Zdravo cure, nova sam ovdje pa bih vas zamolila ako ko ima iskustvo da mi kaze na cemu sam..
Tacnije ne znam da li sam trudna ili ne, svi kazu da jesam cak i ja to nekad mislim ali eto..
Menst. zadnju sam imala 2. marta, od tada nisam dobila, osjecam se kao tenk haha, inace sam mrsavica, a sada moj stomak ide prije mene pa ja,menst sada sam trebala dobiti 31.marta medjutim nisam, prosle sedmice mi je se pojavila neka ajde da kazem tecnost ni crveno ni roze ni smedje vec nesto izmedju nesto sto vise vuce na crvenu blijedu svijetlu boju, menst. nije jer moja menst imaa ruzan miris i osjeti se bas, uvijek je tamno crvena, a sada ovo samo kada se obrisem.. ko kog da me vidi pitaju : e pa koji je mjesec a ja sva u cudu ne znam ni ja hah, ginekolog kod kojeg idem nije trenutno tu,pa njega cekam da dodje kako bih se uvjerila, test sam radila bile su crta tamna (test ispravan) i jedna crta blijeda ali se vidi.. eh sada dal ova 'krv' moze da znaci kao implatacijsko krvarenje koje zene imaju ili.. izvinite na ovako velikom teksu, al eto da opisem citav slucaj, ljubim vas :*
Ema :)
Dilcinela ne mogu se razocarati ako napravim test. Ili ce biti + ili - . Stvar je u tome sto sam prosla razne simptome do sada tako da sve manje vjerujem sama sebi. Zato sam i pitala za misljenje vas ovdje.
Sutra budem napravila test pa se rijesim muke...
ubiti samo me zanimalo dali je rano .. sudeci po toj famoznoj aplikaciji
Al sam ga zakomplicirala
Hvala svima na podršci...ali..
nažalost nije prošlo sretno.. plod se prestao razvijati... :(
Ema dobrodosla nam
Koliko sam skuzila trebala si dobiti 31.03 ali nisi.. a dali si mozda pomislila da je ovulacija bila kasnije pa je ovo curkanje bilo zbilja implatacijsko.. no onda , po meni, jos je rano za test. Mislim zbog razocarenja i to. Ja bih na tvome mjestu pricekala jos par dana pa da bude sigurno.
nadam se da sam ista pomogla
Tena pa ti si nam vec odradila 3.M,wow,brzo je to prošlo, ja cekam tek svoju drugu. Znaci uskoro možemo očekivati tvoj plusic .
mama2 pitala si me za bazalnu, mjerim tek 7dana, a počela sam je mjeriti 12.dc.
dulcinela još jednom hvala ti na savjetima vezanima uz mjerenje bazalne. Reci mi molim te još samo nešto,svaki put sam mjerila u 7.30,danas se probudila u 7 i cekala sam još pola sata da je izmjerim,nisam se dizala iz kreveta,lezala sam, dal sam bez obzira na to da sam bila mirna trebala možda mjeriti cim sam se probudila?
aronel jako mi je žao, znam kako ti je,u 2.mj ove godine, moja prva trudnoca je završila tocno tako,budi hrabra. Dal ideš na zahvat kiretaže ili?
Ema dobro došla .
Pepita ti nam uzivaj u trudnoci i za nas
Ja to mogu, ja to hoću....
Ema držim ti palčeve da je to što želiš,plusic i u paketu snjim mala mrvica
Ja to mogu, ja to hoću....
Sortiraj odgovore
Najstariji