Tko planira i radi na bebi ?

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    kosee
    28. Travanj 2015. 08:26

NMareN, temperatura će ti samo naglo pasti, meni bi obično pala na dan menge ili eventualno dan prije. 

Ostavljam puse i dobre vibre, držite se cure 

LuKi5
    28. Travanj 2015. 08:50

dulcinela, hvala ti draga. Izgleda da ovo ludo vrijeme cini svoje skupa s hormonima. Pocela sam s vjezbama, kako frajer nece zaspat nego da sam uz njega uz krevetic, onda da ne stojim ko cuk sam pocela s pilatesom dok ne zaspe, dok radim cucnjeve on se smije ko lud I na kraju zaspe I mogu reci da se puno bolje osjecam, izgleda da mi je bas falila ta aktivnost, nisam navikla bez sporta I to me izgleda bas udeprilo. 

NMareN, nadam se da ce ti M stici na vrijeme, bez kasnjenja :)

Sto se tice spontanog, jednostavno nema pravila, to su situacije na koje ne mozemo utjecati, uvijek su tu pitanja zasto, a na neka od njih ni doktori nemaju odgovora. Meni je trudnoca bila izrazito stresno razdoblje, dok jos nisam znala da sam trudna, prosla sam I gladovanje, bez lipe u dzepu, da ne pricam sto je sve bilo I na svu srecu dobro je proslo. Tako da nikad ne bi smjeli sebe kriviti niti se ogranicavati u emocijama, jer na taj nacin samo sebi stetimo gurajuci ih I obuzdavajuci ih. Ono kako se osjecamo iznutra, sto nas savlada u pojedinom trenutku ne mozemo kontrolirati. Jedino sto mozemo kontrolirati je ono sto projiciramo vani. Dan moze proci uz konstantan smjesak na licu, makar iznutra gorimo I grizemo se.

14.06.2014. L ♥

baby♡girl
    28. Travanj 2015. 09:11

Bok svima 
    LuKi nisam ni ja imala pojma za luk dok mi tata nije rekao da sam ja kao mala bila smirenija uz luk 😂😂😂 dobro je dok spava kad mu izbijaju zubici, moja je samo na prva dva imala temp jedan dan, ali je zato baš jako nervozna. 
    Stella nek ti princ brzo ozdravi 
    NMareN ja ne mjerim temp tako da ti ne znam ništa pametno reći, ali znam da je ta tvoja nadolazeća vještica korak bliže da ponovo krenete u akciju i to me veseli 
    Maja zao mi je sto si imala takvo bolno iskustvo, isto kao sto mi je zao Tene i NMareN, ali mislim da malo pretjeruješ. Kako to misliš da se ne bi trebali veseliti? Ja kad sam saznala da sam trudna sa svojom kćeri ne da sam bila vesela, ja sam htjela vristati od srece. Mislim da je to najnormalnija reakcija, a sto se tice straha, strahovala sam do samog poroda, dok ju nisam ugledala u meni je bio strah da ce nesto poci po zlu. Jedva sam cekala preglede i na svaku glupost sam skakala. To su najnormalnije reakcije, ja sam majka postala onog trena kada sam zacela i bila sam i sretna i u strahu u isto vrijeme. I ja svoje reakcije i osjecaje nisam mogla kontrolirati. Ne znam biti umjereno sretna. A i ovaj ciklus kada znam da nisam trudna svejedno razmisljam o mogucoj trudnoci jer mi kasni M. Ona zena koja radi na bebi i razmislja o tome, pogotovo jer tu komentiramo i dajemo svoje misljenje i iskustva ili pitamo za savjet. Znaci da cim udjem na forum i procitam tko planira i radi na bebi zelim iz sveg srca vikati ja ja ja. 
    Zene moje drage, samo vi meni budite vesele i opustene, brzo cemo mi na drugi pdf, malo nas zeza ova kisa, ali vjerujem da sa novim suncem dolaze i novi plusici 
    Mama2 puno srece ovaj ciklus 
    Jelena, KooKoo, dulcinela, dilb, AlmS, Kosse 
    Nessah koliko jos brojis 

Create a life that feels good on the inside, not one that just looks good on the outside.

