Drage moje pomozite mi, one koje su citale sta sam pisala znaju sta i kako. Kasnilo mi dva dana dosla menga i danas mi je 4 dan menge medjutim sad mi je naglo potekla krv iz mene i otrcala sam u wc i kad nesto visi iz mene nije htjelo izaci i morala sam ja rukom izvuci medjutim izaslo je nesto kao djigerice pojma nemam dali sam trudna bila ali znam da sam isti ovakav slucaj imala kada sam spontani imala i isto tako je visilo iz mene uzasno se osjecam nista me ne boli ali se ja bojim
》♡☆♡ svaki novi dan je novi pocetak ♡☆♡《👪
dulcinela a ma naravno radim po uputama svog doktora nema paničarenja i ništa i dalje samo opušteno idem koliko mogu
i hvala ti puno
i naravno sretnoo još 7 dana?
vidim ima sve više novih cura i lijepo je vidjeti koliko se radi na bebama i od srca vam svima želim da uspijete jako brzo
LitlleG simptomi su ti kao i kod mene u početku, ja sam čak jela kaladont jer nisam mogla podnijeti taj okus ( nisam znala da sam trudna ), ali samo ti čekaj da ti zakasni pa napravi test i naravno držim palčeve
Maja58 stvarno sam se sada zabrinula za tebe, kakvo je sada stanje? Ne boli ništa? Ne znam šta da predložim, ako si bila već u takvoj situaciji (nažalost) da nazoveš doktora? ajme draga sretno, od srca želim samo da je malo jača M, a ne ono što misliš da je
<3 Čuda su moguća ako vjeruješ u njih <3
🙏👸👸🙏❤️
StellaMaris Nadam se da ces se sto prije izvuci iz krize koja te zahvatila. Uz tebe sam, ne moze ni ta glupa M vjecno dolaziti. Mene neka depresija oprala zesca, sve mi se nakupilo, ono sto mi je ostalo od lijevog jajnika me opet pocelo boliti kao prije operacije...sve nizbrdo...citala sam I skicala ali nikako da napisem ista. Sad je bolje. Muz je dobio posao radi 10-12 h na dan, mali zvrk je non stop u pokretu, sad je napokon malo zaspao, zubi mu izbijaju pa je I povracao I osip I temperatura, sve odjednom. Bas me zabrinulo, ali jedan se zubic vidi pa je odmah lakse.
Maja58, ne znam ako ce te utjesiti, ali meni ti je svaka menga tako sa visecim komadima, ko pijavice.
Trudilice sve saljem vam veliki zagrljaj I naravno pozitivne vibrice.
14.06.2014. L ♥
Maja58 stvarno ne znam kaj da pametno kažem, ali ja mislim da ako je spontani ( ne daj Bože) da bi trebalo bar malo boljeti, makar kao jači menstrualni grčevi zar ne? Mislim nemam iskustva, samo nekako mi se čini to logično, jedino da nazoveš doktora da ti da savjet i da te smiri, ipak on zna puno više nego ja,ja samo mogu držati fige i moliti dragog Boga da je to samo M
<3 Čuda su moguća ako vjeruješ u njih <3
🙏👸👸🙏❤️
Samo da vam se javim da sam upala u neku bezveznu depru znala sam da ce me to kad tad stici jer sam spontani ja brzo 'preboljela' i krenula dalje ali ada nakon prvog neuspjelog pokusaja bas sam u banani neda mi se ic na posao neda mi se ic van da ne vidim mame s djecom ma uzas samo sam opsjednuta s tim da cim prije zatrudnim a sama sam svjesna toga da to nece biti tako lako ali ipak se stalno ponadam :(
I begin to see the good in everyone and everything <3
Stella drago mi je da si bolje, kao i AlmS i LuKi
Stella na pocetku kad sam se tek pridruzila na forum spomenula sam ti da sam isla kod jednog svecenila, bio je to fra Ivo Pavic U Surkovcu. Nakon 15 dana sam ostala trudna. Ja sam bila u soku. A u 7 mjesecu trudnoce sam isla u Medjugorje. Iako sam promijenila neka misljenja o svemu tome (to ili na pp ili u cetiri oka ), ako imas potrebu da odes na neko mjesto imas moju podrsku i nadam se da ce ti se odmah ispuniti zelje.
AlmS nadam se da ce te to rijesiti terapijom i da ces uskoro maziti bušu, kao sto kazes samo polako i smireno.
LuKi ne znam koliko ce ti se to ciniti normalno, ali mi smo u fazi kad nam ide 5 zubi odjednom, 4 petice i jedna okasnjela dvojka. Dam joj mladi luk da si na to češka zubice i pomazeeee, a svasta sam probala jer je bila jaaako nervozna. u svakom slucaju brzo ce ti zubici izaci
Trudnice i trudilice lijepo vas sve pozdravljam
Create a life that feels good on the inside, not one that just looks good on the outside.
Sortiraj odgovore
Najstariji