Tko planira i radi na bebi ?

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    Nessah
    17. Travanj 2015. 15:31

dulcinela
    Nessah, cure koje su zatrudnjele opisivale su grceve slicne menstrualnima i gusti bijeli iscjedak par dana prije M, tako da…sretno draga!

Hvala na podrsci, jucer su me grcevi rasturali dok danas sam odlicne volje i ne osjecam se lose uopce. Jedino me cicke postepeno sve jace i jace bole. Trenutno sam na 3 dana od NEocekivane M. Stvarno sam si ovaj mjesec zacrtala da necu uopce paniciti niti davati vaznost emocijama i situacijama tako da sam vrlo opustena. Bit ce sto treba biti 

almS
    Nessah, drzim fige, neka bude sa srecom, da ovaj jesec bude dobitni.

NMareN  bas si me ohrabrila na najjace sada :)))))) Zao mi je sto je tebi zavrsilo lose no drugi ce vjerujem donijeti radost i za prvi i za drugi plus. Od srca ti zelim da ti se dogodi plusic kao i sebi 

babygirl
    KooKoo, NMareN, Dulcinela, Kosse, LuKi, Tonina, Nessah, Pepita i sve ostale cure, puno vas pozdravljam, za trudilice vibram iz sveg srca, trudnicama želim da ovo vrijeme do poroda proleti i da se naspavaju dok još mogu

An-di-du hvala sto si podijelila svoju pricu. Vjerujem da si utjesila mnoge od nas a i ujedno dala nam nadu u lovu na nase plusice! Neka ti bude zdrava i skolska trudnoca do kraja! Uzivaj!!!

jelena izgleda da nam je i nama sudjeno da dobijemo svoje pluseke kad je ovako lipo krenilo!!! 

tonina 28
    Uglavnom curke..nalaz bete je 0.
    Tako da..zasto kasni tko zna.
    S obzirom na to koliko mi je stresan ovaj mjesec bio zbog svega toga kasnjenja i iscekivanja odlucili smo dragi i ja malo napraviti pauzu od svega toga.
    Dakle bez pracenja plodnih dana, lh trakica i testova na trudnocu.
    Odmaknuti se malo od svega toga jer previse je stresno i ne cini nikome dobro na kraju krajeva.
    Vama svima zelim puno srece i najljepse zelje. Curama koje su ostvarile svoje zelje da im trudnoca protekne u najboljem redu i s puno uzivanja i svima koje se trude da i uspiju.
    Ja se na neko vrijeme povlacim iz procesa pokusavanja i nece me biti na forumu jer se moram odmaknuti od svega.
    Pa kada bude ako je sudeno bit ce! 
    Puno pusa i zagrljaja svima!

I ja sam , ako nista bar me napuni pozitivnom energijom da razmisljam da nas ima jos u istim ''mukama'' ali da se na kraju svaka muka isplati trostruko 

Zelim Vam ugodan vikend, puno pluseka i dobrih misli, a mene ceka pakiranje za sezonski posao! Citamo se cure 

dulcinela
    17. Travanj 2015. 17:42

Tonina28, zao mi je sto je ipak na kraju ovako ispalo...razumijem tvoje razocaranje i zelju da se malo maknes od svega. To nam svima katkad treba, malo odmora. Skupi novu snagu i vrati nam se brzo! 
    An-di-du, cestitam na trudnoci, jako je lijepa tvoja prica. Zelim ti ugodnu trudnocu. Vrlo su nam slicne situacije,duljina ciklusa, ponasanje temperature, ovulacija, pa na kraju krajeva i to koliko se dugo trudimo. Meni je ovo 8.ciklus i nadam se da cu i sama uskoro dozivjeti taj plus na testu.
    jelena, u kojoj ste vi fazi?
    almS, tako je i najbolje, poravniti i raditi na bebi bez puno opterecivanja i bit ce.
    StellaMaris, kako si ti? Radis li test ovih dana?
    Nessah, cekamo onda tvoj rasplet ciklusa ovih dana. Navijam za +!
    Kookoo30, jel ti bila O? 

