Tko planira i radi na bebi ?

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    kitinita
    20. Travanj 2015. 10:17

Drage cure, vidim da je ovo najaktivnija tema pa ću tu pisati jer sam skroz isfrustrirana.
    Moja dijagnoza su policistični jajnici, neredovite menstuacije tj. anovulatorni ciklusi. Kod mm je sve u redu.
    Već godinu dana radimo na bebi, i ne događa se ništa, i taman sam se počela pripremati za prohodnost jajovoda, ali je na ultrazvuku dr uočio savršeni folikul.. To se još kod mene nije dogodilo i za mene je to već bio znak.
    Nakon ciljanih odnosa prema njegovim uputama, morala sam početi piti Duphastone 12 dana, i onda napraviti test.
    Naime, 2 dana nakon prvog odnosa, počele su me jako boljeti bradavice, sad je već prošlo 10 dana, bradavice me manje bole, ali bole me grudi.
    Imam još neke simptome koje mislim da umišljam jer sa LUDAAAA!!!
    Nikome nisam to ni rekla, jer se ustvari potajno bojim razočaranja.
    Danas je 9-ti dan od moguće ovulacije, dajte mi neki savjet, dal da napravim test..neznam kaj da radim.

Svi pravi životi su lijepi i teški. (I.A.)

• kookoo30
    20. Travanj 2015. 11:02

Evo samo da vam se malo javim, uspjeli smo nesto ipak ''pokriti''. I odgovor za Dulcinelu- ovulacija mi je bila jucer (ja mislim, jer me uzasno probadalo u lijevom jajniku, kazem opet, jer mi se nekako cini da samo taj i radi. Ne nadam se previse, ali dobro.
    I sad ravnih 14 dana cekanja...

Pepita2109
    20. Travanj 2015. 11:32

Dobar dan drage moje nadam se da ste se fino odmorile ovaj vikend i uživale 
    Nessah još malo 
    vanja dobrodošla i nemoj biti razočarana što niste uspjeli jer rijetko tko uspije od prve ili druge, samo hrabro i opušteno naprijed i biti će plusić 
    bebinjo lijepo je što si nam se malo javila 
    NmareN drago mi je da si se ufurala u mjerenje bazalne i da ti je zanimljivo, i treba biti jer ćeš sada bolje upoznati svoje tijelo, samo tako nastavi 
    Tena već sam mislila da si nas zaboravila, lijepo što si opet ovdje 
    kitinita prvo ti želim dobrodošlicu i želim ti svu sreću   i ja sam jedna od onih sa dijagnozom poput tvoje, a trudna sam evo oko 9tj  svoju dijagnozu sam saznala 15.01. ove godine (iako sam i prije naravno posumnjala u to), nakon prvog šoka, počela sam piti čaj od vrkute i stolisnika već dan poslije po 1,5l dnevno lagano pijuckala, prošao je jedan mjesec M nije došla, ok treba vremena čaju da djeluje i hrabro nastavila piti, 4.03. sam po najdužem ciklusu trebala dobiti, a nisam test je bio naravno - , nastavila sam piti još par dana i mislila ajme pa taj čaj ne djeluje, trebalo bi regulirati cikluse, maknuti ciste i raditi čuda, naravno odustala i dva dana poslije sise su me počele boljeti bila uvjerena da ću dobiti, da ne duljim, 1.04.2015 godine ponovila sam test zato jer sam bila imala virozu tjedan dana, sise me boljele dulje nego obično i to samo 1 dan dulje, i nisam mogla jesti gotovo ništa i test pokazao + bila sam trudna i onog dana 4.03. ali trudnoća je bila mala ... Tako da ja zaista vjerujem da je meni pomogao čaj, moja opuštenost i neopterećenost, i naravno vjera u Boga da će dati kada dođe vrijeme... nadam se da će te moje iskustvo smiriti i da ne gubiš vjeru, probaj se opustiti jer simptomi se vrlo često pojave lažno govorim iz iskustva doživjela sam to prošle godine u 12mj.. sretnooo i nemoj raditi test dok ti ne zakasni 

E sad malo o meni  u petak sam se srušila, bila neka sparina u zraku, cijeli dan sam se osjećala malaskalo i umorno i ja otišla fino do grada, kobna greška, ali srećom sve se dobro završilo  sutra idem ginekologu sa nalazima i vidjeti mrvicu   btw imam nizak tlak i na hitnoj mi skočio na 130 hahah ali zbog doktora koji je rekao da ne brinem jer moja beba nije još ni živa, fujjjjj xD 

<3 Čuda su moguća ako vjeruješ u njih <3
    🙏👸👸🙏❤️

• mama@
    20. Travanj 2015. 11:53

Kitinita zelim ti prije svega dobrodoslicu kod nas. Ja takoder imam pol jajnike i neredovite O i s time je situacija malo duza nego bi bilo normalno. Nemoj se previse opterecivati i bit ce sve... sto se tice da napravis test smatram da ti je rano ali uvijek mozes nazvati gin da te posalje na betu. Zelim ti puno srece i da ti se zelje ispune.
    Pepita draga moja...nemam nista dobro reci za toga dr. Uzasni su s takvim izjavama.
    Sretno ti bilo sutra. Bas ti zavidim 

Pepita2109
    20. Travanj 2015. 12:00

mama2 nemaš na čemu zavidjeti, dati će Bog i tebi sve ovo vjerujem u to, a vjeruj i ti, samo on zna kad je to pravo vrijeme.. jesi se javila doktoru?

🙏👸👸🙏❤️

Nessah
    20. Travanj 2015. 12:05

mama2

Nessah onda s uzbudenjem cekamo sutra… i tako narednih 20 dana…. sretnooooo

Evo ja sam upravo na putu na sezonski posao. M nije stigla iako joj je danas termin!!! Jeeej! Nemam nikakvih bolova osim cica. Sad odbrojavamo dane do testa  Jos 20 dana Hvala na podršci! Idemo dalje!!! 
    Pepita evo ja počinjem odbrojavati sad dane do testa posto M nije stigla i nadam se da ni nece... Hvala na podršci!
    Svim novim i starim trudilicama i trudnicama i mamama zelim ugodan dan. Sunce prži u Dalmaciji i saljem vam suncane pozdrave trenutno iz Splita! 

Pepita2109
    20. Travanj 2015. 12:35

Nessah  jesi ikada brojala od kad te počinju boljet sise pa do M? ja jesam i to bezveze samo upisivala i uvijek je bilo 12-14 dana, i sad kad me boljelo 15. dan to je bilo to 
    držim ti fige 

🙏👸👸🙏❤️

kitinita
    20. Travanj 2015. 13:06

Curke, hvala na dobrodošlici!
    Trenutno nitko drugi niti ne zna za moje probleme, osim vas.
    Prema uputama dr trebala bih obaviti testić u četvrtak, pa ako pokaže - prestan piti Duphastone, a ako pokaže + nastavim ih piti.
    U četvrtak bi trebao biti 12-ti dan od ovulacije, ali ne znam hoću li moći izdržati 
    Svima vam želim puno plusića!!

Svi pravi životi su lijepi i teški. (I.A.)

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.