Tko planira i radi na bebi ?

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
  • mama@
    20. Travanj 2015. 22:29

Aronoel iskreno mi je zao.
    samo nemoj klonuti.
    Misli pozitivno.

NMareN
    20. Travanj 2015. 22:46

Aronel nisam iz zg pa ti neznam reci, Dobro se raspitaj,vjerujem da u gotovo svim bolnicama dobiješ loklnu,a u nekima te i uspavaju ali kazu samo na tvoj zahtjev. Mene nisu uspavali,ali sam tražila jacu dozu lokalne anestezije,i dobila sam je,toliko jaku da sam i zadrjemala na kratko. Ako ti išta znaci mene nije boljelo ništa,eto naslusala sam se svasta ali stvarno me nije boljelo. Drzim ti palčeve da sve prode u najboljem redu.

Ja to mogu, ja to hoću....

kitinita
    21. Travanj 2015. 08:28

Ja sam napravila test i - je. 
    Sad cu prestati piti Duphastone, pa kad stigne menstruacija moram se javiti dr radi prohodnosti jajovoda.
    Postoji li dio ciklusa u kojem se radi prohodnost?

Svi pravi životi su lijepi i teški. (I.A.)

Tena9
    21. Travanj 2015. 08:51

Jutro...moram malo skrenuti s teme ali trebam se ispucati...
    Znate za moju situaciju i sve je to jako podrmalo našu vezu i sada mislim da smo došli do kraja...to više nije čovjek u kojeg sam se onda zaljubila... nije sada spreman za dijete a ja ga i dalje jako želim. možda brzam sa zaključcima ali želim dijete pa makar ga ne dobila s ovim čovjekom s kojim jesam...molim vas da me urazumite ako treba... Hvala i isprika na temi..

Cure, čestitam svima na pozitivnim testovima, i od srca želim svima da uskoro osjetite tu radost saznanja o trudnoći.

Alms, NMareN, Kosee, Pepita, šaljem vam ogromne puseee    

Želim biti trudna, želim biti trudna, želim biti trudna..možda zatrudnimo ovako :P

• Mare117
    21. Travanj 2015. 09:40

curke dali je netko koristio testove za trudnocu sa ebaya one bijele sa rozim cepovim? kaj mislite jel to kaj valja?

• mama@
    21. Travanj 2015. 10:14

Tena moja draga... molim te nemoj brzati sa zaključcima takvima.. molim te... vjerujem da je ova sirsituacija uzdrmala i tebe i njega jednakom mjerom.. mozda je to ponasanje samo njehov obrambemi zid kijim stiti i sebe i tebe on neuspijeha.
    Nadat cu se da sam upravu.. i zelim zi puno srece i smirenosti.

Gogach
    21. Travanj 2015. 10:19

Draga Tena, ja baš i nisam mjerodavna da bih ti ispravno odgovorila ali krenut ću od sebe. Ja i mm smo imali toliko uspona i padova..i svako dizanje je bilo teško ali nas je svaki put i ojačalo. U vremenu kad sam mislila da sam ja krivac jer ne možemo imati djecu željela sam da se rastavimo jer sam zamišljala kako me neizgovoreno krivi. Iako je sve upućivalo na samo moju nesposobnost i mogućnost da možda stvarno nećemo moći imati djecu, ostao je tu, uz mene. I taj postupak, riječi izgovorene u tim najosjetljivijem trenucima su "gorivo" koje mi uvijek i nanovo daje snagu i volju da riješimo sve prepreke. Vjerujem da i vi imate sa njim bar jedno takvo povezivanje. Borite se za ono što imate, stavite si makar na papir sve prednosti i mane, razloge za i protiv, budite objektivna. Ne dozvolite trenutnom stanju da odlučuje o sudbini, o ljubavi koja traje više od toga. Tek nakon borbe, možete reći da ste pokušali. Do tada, šaljem puno dobrih vibrica, kako na ljubavnom tako i na beba planu!!!!!

... na kraju ipak bude dobro, ako još nije dobro znači da nije kraj.

• mama@
    21. Travanj 2015. 10:35

I usput drage moje.... prijavljujem i danasnji - na testu.
    Kupila sam caj vrkute i vesvec ga lagano pijuckam.
    Po aplikaciji O mi nastupa vec 24.04 tako da necu dugo cekati.
    Tena jos jednom ti saljem veliko 

kosee
    21. Travanj 2015. 10:44

Tena draga, žao mi je da još i u vezi proživljavaš turbulencije, sigurna sam da ti sad treba oslonac i podrška više nego ikad. Razmisli još jednom dobro, rekla bih da se on prepao svega. Ostala si trudna što je bila velika promjena, na kraju je uslijedila operacija, mirovanje, jako puno toga i moguće je da se u svemu nije snašao i da se boji ponovno prolaziti kroz to. Ako mislite ozbiljno, ako želite ostati skupa i imati djecu (ne mora to biti sada), onda morate moći sjesti i razgovarati, vidjeti što tko od vas misli i želi. Vidi kad bi on bio spreman da krenete na dijete, vidi koliko si ti spremna čekati, napravite neki plan s kojim ste oboje zadovoljni. A ako ne želite raditi ustupke zbog onog drugog, onda da, vjerojatno vaš odnos i vaša ljubav nisu dovoljno čvrsti. No nemojte odlučivati impulzivno, treba vam mira da se saberete i vidite što ćete dalje. 
    Drži se draga 

Tena9
    21. Travanj 2015. 10:44

Hvala vam puno..osjećam se bespomočno i ne znam kako dalje..ali probat ću jš jednom...nadam se da ćemo uspjet...hvala vam svima na savjetima  vas!

Želim biti trudna, želim biti trudna, želim biti trudna..možda zatrudnimo ovako :P

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.