LitlleG mislim da sutra ujutro s prvim urinom mozes napraviti test, sve jako mirise na T. Drzim fige i navijam!!!
Ina90 moguce da su ti plodni dani ili je O tek sad bila, a moguce da se radi i o T. Napravi test ujutro tako da znas na cemu si. Ako bude negativan (a nadam se da nece) onda se javi doktoru pa se dogovorite sto dalje.
Gogach mozda bolje pricekati s testom za 14.dpo. To je jos malo za izdrzati. Samo nek bude plus!!!
Dulcinela sad sam relativno dobro iako sam jos pod dojmom te svoje 'krize'. Neznam sto me sve bilo spopalo pa da sam se tako osjecala. Mozda ovo ludo proljece izneredilo hormone u meni. Mislim da ce mi i O ovaj ciklus biti ranije. Tebi jos malo ostalo. Nek ti iduci tjedan bude najbolji u zivotu
Mama2 sretno vam s nadolazecim plodnim danima, nek uistinu i budu plodni :*
<3 2/2013 <3
Hvala cure na savjetima i ja sam isto pomislila da je moguća ovulacija pa smo to uredno pokrili...pricekat cu još 10-15 dana ako nista od M onda cu kupit test i javit se doktoru...
Drage cure, sinoc smo bili kod dr. Spermiogram je ok, nije savrsen, ali dovoljno dobar da ne ometa zacece.. Spermokultura je pokazala da ima neku bakteriju, pa je narednih 5 dana na terapiji, kao i ja, samo sto je moja terapija blaza. Ja sam za divno cudo skroz smirena ovaj mjesec, ali znam vrlo dobro kako je pasti na dno i podici se, najcesce zahvaljujuci divnim curama sa ovog foruma.
Stoga draga Majo, glavu gore, naoruzaj se pozitivnoscu i guraj naprijed. Rano je ocajavanje, polahko, doci ce sve na svoje i ti ces uskoro, ako i sve mi imati svoj plusic.
Stella, znala sam da nesto nije uredu, bas si nedostajala ovdje. Nemam ti sta pametno reci, osim biti uz tebe kao sto si i ti bila uz mene, kada mi je bilo najgore. Hrabro naprijed, draga moja. Sve ce se posloziti.
LittleG, drzim fige za plusic. Ina, mozda bi ipak mogla ranije uraditi test. Cisto da uklonis sve sumnje. Ja ti zelim plusek..
Sve ostale cure koje nisam spomenula, saljem vam poljubac.. narucito "starim" curama...
Drage cure, sinoc smo bili kod dr. Spermiogram je ok, nije savrsen, ali dovoljno dobar da ne ometa zacece.. Spermokultura je pokazala da ima neku bakteriju, pa je narednih 5 dana na terapiji, kao i ja, samo sto je moja terapija blaza. Ja sam za divno cudo skroz smirena ovaj mjesec, ali znam vrlo dobro kako je pasti na dno i podici se, najcesce zahvaljujuci divnim curama sa ovog foruma.
Stoga draga Majo, glavu gore, naoruzaj se pozitivnoscu i guraj naprijed. Rano je ocajavanje, polahko, doci ce sve na svoje i ti ces uskoro, ako i sve mi imati svoj plusic.
Stella, znala sam da nesto nije uredu, bas si nedostajala ovdje. Nemam ti sta pametno reci, osim biti uz tebe kao sto si i ti bila uz mene, kada mi je bilo najgore. Hrabro naprijed, draga moja. Sve ce se posloziti.
LittleG, drzim fige za plusic. Ina, mozda bi ipak mogla ranije uraditi test. Cisto da uklonis sve sumnje. Ja ti zelim plusek..
Sve ostale cure koje nisam spomenula, saljem vam poljubac.. narucito "starim" curama…
Previše se bojim opet radit taj test i opet gledat razočarano u njega...prosla M mi je dosla nakon 80 dana napravila sam 5 testova i mislila sam da cu vise poludit jer sam počela umisljat sve moguće simtope trudnoće....mislim da cu ovaj ciklus jednostavno pustit i nerazmislja iako je to nemoguće tako kažem a svako malo uhatim sebe kako analiziram nešto kao mogući simptom T bar dok neprode još 15 dana ako do tad nedodem onda cu tek kupit T....cure samo sam vam se htjela zahvalit i rec svaka vam čast jer ogromna ste potpora jedni drugima i ovaj je forum savršen....
Naše JA nije nepromjenjivo. Svaki dan treba ga stvarati i braniti, izvjesne osobine odbacivati, druge stvarati.
