Drage samo da vam javim, nista strasno, kaze ginekolog da je to odljev samo bio jer je kasnila malo menga.
》♡☆♡ svaki novi dan je novi pocetak ♡☆♡《👪
AlmS hvala ti na svemu, znas da ja tebi zelim sve sto i sebi zelim, mozda i vise :) Sto se tice spermiograma neznam kad sam zadnji put cula da je nekom bio idealan, bitno da je zadovoljavajuc za ostvariti T :)
Maja58 i meni su se prije znali cesce dogadati takvi ciklusi s ugruscima, sad manje (neznam jel to dobro ili lose) Bitno da nije to nista strasno i da te doktor umirio.
Luki znaci u banani smo skoro sve, neka luda kolektivna faza nas pogodila, nadam se da je prolazna. Jel moguce da te taj jajnik boli jer ovulira? Tu smo za tebe kad god ti treba, samo pucaj i izbaci sve iz sebe. BTW i moj zvrk je bolestan, i jos mu petice nisu nikle i nikako da probiju, cekamo ih vec 8 mj :( Svi drugi zubici su vani vec odavno.
Pepita ti si trudnica za pozeljeti, vidim da te nikakvi hormoni ne pucaju, nema u tebe one klasicne nervoze...nek se samo tako nastavi do kraja :)
BabyGirl hvala :*
Agness u neku ruku znam kako se osjecas i jedini nacin da ti bude bolje je da se suocis sa svojim mislima i da ih izbacis van. Dobro se isplaci da ti nijedna suza ne ostane. Znas kako se kaze: 'sto te ne ubije-ojaca te'
<3 2/2013 <3
Pozz curke,,zene!!
Prvo cestitam svim novim trudnicama,,,posebno Pepiti,,nekako me tvoja najvise obradovala....
Ostalim trudilicama zelim punoo srece u ostvarivanju T (kao i sebi)
Meni je dusa napokon na mjestu...dosla sam na mj dana kod svog dragog u njemacku i stvarno uzivamo...nema stresa,briga i ostalog,,ssamoo smjeh i naravno "druzenje" bar dva puta dnevno hehheh
Moja O bi trebala biti za 2 tj...to cemo pokriti naravno..i onda se vracam nazad u hrv sa nadom da smo uspjeli,,iako sam sad totalno opustena sto se toga tice,,a to savjetujem i svima vama...zelim vam punoo srece i plusićaaa 😘😍:-D
Vecer curke!!! Ovo je brzinski izvjestaj jer nazalost nemam jos net ovdje gdje sam na sezoni no stignem vas skicnut uvijek na brzinu 😜
Veliki pozdrav StellaMaris !! Neznam dali je Englez na putu ali meni kasni vec 5-ti dan i probada me svako toliko lijevi jajnik uzasno. Imam osjecaj kao da cu svaki tren procuriti, cice me doslovno ubijaju od bolova. Trbuh mi je dosta velik jer sam stalno punih usta-gladna kao da ocima hrane nisam vidila… Neznam dali je umjesno no imam ogromne vjetrove da me je vec pomalo stid same sebe kad se olaksam u svojoj samoci …. Hahahahha… Neznam gdje sam ni sto sam, cekam jos 15 dana do testa. Radim punom parom i nemam vremena misliti na lose stvari!!! Ja se nadam da je moj Englez na putu ❤️
Vidim da nisi imala dobro razdoblje. Ne kloni duhom! Budi jaka i hrabra i vesela i gazi prilike dok one ne pogaze neku drugu sretnicu! Saljem cmok!! 💋💋💋💋
Gogach evo napisah sve Stelli 😉 Ne smaram se uopce jesam li ili nisam. Nece me ovaj put izvozati sa emocijama i razocarenjima. Ovaj put ja postavljam uvjete! Samo rad, pozitiva i odbrojavanje 😁 Puno pozdrava za tebe!!! Ti si sigurno na putu po jedan od nasih pluseka ❤️❤️❤️💋
Puno pozdrava i podrske saljem svima koje znam tu i neznam. Dosta nas se novih ovdje naslo i to mi je drago! Meni ste super i uvijek imam gdje se opustiti i izbaciti ono sto me tisti ili pitati sto me zanima. Ja vam necu savjetovati nikakve fratre i medjugorja, ja cu vam reci samo da Bog vidi nasa srca i On zna svakoj zelje i daje nam po onom "u pravo vrijeme" . To ne ovisi o fratrima, popovima i slicnima vec o Bogu. Ne bacajte novce na nesto sto vam daje prividno zadovoljstvo jer to je prolazno "kao mlada trava" kako pise u Bibliji. Ja svakodnevno citam Bibliju i mogu vam reci da jedino ona moze dati istinski mir i spoznaju o istini a samim time i nacin kako dobiti sto zelite, u ovom slucaju pluseke ❤️
Izvinite opet na mom pismu ali mene uvijek ponese pa volim zavrsiti misli..
Cuvajte se i budite mi pozitivne! Cmok od mene za sve!!!! 💋💋💋💋
Maja, drago mi je da je sve ok tj da nije ono čega si se bojala. Ja evo javljam, napravila test. Negativan.
Možda je još rano, ne znam. No osim što mi je žao sada već i brinem. Duže vrijeme su mi ciklusi 25 dana a M traje 3 oskudnije krvarenje. Možda samo jedan dan malo jače. Prošli mjesec 31.3-2.4. Ne znam ni kako bih to nazvala nego brljavljenje. Niti je niti nije. Meni je 35 godina. Nikada rađali. Da nisam u nekoj preuranjenoj menopauzi Simptoma nekih nemam ni za to. Šta sada da radim? Moje mišljenje je možda ponoviti test za 7 dana i u međuvremenu se naručiti kod ginekologa za neki termin iza 15.5
LuKi, drago mi je da si nam se vratila. Vidim da je i tebe, kao i Stellu, snasla neka kriza...mislim da to dodje s vremena na vrijeme. Samo neka je sve u redu s jajnikom i da prodju bolovi, a ti si ovako psihicki jaka i svasta si prosla pa ce i ovo proci.
StellaMaris, puno ti hvala na lijepim zeljama, ne znam kud bih od srece da mi se sljedeci tjedan ostvari zelja. Danas temp.opet za mrvicu pala...Ne znam, male su sanse, ali bit cu mirna, bit ce sto biti mora. Nadam se da si bolje i da se "druzite".
Pepita, eto ja jos tjedan dana cekam. Bravo za tebe sto si disciplinirana i hvala jos jednom sto si uz nas.
Gogach, silno navijam za tvoj plus ovih dana. Mislim da ti sutra nije rano za test. Sretno draga!
Ina, samo ostani pozitivna. Malo jos pricekaj kako si i odlucila, jer su ti nepravilni ciklusi. Naravno, uz tebe smo.
Nessah, lijepo je sto si zauzeta poslom pa ne stignes misliti. Brzo ce proci 15 dana.Ovi simptomi su obecavajuci. Bas vapim za nekim simptomima kojih nema pa nema i onda mi je nada manja...Sretno i samo budi pozitivna.
LittleG, mozda je samo bilo malo rano za test. Vrsnjakinje smo, i ja imam 35 i trudim se za prvu bebu. Razumijem te u potpunosti, svasta se i meni izrojilo u glavi jer su godine malo stisle, ali onda si mislim, negativnim mislima samo odmazem zacecu. Drzi se draga! Mislim da smo mi jos u dobrim godinama za zdravu i lijepu trudnocu. Ponovi test za dva dana.
Sortiraj odgovore
Najstariji