Imam sve simptome kao da cu dobiti svakog casa,sve je isto kao pred svaku M samo me malo vise boli jajnik :/

• Anna92
    03. Svibanj 2015. 22:42

Valjda necu dobiti pored one blede crtice :D

almS
    03. Svibanj 2015. 22:54

Anna92, posto nema nijedne trudnice, evo da ti ja napisem da su skoro sve trudnice koje su prosle kroz ovaj forum otkad sam ja ovdje (a podugo sam tu)  imale osjecaj da ce dobiti M svaki trenutak i inace kazu da su simptomi za T skoro identicni kao oni od PMS-a, stoga ne sekiraj se..
    Ne znam da li si odlucila raditi betu, ukoliko nisi, onda kupi clearblue digitalni test i uradi ga (bolje sa prvom jutarnjom mokracom) i on ce ti pokazati dali si trudna sa sigurnoscu i ako jesi i koliko sedmica. Ja ne poznajem druge marke, ali znam da sa ovim clearbluom nema fule. Sretno, nemoj se brinuti.

Naše JA nije nepromjenjivo. Svaki dan treba ga stvarati i braniti, izvjesne osobine odbacivati, druge stvarati.

• Anna92
    03. Svibanj 2015. 23:08

Hvala vam puno na svakom odgovoru :) Mlada sam i neiskusna i bas mi je svaki savet dobrodosao 

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.