Draga Stella.. Mi smo u fazi čekanja, još par dana do M.... Nekako se nisam opteretila s tim, posložila sam u glavi sve, pa kako bude.. Naravno da neću pustiti još puno, ako se ne dogodi kroz neko vrijeme idemo na pretrage pa ćemo vidjeti što dalje...
snaga uma....
Pozdrav moje dame, koliko novih stranica za citanje . Ima nam puno novih cura a sve manje starih.to mi se i sviđa,jer polako odlaze stare sa plusicima i dolaze nam nove curke kojima od srca želim dobrodošlicu i što prije plusice.
StellaMaris žao mi je da si bila tuzna,nekako cini mi se da svaka od nas ima takva razdoblja,nadam se da se sada bolje osjećas i da si . Što se tiće moje bazalne mjerim je i dalje,fora mi je to iako sam mislila da ce mi biti tlaka. Doduše malo mi je nešto sada cudno jer M bi trebala dobiti za 3dana a temp je danas bila 36,8,nisam trudna i trebala bi cini mi se biti manja ali ok,znam da je to individualno kod svake od nas.
Kao što sam napisala M bi trebala biti za 3dana,+- koji dan,nadam se da ce ciklus trajati kao i prije zahvata a ne da mi se nešto poremeti pa da bude 40+, jer rekli su mi da je to moguce nakon zahvata kao i nakon rađanja. Vidjet cemo uskoro,nadam se najboljem . Vrijeme nakon zahvata prolazi i brže nego što sam mislila.
Tena drago mi je da si nam se javila i da radite na sebi i svom odnosu,to me jako veseli .
Maja na onu tvoju poruku o nereagiranju, necu te nagovarati da ostaneš ili ne,ti znaš sama najbolje. Samo cu reci da su cure ovdje divne,krasne. Javim im se kad sam sretna,kad sam tuzna i uvijek su tu. Naravno ne očekujem da si tipkamo cijele dane,svaka od nas ima svoje obaveze,ali mogu reci da su najbolja podrška,svima nam je isti cilj,sve želimo isto i sve imaju razumjevanja za sve nas ovdje. Ja ih jako volim i meni su super .
Tena,Kosse,Babygirl,StellaMaris,Dulcinela,Luki,dillb,mama2,nessah,Pepita, stare moje trudilice,želim vam ugodan početak tjedna,da budemo sretne i nasmijane (nadam se da nisam koju zaboravila).
Nove naše curke,nisam vas još sve popamtila,želim vam još jednom dobrodošlicu i što prije i što vece plusice , velike kao .
Ja to mogu, ja to hoću....
Pozdrav cure moje... nisam bila prisutna bas ovih dana... a vi se raspisale sve i 20..
Pokrila sam sve plodne dane po i sad cu cekati do dana D... koji mi je takoder predvidjela moja ...
Da oprostite...hebes mene kad nista ne znam bez
Vidim bit ce puno iscekivanja ovih dana... neke vec broje sitno, neke su tek krenule s odbrojavanjem.
Bit ce gusto...
Sve vas puno pozdravljam
Gogach, …ali kao sto kazu cure, mozda je ipak bilo prerano. Samo ti ponovi test za 2-3 dana. I samo hrabro dalje, sto god bilo!
StellaMaris, ovaj mj sam isto imala slicno kao ti sluz WEWCC pa tek onda ovulacija. FF kaze da se O obicno desava zadnji dan plodne sluzi ili koji dan poslije. Ispada da je to ok, tako da vjerujem da je moguce da nastupi O kad plodna sluz prodje...Ma ja poludjela danas, temp 36.57, u totalnom padu i naravno krece smedji iscjedak. Sljedeci mjesec imam pregled kod gina, pitat cu ga sto i kako dalje. Mozda ce me poslat vaditi hormone, smrdi mi na manjak progesterona zbog tog mog smedjarenja.
NMareN, dobro ti ide s mjerenjem bazalne. Ne brini, sve je ok ako imas jos tri dana do M, a temp visa. Stigne ona u jednom danu strmoglaviti se, a nerijetko se spusta jos kad vec dodje M.
jelena, sretno onda tebi za koji dan s testicem. Drzim sretnice! Znam kako je kad se bojis i nadati!
