Curke, hvala na dobrodošlici!
Trenutno nitko drugi niti ne zna za moje probleme, osim vas.
Prema uputama dr trebala bih obaviti testić u četvrtak, pa ako pokaže - prestan piti Duphastone, a ako pokaže + nastavim ih piti.
U četvrtak bi trebao biti 12-ti dan od ovulacije, ali ne znam hoću li moći izdržati
Svima vam želim puno plusića!!
Svi pravi životi su lijepi i teški. (I.A.)
mama2 ma šta bi nas zamorila pa zato i jesmo tu, da saslušamo jedna drugu... a gle šta se tiče prirodnog mogu ti preporučiti vrkutu i stolisnik ( ta kombinacija je najbolja za policistične jajnike i neredovite cikluse ) međutim ja sam ostala trudna u 2 mjesecu pijenja, pa mislim da ne bi ništa izgubila jer ti ne može nikako odmoć.. a sa druge strane s obzirom da simptome koji su ti kao i moji na početku ( a ja ih gledala kao PMS ) bolje je pričekati makar meni nije čaj ništa loše napravio, a pila sam ga prva tri tjedna trudnoće kad nisam znala da sam trudna... u svakom slučaju sretno i nadam se da će nam ipak reći neke lijepe vijesti
Nessah ma nema na čemu meni je zaista pomoglo
kitinita ja se nikome nisam povjerila kao ovdje tu curama, one znaju kroz šta sam prolazila, naravno od kad sam saznala dijagnozu smirila sam se totalno i rekla biti će kad bude samo da se cista riješim i izreguliram cikluse... i eto nisam ni dočekala sljedeću M hehe
Nemoj test raditi nikako ranije, vjeruj mi.. probaj se strpiti i okupiraj se nečim, nađi zanimaciju neku to ti je najbolje, znam da je teško,ali možeš ti to
<3 Čuda su moguća ako vjeruješ u njih <3
🙏👸👸🙏❤️
Drage moje, prvo svima hvala na rijecima podrskeA drugo... Ja sam sada cetvrti dan na Duohastonima, pijem ih 3x na dan do pet dana.
E sada mene zanima jeli ijedna ima iskustva sa tim tabletama i kada bi se trebalo pojaviti krvarenje jer ja nikakvih naznaka jos uvijek nemam da m stize.
Nakon prvog poroda 8 mj nisam dobivala i onda mi je dr dao Dabrostone i sjecam se da sam drugi dan odmah dobila. Znaci nakon par tableta.
Ima li tko iskustva sa ovima i moze li mi netko reci kada bih mogla ocekivati m?
Pusa svima
tonona28, ja već dugo uzimam Duphastone. Krvarenje nastupi 5-7 dana nakon prestanka uzimanja tableta.
Sada ih isto pijem, u slučaju trudnoće moram ih nastaviti piti jer štite plod, a ako se pokaže - (nedaj Bože) onda ih prestanem uzimati, i za 5 dana stiže menstruacija.
Pusa
Tonina ja uvijek dobijem tocno 4 ti dan nakon prestanka uzimanja
tonona28, ja već dugo uzimam Duphastone. Krvarenje nastupi 5-7 dana nakon prestanka uzimanja tableta.
Sada ih isto pijem, u slučaju trudnoće moram ih nastaviti piti jer štite plod, a ako se pokaže - (nedaj Bože) onda ih prestanem uzimati, i za 5 dana stiže menstruacija.
Pusa
Hvala curke. Meni je bilo malo nejasno posto sam na Dabrostonu dobila jos tijekom koristenja.
Hvala na informacijama ☺
Svi pravi životi su lijepi i teški. (I.A.)
Hvala curke na dobrodošlici još jednom nisam baš neka forumašica ne znam kako označiti sad sve (ako ima uopće ta opcija)... svima želim uspješne plivače do jajne stanice, navijam za novi život
i želim dobrodošlicu friškijima od mene :)
Nessah draga sve sam detaljno procitala. Prvi pokušaj se eto nesretno završio za tebe ali kako je sudeći po gestacijskoj vrećici kod tebe u tom ciklusu došlo do začeća neka te tješi da je kod tebe sve prohodno, nešto se nije poklopilo ali bude to sve bolje drugi put, eto već znaš da ste sposobni za taj sami početak. Uzimaš li folnu i vitamine, možda bi ti to pomoglo da se plod održi? Možda bi ti pomogla i vrkuta da ojačaš maternicu i reguliraš ciklus?
Imam 28. godina i prvi puta se ne čuvam od početka trećeg mjeseca. Tad se sve nekako posložilo u životu. Trenutak odluke bio je sredinom ciklusa, možda smo taj prvi pokušaj i zakasnili. Menga je došla 27. dan pa nije bilo čekanja i neizvjesnosti. Odlučila sam napraviti pretrage, detaljne jer nisam par godina ni bila kod ginekologa pa sam onda početkom prošlog ciklusa uradila Papu, UZV, briseve na sve moguće. Kako nisam bila dugo kod ginekologa bilo me malo strah od rezultata ali sve je u najboljem redu. Tad mi je i doktorica dala zeleno svjetlo pa smo bili u akciji. Kasnila mi je menga 3 dana, uradila sam test koji je bio negativan i vještica došla. Tu sam prvi put osjetila tu neizvjesnost, malo je psiha odradila svoje. Ciklusi su mi uglavnom 28 dana, nekad dan dva duže nekad kraće. Drugi puta ću biti strpljivija ako bude kasnila pa cu sačekati bar pet dana kašnjenja za test :) sad čekam da vještica ode pa ćemo pojačati akciju, uključiću u borbu i čaj od vrkute, folnu već pijem. Navijam za nas i sve trudilice da čim prije budu plusići.... Nadam se da ste vi uspjeli ovog puta, držim fige iz sve snage
Obriši komentar
Jeste li sigurni da želite obrisati komentar?
Sortiraj odgovore
Najstariji