Tko planira i radi na bebi ?

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
  • BuBu7
    04. Svibanj 2015. 00:09

Pozdrav curke,neznam jesam li uopce na pravom mjestu,ali pokusat cu :D naime 2godine sam na pilulama i sad bi mi bebaca pa me zanima koliko treba proc od zadnje pilule do akcije? mislim jel to utjece na plod ako se desi odmah nakon prekida

Tena9
    04. Svibanj 2015. 09:13

Dan cure! kako ste vi danas? Kako je počeo ponedjeljak?
    Da vam odmah velim da se mi sljedeći ciklus bacamo na posao vezi bebača! Puno smo pričali zadnjih par dana, odlučili smo se seliti na selo...graditi kuću, podizati obitelj i tako...uglavnom, mislim da sve sjeda na svoje i zahvaljujem vam na odličnim vibrama  

Kada stižu  novi plusićiIi?????

Želim biti trudna, želim biti trudna, želim biti trudna..možda zatrudnimo ovako :P

Gogach
    04. Svibanj 2015. 09:33

Tena pa to su odlične vijesti!  Baš me raduje ovakav raspleta situacije :) imam osjećaj da će se sve posložiti ♡
    Samo malo više vjere i pazite jedno drugo 

... na kraju ipak bude dobro, ako još nije dobro znači da nije kraj.

jelena21
    04. Svibanj 2015. 09:40

Drage moje, ne javljam vam se dugo.. M je došla i prošla, sada u nove pobjede.. Neće pa neće, ali mi se ne damo... Hvala svima na brizi...
    Vidim ima novih naznaka plusića i ponekih čekalica.. Svima od srca želim svu sreću svijeta... Možda ga ovo sunce donese .................

snaga uma....

kosee
    04. Svibanj 2015. 09:49

Tena, baš mi je drago, nadam se da će i plusić brzo!  

almS, dobro mi zvuči tvoj graf, ali neću te puno nabrijavati, znam da te prošli ciiklus iscrpio. Jesi li odlučila koliko ćeš čekati za test? 

Vibram za plusiće i pražnjenje ove teme pa da mi se sve lijepo preselite u Trudnice što prije  

Tena9
    04. Svibanj 2015. 09:57

NMareN, di si nam ti? Kako je?

Želim biti trudna, želim biti trudna, želim biti trudna..možda zatrudnimo ovako :P

Tena9
    04. Svibanj 2015. 09:59

Kosee, kakooo bebicaaa???? kad je točno termin? Kako se ti osjećaaš??

NMareN
    04. Svibanj 2015. 11:15

Tena jako mi je drago zbog vas . Odlične vijesti si nam donijela, i možda vec iduci mjesec nam se javljas s plusicem . Dobro sam ja, samo sam u iscekivanju M,danas je 32dc i još je nema,nikad mi nije tako kasnila i nadam se iskreno da ce uskoro doci.
    Kosse ti nas se svako malo sjetiš, hvala ti. Kako je tvoj bebac,kako si ti? Raste i beba i trbuh Jelena samo hrabro u nove pobjede.
    AlmS za tebe veeeliko

Ja to mogu, ja to hoću....

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.