Draga Gogach, hvala ti na pozitivi, no ipak jest menga, po izgledu, bolova itd. Buduci da mjerim temperaturu, znam i po tome, padala je znatno zadnja 4 dana, tako da mi je vec dva jutra 36.4 i to je to.
almS, nisam tebi pozeljela srecu u nedjelju! Sada imas super stav o svemu, pa neka ti ta mirnoca i snaga donesu malu bebicu ovaj put, pa da daljnje pretrage, analize i terapije ne budu ni potrebne!
Cure, šta da mislim? 31.3 zadnja M. Ciklus obično 25 dana. Odnosi 2.4, 7.4, 11.4. 26.4 neg Clear Blue. 27.4 nula beta. Uzv vaginalni cista lijevi jajnik u desnom folikul, stjenka maternice zadebljana. Duphaston 2x1 od 28.4. Bole me križa, noge, loše se osjećam popodne uz mučninu slabost omaglicu. Jel to baš cista i Jel ikako može biti trudnoća a da sam rano testirali?
Dulcinela jako mi je žao što je došla vještica. Ali nadam se da već ova iduća neće doći i da će vam biti plus kao kuća
AlmS nadam se da tvoja M neće ni doći ovaj puta, drago mi je što si puno smirenija ovaj ciklus, puno pozitivnih vibri, ma čitav kamion za tebe
Gogach žao mi je što je negativno, ali evo vibram i za tebe da ti sljedeći ciklus urodi plodom.
Stella u kojoj si fazi sad? Ma nek je samo živ i zdrav, a demoliranje mu vrati kad poraste 😂 Moja L kad poraste i jednog dana se uda i dobije bebu, doći ću kod nje, sve kekse izmrvit po podu, bananu zaljepit u zid, izvuć joj svu robu iz ormara na pod i još to razvući po stanu, potrgat daljinski, slatko se nasmijati i čekat da me zagrli. 😂😂😂😂
Nessah i meni to opasno izgleda kao da je mali Englez na putu
LittleG da li znaš kad je bila O? Možda kasnije? Mislim da Duphaston ne može štetiti ako je T u pitanju. Sretno u svakom slučaju.
LuKi ti si žena i pol. Divim ti se što sve proživljavaš, a i dalje si pozitivna i imaš osjećaja za druge i toliku potporu pružaš svima nama ovdje.
Create a life that feels good on the inside, not one that just looks good on the outside.
Dulcinela, pa kud prije M?
Ja svoju (ne) cekam u ponedjeljak. I dalje se drzim one da necu sebi gatati iz ''simptoma''. Ovaj mj. O je opet bila tocno 14 dc., lutealna tocno 14 dana, znaci ciklus mi se nakon cajeva i dodataka (kad mi se ciklus skratio na 24-26 dana) vratio na 28 dana.
Jesi inace do sada radila ikakve pretrage?
Babygirl, toliko sam se ismijala ovom tvom opisu "sta ces uraditi maloj kada se uda" - znaci umirala sam od smijeha
Drage moje cure, da vas ne nabrajam, ne bih da zaboravim neku, hvala vam puno na podrsci I vibricama..
Naše JA nije nepromjenjivo. Svaki dan treba ga stvarati i braniti, izvjesne osobine odbacivati, druge stvarati.
Cure ja nisam izdržala i napravila test danas popodne i naravno - ,stvarno se nemam vise snage borit sa ovim svojim ciklusom.u svakom slučaju naručila sam u srijedu u ginekologa....držim svima fige da sto prije ugledate +++
dulcinelababy girl, kookoo30,jelena, nessah,sretno, vi ste ovih dana u iscekivanju (nessah, mali Englez je sigurno vec tu.)
Hahahha a jeste me nasmijale ti i
babygirlNessah i meni to opasno izgleda kao da je mali Englez na putu
Idalje me cice ubijaju od bola, imam vjetrove, bilo je i probadanja jedno cijelo popodne neki dan… Imam bijeli iscjedak… Stalno sam gladna i napuhnuta i jos uvijek extra zivcana… Nadam se da nije PMS…
Dulcinela, bome ti je uranila ovaj mjesec!! Ali vjerovatno se ti veselis jer si tako blize svom cilju! Zelim ti sve najbolje!
Gogach, zao mi je za negativan test, budi pozitivna i idemo dalje!!!!!
Saljem Vam svakoj, novim curama i starim koje znam i koje mene znaju puse i puuuuno baby dusta
AlmS jedva čekam da se to sve počne i tebi dešavati
Ja prijavljujem opet bjelanjak. 32 DC, bila sam uvjerena da ću dobiti u nedjelju, bolovi trbuha i križa, čak i glavobolja, želja za slatkim, ali evo opet je nema na vrijeme. Čekat ću do 35 DC, bojim se da na ovom zadnjem pregledu nisam pokupila nešto, iako ne boli me ništa, ne peče, ne svrbi. Kad se vratim malo unazad u svim ciklusima prije M imala sam bijeli gusti iscjedak. Sad ga nisam vidjela od O. Samo taj bjelanjak. I to u velikoj količini. Joj samo da je sve u redu.
Create a life that feels good on the inside, not one that just looks good on the outside.
Sortiraj odgovore
Najstariji