Tena9
    28. Travanj 2015. 09:24

NMareN, kaj već iščekuješ zadnju M prije početkaa akcijee?? daaaaj

Želim biti trudna, želim biti trudna, želim biti trudna..možda zatrudnimo ovako :P

StellaMaris
    28. Travanj 2015. 10:42

Dobro vam  jutro drage moje. I kod nas je dosadna kisa. Ne mozemo vani...grrr

Maja58 ne slazem se s tobom, ima vise razloga ali ukratko mogu samo reci da se slazem s Luki i BabyGirl. I ja sam se jednako osjecala kad sam saznala. Normalno da je zena u isto vrijeme sretna, uplasena i da puno razmislja, ja neznam nijednu koja nije bila. A da ne pricam o ovim koje prolaze ivf vise puta, onda nitko nikad ne bi rodio. Mislim da je opcenito lose suzbijati vlastite osjecaje.
    Majo sigurna sam da ce kod tebe uskoro opet biti jedna bebica i da ce ovaj put sve biti u redu, svim srcem zelim da tako bude
    BabyGirl maleni je vec bolje, vratio se staroj rutini; demoliranju stana 

<3 2/2013 <3

Nessah
    28. Travanj 2015. 11:14

Jutreko cure!!!!

Evo ja samo da prijavim 8-mi dan kasnjenja i jos 12 dana do testa  Zao mi je sto nemogu cesce pisati no zatrpana sam poslom. Svakako vas podrzavam i suosjecam sa svakom od vas ponaosob iako vas ne spomenem ali iskreno vas dozivljavam i zelim vam sve ono sto same sebi zelite.
    StellaMaris rijeci ti se pozlatile "A meni se sve čini da se vama već dogodilo " jer stvarno to zelim. Imam stalno neku tupu napetost u stomaku i donjim ledjima, no to moze biti i od posla jer stvarno ovih dana potezem kao mazga. CIce me jutros doslovno ubijaju da mi se place iskreno. Idalje me ne napusta osjecaj da cu dobiti svaki trenutak. I jedna bitna stavka, stalno sam zivcana i non stop njurgam nesto. Apsolutno sam netolerantna na situacije i lako se naljutim da je to cudo. E sad, jeli to PMS ili je nesto drugo, vidit cemo…
    Saljem Vam svakoj pozitivne vibrice i puno pusa 

dillb
    28. Travanj 2015. 12:14

i ja se slažem sa Luki, Babygirl i SltellaMaris, mislim da je svaka žena drugačija i da nas ne treba sve trpati u isti koš. kad sam saznala da sam trudna prvi put, bila sam presretna, uživala sam, mazila trbuh, iščekivala prve znakove njegove aktivnosti i vozila sam se na motoru do 4-og mjeseca trudnoće!!! za 2 tjedna će moj mali bajker napuniti 2 godine. 
    sad sam trudna drugi put i ne mogu odoljeti tom svom djetetu i nosim ga. stavila sam svoju djecu u Božje ruke i neka bude kako On želi, ja ću ih nastaviti voljeti i žrtvovati se za njih. 

Maja, sve će biti u redu. doći će i tvoje klupko radosti. moramo nekada proći kroz mnoge gadne stvari da bi mogli pravilno cijeniti one dragocjenosti koje su namijenjene nama. to se dogodilo NMareN i Teni, bodrile smo ih i voljele svakodnevno, a uskoro će doći i trenutak kada ćemo vrištati od sreće skupa s njima. i s tobom, naravno. 

