Pozdrav svima....:)
Dugo me nije bilo i vjerujem da je puuuunooo novih čekalica
Dobrodošla palčica i LittleG!
Moram pročitati ove zadnje stranice da ne izgubim nit događanja :) LittleG, kako si?
Stvarno je teško popamtiti sva imena i sve što se trenutno događa i normalno je da nenamjerno ispustis nekoga iz cijele " priče" .
Ako se pitanje postavi, netko će sigurno odgovoriti, bar ja hoću, ako znam i mogu pomoći♡
Danas je 11 dan od postupka i već zvijeram prema testu ali znam da je malčice prerano. I kod mene su ovaj mjesec svi simptomi nula naspram prošlog mjeseca kad sam dobila neke koje nisam nikad ali to isto mogu pripisati čitanjem interneta i svojim psihofizičkim moćima
ovaj put imam samo probadanje, više u jajnicima, osjećaj kao da ću dobiti i bolne grudi...
Šta mislite, bi li bilo prerano za test u ponedjeljak? Jer meni su samo potvrdili ovulaciju 16tog, što opet može značiti da je bila i ranije, 14tog su mi samo dali stopericu uz postupak.

... na kraju ipak bude dobro, ako još nije dobro znači da nije kraj.

Evo sada da ja napišem dilemu,pa da čujem mišljenja.
Mjesečnica 31.3 do 2.4.
Ciklus uglavnom 25 dana.
Spolni odnosi nezaštićeni 2.4, 7.4 x2 ;), 11.4
Prije 5-6 dana malo malo svijetlosmeđkaste sluzi jedan dan.
Gospođica bi danas trebala biti tu. Nema je. Umjesto nje gusta sluz...onako prozirno bjelkasta. Blago povremeno probadanje jajnik i bubrezi. Bole krsta Kako bi bake rekle.
Blaga mučnina danas prvi puta. u ustima kao gorko.
Traje cijelo prije podne.
Drugih simptoma nema.
Kupila Clear Blue danas, ali me strah da je rano pa da ne bacim lovu bez veze.
Šta vi mislite? Ovo je prvi pokušaj onako za ozbiljno...pa mi sve nekako nevjerojatno da je to to.

Za trudnocu vam je dobro piti macinu travu, ako ju mozete negdje zbaviti najbolje je domacu naci i praviti i piti ju 40 dana. Ona je bas za zene koje zele ostati u drugom stanju
》♡☆♡ svaki novi dan je novi pocetak ♡☆♡《👪
Dok ja napišem svi već odreagiraju :) :)
Malo mi je teško na tabletu pisati, još se učim ;)
LittleG meni se sve čini da si uspjela ovaj put. Ako su ti zaista točni onda možeš svakako sutra ujutro, sa prvim urinom napraviti test.
Daj nam Bože još trudnica!!!!
Dok ja napišem svi već odreagiraju :) :)
Malo mi je teško na tabletu pisati, još se učim ;)
LittleG meni se sve čini da si uspjela ovaj put. Ako su ti zaista točni onda možeš svakako sutra ujutro, sa prvim urinom napraviti test.
Daj nam Bože još trudnica!!!!
Kažem ti, ako su ti ciklusi 25+- dana, možeš sutra provjeriti. Najbolje ujutro, sa prvim urinom. Ali ako želiš biti 100% sigurna pričekaj još dva dana. Ali znam kakva je količina strpljivosti kod nas trudilica :) :) :)

Nessah nam je nestala? Baš sam u očekivanju da li je mali englez na putu!
Maja ima pravo, i marulja i vrkuta su dobri čajevi, pogotovo ako ciklusi nisu uredni i kod pcos.
Palčica i kod mene je izgledalo da je sve u redu no onda smo otkrili da ne dolazi uvijek do ovulacije i mm ima slabi spermiogram. Dok se ne krene malo dublje u " istraživanje" ne znaš što je problem i kako mu pristupiti. Neka te mjerenje temperature ne obeshrabri, tako možeš bolje upoznati svoj ritam ciklusa i saznati kad su točno ovulacije i onda reagirati u pravom trenutku ♡♡♡♡

Bog cure evo mene opet sa neredovitim ciklusom koji me polako pshihicki ubija.ovako ciklus mi je inače negdi oko 40 dana ali SAD je već prošlo 57 dana ali ovi put sam imala neki lagani smedi iscjedak skroz malo koji mi se proteza 5 dana a došao je 2 dana prije M koja iza nije ni dosla nista me nije bolilo nikakvi simptomi dok me jučer nije počelo probadat u desnom jajniku i pojavila se gusti bijeli isjedak.i što SAD čekati,radi test ic u doktora ni sama nisam pametna.pomozi te mi sa svojim savjetima....sorry na ogromnom posu.držim fige svima vama da uskoro ugledate +++
Bog cure evo mene opet sa neredovitim ciklusom koji me polako pshihicki ubija.ovako ciklus mi je inače negdi oko 40 dana ali SAD je već prošlo 57 dana ali ovi put sam imala neki lagani smedi iscjedak skroz malo koji mi se proteza 5 dana a došao je 2 dana prije M koja iza nije ni dosla nista me nije bolilo nikakvi simptomi dok me jučer nije počelo probadat u desnom jajniku i pojavila se gusti bijeli isjedak.i što SAD čekati,radi test ic u doktora ni sama nisam pametna.pomozi te mi sa svojim savjetima….sorry na ogromnom posu.držim fige svima vama da uskoro ugledate +++
Lako je moguće da ti je cijeli jedan ciklus preskočio i da je ovo što opisujes ovulacija. No nisam doktor i mogu ti samo savjetovati odlazak ginekologu po uputnicu za vađenje Bete i ako nisi trudna da ti da Dufastone. Možeš probati sa testom, ali ako bude negativan samo ćeš imati više pitanja nego odgovora. Šaljem ti puuuno dobrih vibri i nadam se da je za ovo kriva moguća trudnoća i da nas iznenadis lijepim vijestima ♡♡♡♡

Obriši komentar
Jeste li sigurni da želite obrisati komentar?
Sortiraj odgovore
Najstariji