Tko planira i radi na bebi ?

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    LittleG
    26. Travanj 2015. 06:57

Maja, drago mi je da je sve ok tj da nije ono čega si se bojala. Ja evo javljam, napravila test. Negativan.
    Možda je još rano, ne znam. No osim što mi je žao sada već i brinem.  Duže vrijeme su mi ciklusi 25 dana a M traje 3 oskudnije krvarenje. Možda samo jedan dan malo jače. Prošli mjesec 31.3-2.4. Ne znam ni kako bih to nazvala nego brljavljenje. Niti je niti nije. Meni je 35 godina. Nikada rađali. Da nisam u nekoj preuranjenoj menopauzi Simptoma nekih nemam ni za to. Šta sada da radim? Moje mišljenje je možda ponoviti test za 7 dana i u međuvremenu se naručiti kod ginekologa za neki termin iza 15.5

dulcinela
    26. Travanj 2015. 11:03

LuKi, drago mi je da si nam se vratila.  Vidim da je i tebe, kao i Stellu, snasla neka kriza...mislim da to dodje s vremena na vrijeme. Samo neka je sve u redu s jajnikom i da prodju bolovi, a ti si ovako psihicki jaka i svasta si prosla pa ce i ovo proci.
    StellaMaris, puno ti hvala na lijepim zeljama, ne znam kud bih od srece da mi se sljedeci tjedan ostvari zelja. Danas temp.opet za mrvicu pala...Ne znam, male su sanse, ali bit cu mirna, bit ce sto biti mora. Nadam se da si bolje i da se "druzite".
    Pepita, eto ja jos tjedan dana cekam. Bravo za tebe sto si disciplinirana i hvala jos jednom sto si uz nas.
    Gogach, silno navijam za tvoj plus ovih dana. Mislim da ti sutra nije rano za test. Sretno draga!
    Ina, samo ostani pozitivna. Malo jos pricekaj kako si i odlucila, jer su ti nepravilni ciklusi. Naravno, uz tebe smo.
    Nessah, lijepo je sto si zauzeta poslom pa ne stignes misliti. Brzo ce proci 15 dana.Ovi simptomi su obecavajuci. Bas vapim za nekim simptomima kojih nema pa nema i onda mi je nada manja...Sretno i samo budi pozitivna.
    LittleG, mozda je samo bilo malo rano za test. Vrsnjakinje smo, i ja imam 35 i trudim se za prvu bebu. Razumijem te u potpunosti, svasta se i meni izrojilo u glavi jer su godine malo stisle, ali onda si mislim, negativnim mislima samo odmazem zacecu. Drzi se draga! Mislim da smo mi jos u dobrim godinama za zdravu i lijepu trudnocu. Ponovi test za dva dana.

LittleG
    26. Travanj 2015. 12:07

Hvala hvala na podršci... sve će doći u svoje vrijeme i kako god bilo biti će onako kako je najbolje 

StellaMaris
    27. Travanj 2015. 11:32

dulcinela

StellaMaris, puno ti hvala na lijepim zeljama, ne znam kud bih od srece da mi se sljedeci tjedan ostvari zelja. Danas temp.opet za mrvicu pala…Ne znam, male su sanse, ali bit cu mirna, bit ce sto biti mora. Nadam se da si bolje i da se "druzite".

Družimo se samo što mi nije nešto jasno jer sam oko 10dc bila dosta vlažna i imala eggwhite i watery iscjedak, a jučer sam presušila Po temp mi O još nije nastupila s tim da je jutros (13dc) bila 36.1, inače je 36.3. Vidjeti ćemo što će biti sutra. Kakve su nam uopće šanse ako imam plodni iscjedak dosta prije O? (nije prvi put da sam to primjetila, ali opet ko zna kakav je iscjedak ako redovito svrši u mene )

<3 2/2013 <3

Gogach
    26. Travanj 2015. 11:45

Sutra radim testić...nadam se da da nije prerano a opet kalkuliram da smo samo 16tog konstatirali ovulaciju, što znači da je možda bila i tog dana, pa si mislim, to je 11 dana, možda bude premalo. Ufff.. 
    Mislim da ću pričekati još 2 dana. Strah je vrag. I ja sam u 35toj, zato mi je nekako preša, pritisak, da majčinstvo ostvarim što prije. 
    Nessah, ja se divim tvojoj čvrstoj volji, moja je bila takva do 30te,do tada sam računala kako imam vremena, pa se ni oko toga nismo previše opterećivali. ALI posljednjih 30te, sve je krenulo nekako ubrzano pa i panika oko svega ovoga.
    Idem nešto raditi jer ću se izluditi ako nastavim "kopati" po internetu.
    Cure, žene, majke, šaljem zagrljaj! Nekad ti je samo to potrebno♡♡♡

... na kraju ipak bude dobro, ako još nije dobro znači da nije kraj.

koala123
    26. Travanj 2015. 12:47

sad vas citam i zelim svim trudilicama da sto prije uspiju i puno puno pozitivnih testova ali htjela sam reci imam predivnu bebicu od 7 mjeseci i iako sam rekla da cu s drugim djetetom jos pricekati barem tri ili cetiri godine nekako kad vas citam dobijem zelju da odmah sad krenemo raditi na drugoj bebi:) jer vec mi fali ono kad je bila skroz mala i kad je spavala na meni. sad me odguruje i trazi kinderbet:) normalno jer je veca i neudobno joj je. uglavnom stvarno je ovo majcinstvo ovisnost;) puse svima

Gogach
    27. Travanj 2015. 07:14

Dobro jutro cure, nisam izdržala. Test je negativan.Za dva dana ponavljam čisto da otklonim svaku sumnju ali kao što sam i mislila tako je i bilo. Nastavak slijedi sa Ivf-om, nadam se već sljedeći mjesec. Hvala na svim pozitivnim vibricama♡♡♡

Koala123, znaš onu pjesmu...kad srce kaže da, ti se samo nasmiješi :) hoću reći, kad je žena spremna nikad nije ni prerano ni prekasno ♡♡♡

Svima, ali baš svima šaljem puuuuuno pozitivnih vibrica~~~~~ 

... na kraju ipak bude dobro, ako još nije dobro znači da nije kraj.

jelena21
    27. Travanj 2015. 08:06

Drage moje, pa vi se preko vikenda baš raspisale.. 
    Gogach, , ali možda je ipak rano, sačekaj koji dan...
    Svim curama koje su u isčekivanju puno sreće i plusića, a radilicama uživanje.... hehehehehe

snaga uma....

Tena9
    27. Travanj 2015. 10:27

Dan curke...kako smo...ima li novosti? Mi još uvijek radimo na sebi i odnosu ali i sa psićem koji zapravo dresira nas :P
    O bebaću puno razmišljamo ali još ne želimo krenuti u akciju...Moramo se prvo mi stabilizirati...

Želim biti trudna, želim biti trudna, želim biti trudna..možda zatrudnimo ovako :P

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.

Odustani

POVEZANI ČLANCI