Tko planira i radi na bebi ?

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    Maja58
    25. Travanj 2015. 11:25

Za trudnocu vam je dobro piti macinu travu, ako ju mozete negdje zbaviti najbolje je domacu naci i praviti i piti ju 40 dana. Ona je bas za zene koje zele ostati u drugom stanju

》♡☆♡ svaki novi dan je novi pocetak ♡☆♡《👪

Gogach
    25. Travanj 2015. 11:25

Dok ja napišem svi već odreagiraju :) :) 
    Malo mi je teško na tabletu pisati, još se učim ;)
    LittleG meni se sve čini da si uspjela ovaj put. Ako su ti zaista točni onda možeš svakako sutra ujutro, sa prvim urinom napraviti test. 
    Daj nam Bože još trudnica!!!!

... na kraju ipak bude dobro, ako još nije dobro znači da nije kraj.

Gogach
    25. Travanj 2015. 11:50

Nessah nam je nestala? Baš sam u očekivanju da li je mali englez na putu!
    Maja ima pravo, i marulja i vrkuta su dobri čajevi, pogotovo ako ciklusi nisu uredni i kod pcos. 
    Palčica i kod mene je izgledalo da je sve u redu no onda smo otkrili da ne dolazi uvijek do ovulacije i mm ima slabi spermiogram. Dok se ne krene malo dublje u " istraživanje" ne znaš što je problem i kako mu pristupiti. Neka te mjerenje temperature ne obeshrabri, tako možeš bolje upoznati svoj ritam ciklusa i saznati kad su točno ovulacije i onda reagirati u pravom trenutku ♡♡♡♡

... na kraju ipak bude dobro, ako još nije dobro znači da nije kraj.

ina90
    25. Travanj 2015. 11:55

Bog cure evo mene opet sa neredovitim ciklusom koji me polako pshihicki ubija.ovako ciklus mi je inače negdi oko 40 dana ali SAD je već prošlo 57 dana ali ovi put sam imala neki lagani smedi iscjedak skroz malo koji mi se proteza 5 dana a došao je 2 dana prije M koja iza nije ni dosla nista me nije bolilo nikakvi simptomi dok me jučer nije počelo probadat u desnom jajniku i pojavila se gusti bijeli isjedak.i što SAD čekati,radi test ic u doktora ni sama nisam pametna.pomozi te mi sa svojim savjetima....sorry na ogromnom posu.držim fige svima vama da uskoro ugledate +++

StellaMaris
    25. Travanj 2015. 12:58

LitlleG mislim da sutra ujutro s prvim urinom mozes napraviti test, sve jako mirise na T. Drzim fige i navijam!!!
    Ina90 moguce da su ti plodni dani ili je O tek sad bila, a moguce da se radi i o T. Napravi test ujutro tako da znas na cemu si. Ako bude negativan (a nadam se da nece) onda se javi doktoru pa se dogovorite sto dalje.
    Gogach mozda bolje pricekati s testom za 14.dpo. To je jos malo za izdrzati. Samo nek bude plus!!!
    Dulcinela sad sam relativno dobro iako sam jos pod dojmom te svoje 'krize'. Neznam sto me sve bilo spopalo pa da sam se tako osjecala. Mozda ovo ludo proljece izneredilo hormone u meni. Mislim da ce mi i O ovaj ciklus biti ranije. Tebi jos malo ostalo. Nek ti iduci tjedan bude najbolji u zivotu
    Mama2 sretno vam s nadolazecim plodnim danima, nek uistinu i budu plodni :*

<3 2/2013 <3

ina90
    25. Travanj 2015. 13:59

Hvala cure na savjetima i ja sam isto pomislila da je moguća ovulacija pa smo to uredno pokrili...pricekat cu još 10-15 dana ako nista od M onda cu kupit test i javit se doktoru...

almS
    25. Travanj 2015. 14:31

Drage cure, sinoc smo bili kod dr. Spermiogram je ok, nije savrsen, ali dovoljno dobar da ne ometa zacece.. Spermokultura je pokazala da ima neku bakteriju, pa je narednih 5 dana na terapiji, kao i ja, samo sto je moja terapija blaza. Ja sam za divno cudo skroz smirena ovaj mjesec, ali znam vrlo dobro kako je pasti na dno i podici se, najcesce zahvaljujuci divnim curama sa ovog foruma.
    Stoga draga Majo, glavu gore, naoruzaj se pozitivnoscu i guraj naprijed. Rano je ocajavanje, polahko, doci ce sve na svoje i ti ces uskoro, ako i sve mi imati svoj plusic.
    Stella, znala sam da nesto nije uredu, bas si nedostajala ovdje. Nemam ti sta pametno reci, osim biti uz tebe kao sto si i ti bila uz mene, kada mi je bilo najgore. Hrabro naprijed, draga moja. Sve ce se posloziti.
    LittleG, drzim fige za plusic. Ina, mozda bi ipak mogla ranije uraditi test. Cisto da uklonis sve sumnje. Ja ti zelim plusek..
    Sve ostale cure koje nisam spomenula, saljem vam poljubac.. narucito "starim" curama...

Naše JA nije nepromjenjivo. Svaki dan treba ga stvarati i braniti, izvjesne osobine odbacivati, druge stvarati.

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.