Joj cure stvarno ste sve divne, neznam gdje bi inače našla ovakvu potporu. Uistinu onaj ko ne prolazi isto što i ti ne može te ni shvatiti. Drago mi je da baš iz tog razloga postoje ovakva mjesta gdje se nađemo sve sa sličim poblemima i gdje se možemo međusobno podupirati ponajprije jer se razumijemo
Jelena nadam se da vam nikakve pretrage neće biti potrebne i da ćete već za koji dan imati svoj plusić
mama2 sad skupa odbrojavamo
Dulcinela a neeeee, samo nek ne krene!!!
I ja kod sebe sumnjam na manjak progesterona, možda odem ovaj ciklus 21. dan izvaditi ga privatno da vidim na čemu sam. A opet sam čitala da je sve spolne hormone najbolje raditi u istom ciklusu, ali ne daje mi se najmanje 500kn na to, a oduvijek sam kod privatnika i nemam nikakav odnos sa svojim soc gin..
NMareN baš tako, bilo bi nerealno da smo sve uvijek iste/super volje.
Nema veze što temp i dalje visoka, meni nekad padne na dan kad stiže M, a nekad počne padati 2-3 dana ranije.
Dillb hvala na lijepim riječima i sve je tako kako si rekla
Ne mogu vjerovati da si ti već 13 tjedana. Kako si inače?
<3 2/2013 <3
Drage moje, zasto zene tesko zatrudne i zasto ako zatrudne imaju spintani, zato sto zene kada imaju odnose samo razmisljaju o tome kada ce menga doci i bas se preopterete s tim i uznemire se pa rade testove prerano pa se razocaraju, a plod nije jak kao mi njemu malo fali od nervoze i iscekivanja da ga to sprzi, zato savjetujem da se opustite i da i ako izostane menga da se smirimo i ne panicimo i ne radimo odmah testove, da ne trcimo odmah ginekologu cim izostane menga. S toga sto mozemo s tim forsiranjem izgubiti plod ili ne doci do ploda zbog opterecivanja mozemo i dovesti do toga da muza pocnemo opterecavati i da pocne odustajati od sexa ili da se pocne sexati bezveze radi reda samo da se sexaju ili poceti odustajati od nas sve zbog naseg pritiska. Zato sve polako i sve cemo dobiti 👶
》♡☆♡ svaki novi dan je novi pocetak ♡☆♡《👪
Hmm, ima nešto i u tome,ali moja prica je u potpunosti drugačija a ishod je bio negativan nažalost. Nisam radila pritisak na supruga,redovito imamo sex pa tako i za vrijeme plodnih dana. Kad vodimo ljubav ni najmanje mi nije na pameti dal ce doći M ili neće Test sam radila dva dana nakon iizostanka menzei to samo zato jer sam oosjećala da bi to moglo biti to,i bilo je. Nas prvi plusic nakon 4mj pokušavanja. Na kontrolu sam bila naručena s 8t, kažu da to nije rano. Za trudnoću sam saznala s 4,5 t, i do prvog pregleda sam samo i jedino uživala,bila sam presretna,usporila tempo,šetala,jela raznoliko,smanjila unos slatkiša,ma bilo mi je super. Mazila sam trbuh,pričala s bebom,bilo nam je bas super,svima,i suprugu,i bebi i meni. Na prvoj kontroli s 8t srceko nije kucalo....
Ali slažem se da nervoza ne donosi dobro,iako očito ponekad nije dovoljno ni zadovoljstvo budućih roditelja,njihova sreća,mirnoća,nimalo napetosti,nervoza, kao npr kod nas,nažalost.
Ja to mogu, ja to hoću....
Slazem se s tobom, razmisli o mojim rijecima i meni je zamro plod bas kada sam saznala za trudnocu, znaci kako ga moze unistiti nervoza tako isto moze i uzbudjenja, zato uvijek kazu da treba biti smiren i u granici od svega. Ja kad nisam znala da sam trudna nisam bila ni tuzna ni sretna vec nesto izmedju samo sam spavala i izostane menga ja 3 testa svi pozitivni. Odem ginekologu trudna 6 tjedana skoro 7 i sretna i uzbudjena bila i doslo 10 tjedana ja saznam da je zamro bas tad kad sam saznala. Sto znaci samo treba ostati na granici ni tuzan ni previse sreran jer sve to utjece na plod koji je skroz nejak. 😙 velika za tebe. Bit ce sve ok vodi ljubav i uzivaj ne razmisljaj o trudnoci i kad vidis da si trudna ne panici ni srecom ni tugom. Budi smirena u svemu
》♡☆♡ svaki novi dan je novi pocetak ♡☆♡《👪
Sortiraj odgovore
Najstariji