Mene rastura desni jajnik vec 4 dana. Lh tek jucer pozitivna. Temp.u laganom porastu, nema jos skoka, ispada da ce danas/sutra biti O. Inace imam blagi pad temp.na dan O, sada ga nema. Vidjet cemo...

• Breskvica4
    17. Travanj 2015. 19:08

Pozdrav drage moje. Prije tjedan dana sam bila kod ginekologa. Nista pametno nisam saznala. Rekla mi je da ne treba razmisljati o trudnoci i da ce doci. Tek kada prodje godinu dana pokusavanja salje na pretrage. Ja sam dosla po neku rijec podrske i utjehe a ono dobila klasican odgovor.  Samo mi je rekla "posto imate uredne cikluse sigurno i ovulirate". Taman mi je tada bila sredina ciklusa i mogla mi je napraviti uzv da vidi da li je ovulacija ali ni to nije. Znaci samo treba biti strpljiv i uporan. za 6 dana trebam dobiti. Imam lagane grceve, bolne grudi, povecan apetit i zgaravicu navece
     Ali ne zelim se nadati. :-)
    Sretno svima koje ne ocekujete M! A trudnicama da uzivaju u svojim trbuscicima!

• mama@
    17. Travanj 2015. 21:39

Tonina28 tocno tocno znam kako se osjecas i da se zelis odmoriti od sveg pritiska koji si ubiti same postavimo...
    Prosla sam kroz slicno negdjeprije i lagano se primirila i odmorila.
    Nadam se da ces nam se ubrzo javiti sa prelijepim vjestima.

• mama@
    18. Travanj 2015. 13:11

Breskvica vidim da ti dr nije rekla nista strucnije nego sto si mogla procitati i ovdje.. to je strasno.. niti rijeci utjehe niti neka pretragica, nista... prestrasno.
    Nista ,cekamo s tobom i ovih 6 dana do M. Drzim ti figice

• keettii
    18. Travanj 2015. 14:21

Bok curke.
    menstruacija mi kasni 6 dana.
    nismo se trudili za bebu uopce ali uvijek postoji onaj ali...
    nikada mi nije toliko kasnila.uvijek je dosla dan prije ili tocno na dan!!
    Vec tri dana me u noci probudi pišanje.sto mi se prije nije događalo.3 dana mi je vec mucno.nekad cigaretu ne mogu ni pogledat a pušač sam.cice me ne bole.jedino bradavice su osjetljive.nista me ne probada u jajnicima.a uvijek me znalo tjedan dana prije mestr.sve bolit.nema nikakvih naznaka da cu dobit. Radila sam test prije dva dana.bio negativan.
    je li moguce da mi kasni zbog stresa posto sam prije mj.dana pocela radit.ili da ponovim test jer mi ovo lici na trudnocu..!!??

• vanja7
    18. Travanj 2015. 18:32

Pozdrav svim trudilicama, budućim mamama i mamama :) Prije dva mjeseca mm i ja smo došli do zaključka da je vrijeme za bebu. Danas je došla vještica, bezuspješan drugi pokušaj :(, i čitam sad poruke na ovoj temi i djeluje mi da je sve puno lakše uz ovoliku podršku i pozitivne vibre koje šaljete jedna drugoj. Evo i ja vam se pridružujem sa željama da što prije sve koje to čekaju ugledaju plusiće  a one koje su plusić već dočekale da trudnoća bude uredna i lak porod 

• mama@
    18. Travanj 2015. 22:08

Vanja draga , dobro nam dosla.
    Tocno tako kako si rekla... ovdje mozes naci samo veliku podrsku ...nista drugo
    Koliko si i procitala vidis da svaka od nas drugacije sve dozivljava i zato se nadam da ces bolje podnositi iscekivanja.
    Evo i da ti ukratko velim nesto o sebi...
    Vec vise od 15 mj se trudimo, a od zadnje m je proslo cca 60 dana, a nisam trudna...
    Jos jednom dobrodosla i puooooo sreceeee

• mama@
    18. Travanj 2015. 22:10

Keetti slazem se s Gogach... najbolje da zvrcnes gin i nek te posalje na betu. Tako ces najsigurnije znati

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.