Tko planira i radi na bebi ?

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    Tena9
    21. Travanj 2015. 10:52

Hvala Kosee, zaista hvala..

Želim biti trudna, želim biti trudna, želim biti trudna..možda zatrudnimo ovako :P

NMareN
    21. Travanj 2015. 10:54

Samo hrabro Tena, možeš ti to. Prošla si težak udarac za vas oboje, i samo hrabro dalje hladnih glava,

Ja to mogu, ja to hoću....

lollipop
    21. Travanj 2015. 11:12

joj Tena to je stvarno veliki test za vezu...mislim ne poznajem osobno niti tebe niti njega ali možda je zbilja sve ovo što je kosee rekla...možda ga je strah neuspjeha, boji se za tebe, tvoje zdravlje...
    pričajte puno, puno i ne donosi prebrzo neke zaključke 

ostalim curama želim čim prije puno +

lollipop
    21. Travanj 2015. 11:12

joj Tena to je stvarno veliki test za vezu...mislim ne poznajem osobno niti tebe niti njega ali možda je zbilja sve ovo što je kosee rekla...možda ga je strah neuspjeha, boji se za tebe, tvoje zdravlje...
    pričajte puno, puno i ne donosi prebrzo neke zaključke 

ostalim curama želim čim prije puno +

kosee
    21. Travanj 2015. 11:26

I ja vam svima ostavljam puse i dobre vibrice za plusiće ovaj mjesec 

agness 33
    21. Travanj 2015. 11:34

Drage moje evo danas je trebala doci vjestica no nema je :)) 
    No ja luda kakva jesam od nestrpljenja sam test napravila prije 4 dana i naravno bio je - 
    Nadam se da je to zato jer sam prerano napravila test .
    Kada da ga ponovno napravim da budem sigurna da ce biti tocan ? 
    Nadam se da smo ovaj put uspjeli 
    Pozdrav svim trudilicama ovdje 

I begin to see the good in everyone and everything <3

Ashley
    21. Travanj 2015. 11:34

Tena

Jutro…moram malo skrenuti s teme ali trebam se ispucati…
    Znate za moju situaciju i sve je to jako podrmalo našu vezu i sada mislim da smo došli do kraja…to više nije čovjek u kojeg sam se onda zaljubila… nije sada spreman za dijete a ja ga i dalje jako želim. možda brzam sa zaključcima ali želim dijete pa makar ga ne dobila s ovim čovjekom s kojim jesam…molim vas da me urazumite ako treba… Hvala i isprika na temi..

Tena, ne znam koliko si s tom osobom u vezi. Teške situacije mogu dobrano prodrmati veze, ali je i naknadno učvrstiti. Ljudi se mijenjaju i zaljubiš se u jednu osobu, a nakon nekog vremena shvatiš da je ta osoba potpuno drugačija. To se događa u mladim vezama, jer kada si zaljubljena on je savršen, a nakon nekog vremena uviđaš njegove mane. Ne mogu te savjetovati što ti je pametno činiti. Ne znam koliko imaš godina, koliko on ima godina i koliko ste dugo u vezi. MM i ja smo 13 godina zajedno i toliko i živimo zajedno. Imali smo i uspona i padova. Život udvoje je prekrasan samo prvih nekoliko mjeseci, godina, dok traju leptirići dok ste zaljubljeni i dok se niste susreli sa prvim pravim problemom. Poslije toga, ako nema međusobne  tolerancije, poštovanja i popuštanja (sa obje strane), zaboravi. Koliko je tebi bitna beba, morao bi ti i on biti bitan, a naravno to isto vrijedi i sa njegove strane. Vjerujem da ti je sada užasno teško, ali odluke ne donosi na brzaka. Kao što su te koseee, lollipop , NmareN i ostale savjetovale: treba puno razgovarati, a ako on nije spreman, trebala bi i ti pokazati dio odgovornosti i spremnosti u vezi i dopustiti i njemu da se od svega odmori i zalijeći svoju bol. Sigurna sam da i njega to pogađa kao i tebe, samo što muškarci najčešće ne pokazuju svoju bol kao mi žene. Napravite neki plan koji i tebi i njemu odgovara. Ishitrene odluke nikada nisu dobre. Pusti neka vrijeme odradi svoje. Budi pametna i dobro razmisli o svemu: sebi, njemu, vama i jednog dana o obitelji koju bi ti i on mogli eventualno imati.
    Želim ti svu sreću u životu .

Ashley
    21. Travanj 2015. 11:37

Ostale koje se trudite: opušteno i bez stresa, samo pozitiva  i vrlo brzo će biti +  

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.