Tko planira i radi na bebi ?

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    Gogach
    26. Travanj 2015. 11:45

Sutra radim testić...nadam se da da nije prerano a opet kalkuliram da smo samo 16tog konstatirali ovulaciju, što znači da je možda bila i tog dana, pa si mislim, to je 11 dana, možda bude premalo. Ufff.. 
    Mislim da ću pričekati još 2 dana. Strah je vrag. I ja sam u 35toj, zato mi je nekako preša, pritisak, da majčinstvo ostvarim što prije. 
    Nessah, ja se divim tvojoj čvrstoj volji, moja je bila takva do 30te,do tada sam računala kako imam vremena, pa se ni oko toga nismo previše opterećivali. ALI posljednjih 30te, sve je krenulo nekako ubrzano pa i panika oko svega ovoga.
    Idem nešto raditi jer ću se izluditi ako nastavim "kopati" po internetu.
    Cure, žene, majke, šaljem zagrljaj! Nekad ti je samo to potrebno♡♡♡

... na kraju ipak bude dobro, ako još nije dobro znači da nije kraj.

koala123
    26. Travanj 2015. 12:47

sad vas citam i zelim svim trudilicama da sto prije uspiju i puno puno pozitivnih testova ali htjela sam reci imam predivnu bebicu od 7 mjeseci i iako sam rekla da cu s drugim djetetom jos pricekati barem tri ili cetiri godine nekako kad vas citam dobijem zelju da odmah sad krenemo raditi na drugoj bebi:) jer vec mi fali ono kad je bila skroz mala i kad je spavala na meni. sad me odguruje i trazi kinderbet:) normalno jer je veca i neudobno joj je. uglavnom stvarno je ovo majcinstvo ovisnost;) puse svima

jelena21
    27. Travanj 2015. 08:06

Drage moje, pa vi se preko vikenda baš raspisale.. 
    Gogach, , ali možda je ipak rano, sačekaj koji dan...
    Svim curama koje su u isčekivanju puno sreće i plusića, a radilicama uživanje.... hehehehehe

snaga uma....

Tena9
    27. Travanj 2015. 10:27

Dan curke...kako smo...ima li novosti? Mi još uvijek radimo na sebi i odnosu ali i sa psićem koji zapravo dresira nas :P
    O bebaću puno razmišljamo ali još ne želimo krenuti u akciju...Moramo se prvo mi stabilizirati...

Želim biti trudna, želim biti trudna, želim biti trudna..možda zatrudnimo ovako :P

StellaMaris
    27. Travanj 2015. 11:23

Gogach žao mi je zbog testa ali nije još ništa gotovo, možda je samo prerano, isto važi i za LitlleG.
    Tena drago mi je da niste odustali jedno od drugog, želim ti od sveg srca da se izdignete iznad svih problema. 
    Ducinela kakva je temp danas?
    Luki ako si na tabletama onda uistinu nije O, ne mora biti ništa strašno ali shvaćam te, kad se već ranije opečeš onda pušeš na sve. Drž se i javi nam što ti dr rekla.
    Bolje da mu zubići kasnije izbijaju, kažu da će onda biti kvalitetniji. Sad će oni jedan a drugim, nadam se da miša malog neće puno mučiti. 
    ina90 ako si i inače imala neredovite cikluse onda je bolje pričekati na test. Navijam za plusić ubrzo
    Jelena kako si mi ti, u kojoj ste fazi? 
    viky sretno i nek bude to jedan mali njemac
    Nessah i ja držim da treba poraditi najprije na svom duhu. Moj najveći roblem je taj što moram prebaciti film s programa kad će više taj plus ili nisam ja te sriće na program  bit će kad bude, samo je bitno da bude, odnosno treba vjerovati da će se i meni dogoditi kad tad 
    A meni se sve čini da se vama već dogodilo 

<3 2/2013 <3

dillb
    27. Travanj 2015. 11:52

draga StellaMaris, slažem se s tobom oko toga da čovjek treba pronaći svoj unutarnji mir. tek kad sam sa sobom riješi neke probleme, strahove, dileme i slično može se opustiti i uživati u trenutku. stoga, loše razdoblje u životu treba preboljeti, bila to obična proljetna depresija ili ozbiljna tuga, treba si dati vremena i odbolovati. tek tad dolazi duga i veselje. ako te vuče u Međugorje, idi i poslušaj poruku koja je namijenjena tebi. u mislima si mi i želim ti + vrlo, vrlo brzo. 

ah vi koje žurite s testovima... LittleG, Gogach... pričekajte koji dan. ne pokazuje se taj trudnički hormon jednako kod svih i u svakoj trudnoći. meni je u prvoj pokazao odmah, a u drugoj se crtica pojavila jedva i to nakon 3-4 dana kašnjenja. još uvijek ima nade i držim fige na najjače!!!!

i svim ostalim trudilicama želim da što prije uđu u čaroban svijet zvan "drugo stanje".

almaS, Tena, Dulcinela 

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.