Tko planira i radi na bebi ?

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    agness 33
    28. Travanj 2015. 17:16

Majo58 kada sam prvi puta saznala da sam trudna usljedio je sok i nevjerica veliki sam panicar i emotivna i sve gledam crno nisam se u tom trenutku vidjela kao majka, histerizirala sam i plakala kako cu ja to, karijera mi je do tada bila na prvom mjestu i trudnoca mi i nije bas najbolje dosla. U roku od tjedan dana dogodila mi se totalna promjena kada sam prvi puta vidjela svoju mrvicu na ultrazvuku nije me bilo vise briga ni za posao ni tko ce sto reci i znala sam da ja to mogu i zelim svim srcem sve je nekako bas tad doslo na svoje mjesto. To je bila ta sitnica koja je i meni i suprugu nedostajala u nasoj maloj idili ... sljedecih tjedana procvala sam sva od srece. Moja mrvica i busek zajedno su rasli a ja sam bila sve sretnija puna energije optimizma, bez ikakvih trudnickih tegoba posvetila sam se totalno sebi svojoj trudnoci i zdravlju sebe i svoje mrvice koja se jako dobro razvijala cak su govorili i da je nadprosjecno velika za broj tjedana u kojem sam bila. i tada u 20 tt nema srcane akcije, kada su stigli nalazi sa patologije moja gin mi je samo rekla da nismo imali srece , maleni pisulja od 16  cm i 410 grama toliko se koprcao da si je zapleo pupcanu vrpcu :((
    Zelim samo reci da nisu emocije te koje ce odluciti hocete li biti trudne ili ne . Drage moje veselite se i placite kako vam je god volja ako vam je sudeno bit ce, ja samo kazem da za sve postoji neki razlog i da ce sve doci na svoje i da cete dobiti svoje mrvice kada ovaj nas ludi svemir ili tko god vec odluci da je najbolje moguce vrijeme za to! :) Meni je nekako najlakse bilo na taj nacin pomiriti se sa gubitkom svoga andela.
    Svima vam saljem puse i mislim na vas  :*

I begin to see the good in everyone and everything <3

kosee
    29. Travanj 2015. 08:21

I meni je mjerenje bazalne bilo baš zabavno. A i davalo mi je osjećaj da svaki dan radim nešto za svoju buduću trudnoću.  

I dobro je donijeti neke pozitivne odluke - paziti na prehranu, vježbati, brinuti o sebi, sve su to pripreme kako bi naše tijelo u što boljem stanju dočekalo novog stanovnika. 

Ja sam dobro, trbuščić raste, prošli tjedan sam počela i osjećati malenog. Kile se skupljaju polako, nekako kako vrijeme prolazi mi je to sve lakše prihvatiti i sve više mi se fokus seli s mene na to malo čudo u trbuhu. Prekrasan proces. 

Želim vam svima plusiće što prije, pratim vas i dalje i veselim se svakom novom testiću  

Tena9
    29. Travanj 2015. 09:45

Pozdrav svima :)
    NMareN, ja sam ti ok..ali smo još nas dvoje u krizi..veza nam nije nikako stabilna i bojim se da bi moglo puknuti...pa mi to krade energiju ali se ja nedaam

Želim biti trudna, želim biti trudna, želim biti trudna..možda zatrudnimo ovako :P

Gogach
    29. Travanj 2015. 10:35

Napišem kilometarski komentar, nešto stisnem, i odeee on! grrr! 
    Ugl, test je negativan, ništa strašno, nema suza.
    slj mjesec novi postupak i jedva čekam. 
    Čitam vas redovno ♡♡♡

... na kraju ipak bude dobro, ako još nije dobro znači da nije kraj.

almS
    29. Travanj 2015. 13:18

Ciao cure moje, samo da vas brzinski pozdravim i posaljem puno pozitinih vibrica!! Citam vas redovno, navijam svim srcem za sve nas... 
    Gogach, svaka ti čast,  ti si primjer jako pozitivne i borbene osobe.. Iskreno ti zelim da vec sljedeci postupak urodi plodom.. Oprosti sto pitam, nisam sigurna jesam li sve povezala, postoji li sansa da je rano za test??
    Tena, dusi moja.. drzim fige da se sve rijesi I da ova prica dobije sretan epilog. Svaki par ima uspone i padove,  ali ako se volite I postujete, sve se da riješiti.  Ja ti zaista zelim srecu, od sveg srca, jer je ti zaista zasluzujes! 
    Ja (ne) ocekujem M u nedjelju,  prilicno sam smirena... Valjda sam prosla kroz sve moguce faze, od duboke depresije i tugovanja do totalne euforije i nade, pa sam sad nogama pri zemlji. Poravnila sam, bit ce kako Bog zeli, ja vjerujem u njega,  kao sto vjerujem da se sve desava sa razlogom.  
    Saljem vam hrpu poljubaca svima, narucito mojim starim drugama...
    Stella i Luki, bas ste mi falile..
    Dulcinela,  kako si ti? 

Naše JA nije nepromjenjivo. Svaki dan treba ga stvarati i braniti, izvjesne osobine odbacivati, druge stvarati.

Tena9
    29. Travanj 2015. 13:39

almS, hvala ti od srca! Vrlo često mi nije jasno zašto u tuđim očima zaslužujem srećui zašto sam draga večini ljudi..ali hvala ti stvarno!
    Naravno, hvala i svima ostalima na tolikoj ljubavi i podršci i razumjevanju! Volim vas sve i želim da uskoro dostignete svoje cijeljeve!

Želim biti trudna, želim biti trudna, želim biti trudna..možda zatrudnimo ovako :P

StellaMaris
    29. Travanj 2015. 14:03

Tena očito zato jer si dobra osoba i jer svojim postupcima prema drugima pokazuješ da zaslužujes sreću. Moraš pronaći snage i sama početi vjerovati u to, nemoj se predati i prestati se boriti. 
    AlmS ta tvoja faza mi se sviđa...nadam se da nećemo dočekati tvoju dosadnu M u nedjelju 
    Gogach kad ti treba M stići, koji ti je dpo? Jeli uistinu možda rano za test?
    agness baš imaš tužnu priču. Uistinu mi je žao što ti se sve to dogodilo
    Mi nažalost nemamo moć utjecati na neke stvari...kako ti je zapisano tako će ti i biti
    NMareN ti mi baš zvučiš pozitivno i inspirativno nakon onog ružnog razoblja, baš mi je drago zbog toga. Nastojat ću se ugledati u tebe 
    Ema čestima na T od 

<3 2/2013 <3

dulcinela
    29. Travanj 2015. 18:11

Cure, bas ste drage i dobre sve od reda. Jucer sam bas posteno procurila, ciklus samo 21 dan. Lutealna 9?? Uzas! Jedino pozitivno je sto je ovaj put samo jedan dan smedjarilo, valjda je i to napredak.  Malo tuzna, ali ne predajem se. Kao sto rekoh, jos ovaj ciklus i sistematski, savjeti, pitanja za  doktora i sve dalje sto treba...
    StellaMaris, almS,NMareN,baby girl…hvala puno! Zelim vam svima sto prije dobre vijesti, bas kao i sebi!
    Gogach, tako treba, glavu gore i idemo ponovo!
    baby girl, kookoo30,jelena, nessah,sretno, vi ste ovih dana u iscekivanju (nessah, mali Englez je sigurno vec tu.)
    Tena,samo radite na sebi i odnosu, bit ce sve dobro.

Stvarno su pretuzne neke vase price, a vi ste tako pozitivne. Tako i treba biti!

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.