NMareN
    28. Travanj 2015. 14:48

Kosee moram priznati da je baš zabavno mjeriti temperaturu, mislila sam da ce mi biti tlaka ali nije,navecer s nestrpljenjem očekujem da vidiom koliko ce biti ujutro temp, i veselim se danu da vidim pad temp. i dokaže mi da stvarno pomocu toga mogu znati da stiže M, pomalo sam nevjerni Toma po tom pitanju,kao ne vjerujem da je to moguce tako otkriti . Kako si nam ti? Jesi bucka? imaš busu? Sutra bi napunili 18t., baš me zanima kako bi izgledala. Inače pocela sam piti prenatal, vježbam,skidam kile koje sam nakupila u trudnoci,da vjerovale ili ne u tih par tjedana dobila sam 5kg, možda je to zbog toga jer nije bilo sve ok,neznam ni sama,ali ok sve je otišlo i sad još uvijek radim na tome da skinem koji kg jer se bolje osjecam. Kad dođe do T imat cu više lufta .
    Luki i ja se nadam da ce doci na vrijeme. Vidim i ti vježbaš, hahah sve smo fit.
    Babygirl da da, bit ce jedna manje do plusica . Jedva cekam postati mamom kao što si i ti.
    Tena ovo ce mi biti 2.M od zahvata, i od zahvata je prošlo malo više od 2mj,rakli su mi da možemo krenuti 4-6mj nakon zahvata. Prije toga još radim papu. Jesi mi ti dobro??
    Nesah cekamo i navijamo za tebe narednih 12dana, nemoj samo teško dizati.
    Dillb draga baš si me dirnula, jako si lijepo to napisala jer zaista je bilo tako, navijale ste samnom,veselile se samnom i na kraju bile i tuzne samnom, takoder kao i se Tenom. Radujem se da ce uskoro ponovno biti tako, tebi Dillb i svim curkama ovdje puno hvala, cure znate na koje mislim da vas ne nabrajam.
    Što se tiče spontanog u potpunosti se slažem s Luki, babygirl,StellaMaris,dillb. U početku sam krivila samu sebe,naravno,kazu da buduce majke obično to i rade. Mislila sam da se nisam dovoljno brinula o bebi,da je nisam dovoljno mazila,jednom sam popila dva gutljaja vina i nemogu vam opisati koliko sam se krivila da je spontani bio baš radi tih dva gutljaja. Doslovce dva,i to onako mala gutljajica. Naravno da ništa od toga nije tocno,sam Bog zna koliko smo je voljeli,mazili i tetošili. Jednostavno je tako moralo biti, i nitko baš nitko nije kriv radi toga. Niti možemo previše utjecati na to. Jedva čekam svoju novu mrvicu koju cu istom mjerom maziti i paziti .

Ja to mogu, ja to hoću....

Ema2
    28. Travanj 2015. 15:23

Eh evo i mene da vam se javim curke poslije nekoliko dana, bas sam bila u obavezama, sada 2 maja ulazim u drugi mjesec, sok pozitivan kada sam otisla na ultrazvuk, bas sam se iznenadila,doktor kaze od trena zaceca beba se razvij tacno u sat,sto mi je bas drago,tu je mali  stomacic, sto se tice testova i nisam bas vjerovala u njih, blijeda crta a drugi mjesec,al eto blijeda crta stara je skoro dva mjeseca  
    Svima vama cure moje zelim sto prije ovu srecu i radost, samo se rijesite ruznih i negativnih misli, nemojte se opterecivati i bit ce sve uredu.
    Puse vam ogromne saljem svima.

Ema :)

Maja58
    28. Travanj 2015. 15:39

Vi mene niste razumjele, ja kazem da utjecu isto i radost i nemir. A ne da se ne veselite svom djetetu, normalno da se sve veselimo. Ali za sve ima granica normale, tako je moj ginekolog rekao, nisam htjela nikog uvrijediti, ako nekog jesam oprostite. Pozz

》♡☆♡ svaki novi dan je novi pocetak ♡☆♡《👪

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.