almS, hvala ti od srca! Vrlo često mi nije jasno zašto u tuđim očima zaslužujem srećui zašto sam draga večini ljudi..ali hvala ti stvarno!
Naravno, hvala i svima ostalima na tolikoj ljubavi i podršci i razumjevanju! Volim vas sve i želim da uskoro dostignete svoje cijeljeve!
Želim biti trudna, želim biti trudna, želim biti trudna..možda zatrudnimo ovako :P
Tena očito zato jer si dobra osoba i jer svojim postupcima prema drugima pokazuješ da zaslužujes sreću. Moraš pronaći snage i sama početi vjerovati u to, nemoj se predati i prestati se boriti.
AlmS ta tvoja faza mi se sviđa...nadam se da nećemo dočekati tvoju dosadnu M u nedjelju
Gogach kad ti treba M stići, koji ti je dpo? Jeli uistinu možda rano za test?
agness baš imaš tužnu priču. Uistinu mi je žao što ti se sve to dogodilo
Mi nažalost nemamo moć utjecati na neke stvari...kako ti je zapisano tako će ti i biti
NMareN ti mi baš zvučiš pozitivno i inspirativno nakon onog ružnog razoblja, baš mi je drago zbog toga. Nastojat ću se ugledati u tebe
Ema čestima na T od
<3 2/2013 <3
Cure, bas ste drage i dobre sve od reda. Jucer sam bas posteno procurila, ciklus samo 21 dan. Lutealna 9?? Uzas! Jedino pozitivno je sto je ovaj put samo jedan dan smedjarilo, valjda je i to napredak.
Malo tuzna, ali ne predajem se. Kao sto rekoh, jos ovaj ciklus i sistematski, savjeti, pitanja za doktora i sve dalje sto treba...
StellaMaris, almS,NMareN,baby girl…hvala puno! Zelim vam svima sto prije dobre vijesti, bas kao i sebi!
Gogach, tako treba, glavu gore i idemo ponovo!
baby girl, kookoo30,jelena, nessah,sretno, vi ste ovih dana u iscekivanju (nessah, mali Englez je sigurno vec tu.)
Tena,samo radite na sebi i odnosu, bit ce sve dobro.
Stvarno su pretuzne neke vase price, a vi ste tako pozitivne. Tako i treba biti!
Cure, bas ste drage i dobre sve od reda. Jucer sam bas posteno procurila, ciklus samo 21 dan. Lutealna 9??Uzas! Jedino pozitivno je sto je ovaj put samo jedan dan smedjarilo, valjda je i to napredak.
Malo tuzna, ali ne predajem se. Kao sto rekoh, jos ovaj ciklus i sistematski, savjeti, pitanja za doktora i sve dalje sto treba…
StellaMaris, almS,NMareN,baby girl…hvala puno! Zelim vam svima sto prije dobre vijesti, bas kao i sebi!Gogach, tako treba, glavu gore i idemo ponovo!
baby girl, kookoo30,jelena, nessah,sretno, vi ste ovih dana u iscekivanju (nessah, mali Englez je sigurno vec tu.)
Tena,samo radite na sebi i odnosu, bit ce sve dobro.
Stvarno su pretuzne neke vase price, a vi ste tako pozitivne. Tako i treba biti!
Jesi li sigurna da je M? Nešto mi ne štima ovdje. Ili kako bi se reklo; smrdi :) Da li je moguće da je implatacija?
Što se mene tiče, nije prerano..prije 2 dana je bilo, danas je svakako trebalo pokazati. Ali stvarno nije bed, napokon idemo u prave postupke i vjerujte mi da se radujem.
Jelena,baby girl, kookoo30, nessah ? Ima li kakvih novosti? Svi držimo fige♡♡♡♡♡♡♡
Agness, ti si jedna hrabra žena, respect, samo takva ostani♡
Malo, malo pa me vaše priče rastuze, vi ste sve hrabre i hvala svima kad podijelite takve događaje i iskustva, to puno znači.
Mama2 je li još uvijek akcija kod vas :) ? :)
NmareN, almS, Tena, StellMaris, Maja, dillb ~~~~~~~~~šaljem vibrice!
Nadam se da nisam nikoga izostavila, oprostite ako jesam ali tko će nas sve popamtiti :) :)

... na kraju ipak bude dobro, ako još nije dobro znači da nije kraj.