Drage moje pomozite mi, one koje su citale sta sam pisala znaju sta i kako. Kasnilo mi dva dana dosla menga i danas mi je 4 dan menge medjutim sad mi je naglo potekla krv iz mene i otrcala sam u wc i kad nesto visi iz mene nije htjelo izaci i morala sam ja rukom izvuci medjutim izaslo je nesto kao djigerice pojma nemam dali sam trudna bila ali znam da sam isti ovakav slucaj imala kada sam spontani imala i isto tako je visilo iz mene uzasno se osjecam nista me ne boli ali se ja bojim
》♡☆♡ svaki novi dan je novi pocetak ♡☆♡《👪
dulcinela a ma naravno radim po uputama svog doktora nema paničarenja i ništa i dalje samo opušteno idem koliko mogu
i hvala ti puno
i naravno sretnoo još 7 dana?
vidim ima sve više novih cura i lijepo je vidjeti koliko se radi na bebama i od srca vam svima želim da uspijete jako brzo
LitlleG simptomi su ti kao i kod mene u početku, ja sam čak jela kaladont jer nisam mogla podnijeti taj okus ( nisam znala da sam trudna ), ali samo ti čekaj da ti zakasni pa napravi test i naravno držim palčeve
Maja58 stvarno sam se sada zabrinula za tebe, kakvo je sada stanje? Ne boli ništa? Ne znam šta da predložim, ako si bila već u takvoj situaciji (nažalost) da nazoveš doktora? ajme draga sretno, od srca želim samo da je malo jača M, a ne ono što misliš da je
dulcinela a ma naravno radim po uputama svog doktoranema paničarenja i ništa i dalje samo opušteno idem koliko mogu
i hvala ti puno
i naravno sretnoo još 7 dana?
vidim ima sve više novih cura i lijepo je vidjeti koliko se radi na bebama i od srca vam svima želim da uspijete jako brzoLitlleG simptomi su ti kao i kod mene u početku, ja sam čak jela kaladont jer nisam mogla podnijeti taj okus ( nisam znala da sam trudna ), ali samo ti čekaj da ti zakasni pa napravi test i naravno držim palčeve
Maja58 stvarno sam se sada zabrinula za tebe, kakvo je sada stanje? Ne boli ništa? Ne znam šta da predložim, ako si bila već u takvoj situaciji (nažalost) da nazoveš doktora? ajme draga sretno, od srca želim samo da je malo jača M, a ne ono što misliš da je
![]()
Samo mi je dva dana kasnilo i onda prokrvarila i ispao mi taj komad kao kada sam spontani imala znaci nije ugrusak od menge vec bas ko đigerica. Sad me bas strah jako sam uplasena
<3 Čuda su moguća ako vjeruješ u njih <3
🙏👸👸🙏❤️
StellaMaris Nadam se da ces se sto prije izvuci iz krize koja te zahvatila. Uz tebe sam, ne moze ni ta glupa M vjecno dolaziti. Mene neka depresija oprala zesca, sve mi se nakupilo, ono sto mi je ostalo od lijevog jajnika me opet pocelo boliti kao prije operacije...sve nizbrdo...citala sam I skicala ali nikako da napisem ista. Sad je bolje. Muz je dobio posao radi 10-12 h na dan, mali zvrk je non stop u pokretu, sad je napokon malo zaspao, zubi mu izbijaju pa je I povracao I osip I temperatura, sve odjednom. Bas me zabrinulo, ali jedan se zubic vidi pa je odmah lakse.
Maja58, ne znam ako ce te utjesiti, ali meni ti je svaka menga tako sa visecim komadima, ko pijavice.
Trudilice sve saljem vam veliki zagrljaj I naravno pozitivne vibrice.

14.06.2014. L ♥
Maja58 stvarno ne znam kaj da pametno kažem, ali ja mislim da ako je spontani ( ne daj Bože) da bi trebalo bar malo boljeti, makar kao jači menstrualni grčevi zar ne? Mislim nemam iskustva, samo nekako mi se čini to logično, jedino da nazoveš doktora da ti da savjet i da te smiri, ipak on zna puno više nego ja,ja samo mogu držati fige i moliti dragog Boga da je to samo M
Maja58 stvarno ne znam kaj da pametno kažem, ali ja mislim da ako je spontani ( ne daj Bože) da bi trebalo bar malo boljeti, makar kao jači menstrualni grčevi zar ne? Mislim nemam iskustva, samo nekako mi se čini to logično, jedino da nazoveš doktora da ti da savjet i da te smiri, ipak on zna puno više nego ja,ja samo mogu držati fige i moliti dragog Boga da je to samo M
imala sam ja bolove presjeklo me par puta jucer preko ledja ali sam pila tablete da smiri malo bol
<3 Čuda su moguća ako vjeruješ u njih <3
🙏👸👸🙏❤️
Obriši komentar
Jeste li sigurni da želite obrisati komentar?
Sortiraj odgovore
Najstariji