Draga Gogach, hvala ti na pozitivi, no ipak jest menga, po izgledu, bolova itd. Buduci da mjerim temperaturu, znam i po tome, padala je znatno zadnja 4 dana, tako da mi je vec dva jutra 36.4 i to je to.
almS, nisam tebi pozeljela srecu u nedjelju! Sada imas super stav o svemu, pa neka ti ta mirnoca i snaga donesu malu bebicu ovaj put, pa da daljnje pretrage, analize i terapije ne budu ni potrebne!

Cure, šta da mislim? 31.3 zadnja M. Ciklus obično 25 dana. Odnosi 2.4, 7.4, 11.4. 26.4 neg Clear Blue. 27.4 nula beta. Uzv vaginalni cista lijevi jajnik u desnom folikul, stjenka maternice zadebljana. Duphaston 2x1 od 28.4. Bole me križa, noge, loše se osjećam popodne uz mučninu slabost omaglicu. Jel to baš cista i Jel ikako može biti trudnoća a da sam rano testirali?
Cure, šta da mislim? 31.3 zadnja M. Ciklus obično 25 dana. Odnosi 2.4, 7.4, 11.4. 26.4 neg Clear Blue. 27.4 nula beta. Uzv vaginalni cista lijevi jajnik u desnom folikul, stjenka maternice zadebljana. Duphaston 2x1 od 28.4. Bole me križa, noge, loše se osjećam popodne uz mučninu slabost omaglicu. Jel to baš cista i Jel ikako može biti trudnoća a da sam rano testirali?
LittleG, gle, ovo se i meni dešavalo. Ne često ali u proljeće mi ciklus preskoči. Ne znam zašto točno. I poslije se vrati u normalu. Svi simptomi pms ali vještice nigdje. Tad bih se uvijek poradovala da sam trudna...
Proljeće izgleda da utječe na nas, ne na sve ali eto, ima nas. Bitnije je da se ne ponavlja. Mučnina i slabost mogu biti od bilo čega, ako ne prestanu odi kod Dr.
Žao mi je što prolaziš kroz ovo, znam koliko zbunjujuće zna biti a malo tko zna točan odgovor.
Pa nek mi još netko kaže da je lako biti Žena!

... na kraju ipak bude dobro, ako još nije dobro znači da nije kraj.

Dulcinela jako mi je žao što je došla vještica. Ali nadam se da već ova iduća neće doći i da će vam biti plus kao kuća
AlmS nadam se da tvoja M neće ni doći ovaj puta, drago mi je što si puno smirenija ovaj ciklus, puno pozitivnih vibri, ma čitav kamion za tebe
Gogach žao mi je što je negativno, ali evo vibram i za tebe da ti sljedeći ciklus urodi plodom.
Stella u kojoj si fazi sad? Ma nek je samo živ i zdrav, a demoliranje mu vrati kad poraste 😂 Moja L kad poraste i jednog dana se uda i dobije bebu, doći ću kod nje, sve kekse izmrvit po podu, bananu zaljepit u zid, izvuć joj svu robu iz ormara na pod i još to razvući po stanu, potrgat daljinski, slatko se nasmijati i čekat da me zagrli. 😂😂😂😂
Nessah i meni to opasno izgleda kao da je mali Englez na putu
LittleG da li znaš kad je bila O? Možda kasnije? Mislim da Duphaston ne može štetiti ako je T u pitanju. Sretno u svakom slučaju.
LuKi ti si žena i pol. Divim ti se što sve proživljavaš, a i dalje si pozitivna i imaš osjećaja za druge i toliku potporu pružaš svima nama ovdje.
Create a life that feels good on the inside, not one that just looks good on the outside.
Dulcinela, pa kud prije M?
Ja svoju (ne) cekam u ponedjeljak. I dalje se drzim one da necu sebi gatati iz ''simptoma''. Ovaj mj. O je opet bila tocno 14 dc., lutealna tocno 14 dana, znaci ciklus mi se nakon cajeva i dodataka (kad mi se ciklus skratio na 24-26 dana) vratio na 28 dana.
Jesi inace do sada radila ikakve pretrage?
Babygirl, toliko sam se ismijala ovom tvom opisu "sta ces uraditi maloj kada se uda" - znaci umirala sam od smijeha
Drage moje cure, da vas ne nabrajam, ne bih da zaboravim neku, hvala vam puno na podrsci I vibricama..
Naše JA nije nepromjenjivo. Svaki dan treba ga stvarati i braniti, izvjesne osobine odbacivati, druge stvarati.
Obriši komentar
Jeste li sigurni da želite obrisati komentar?
Sortiraj odgovore
Najstariji