Pozdrav cure moje
Novim trudnicama čestitke, curama u iščekivanju plusića vibram da je to to i da će plus biti velik kao kuća.
NMareN još koja M i nadam se da ćeš odmah ugledati svoj plusić
AlmS kako si draga? Koja je faza? Mislim na tebe i na našu StellaMaris koja izgleda jako uživa u ovim danima i nadam se da će joj ovaj ciklus biti jako jako pozitivan kao i tebi. Šaljem vam puse
LuKi kako si mi? I na tebe naravno mislim, i na tvog sinčića i šaljem vam punoooo pusa
Ostale curke, da ne imenujem svaku pojedinačno, šaljem vam sunčane pozdrave i brdo pozitive. Samo opušteno, doći će i nama toliko željeni plusići 😆😆😆
Create a life that feels good on the inside, not one that just looks good on the outside.
Meni danas kasni 9.ti dan.
Sise prestale bolit.iako me ni nisu tako jako bolile.mucno mi svako jutro i pod vecer.gade mi se cigarete.svekrva kaze da sam se u 10 dana promjenila u licu.uokružila se.da stalno spavam.i da puno jedem.ujutro imala laganu temp 37.
danas radim test Opet.
sve mi ovo smrdi na trudnocu.napisala sam da se nismo trudili na bebi.da smo donekle pazili.i da bi mi ovo bio šok da sam trudna(ali pozitivan naravno).vise bi rekla da mi kasni zbog stresa na poslu ali vidjet zacas na cemu sam..
Citam kako se sve tu trude vise mjeseci da ostanu trudne.a ja ovako da na neocekivano ostanem trudna..hjaoo.
NMareN, nemoj brinuti ako mjeris temp. s razlikom od pola sata gore-dolje. To uistinu nije neka razlika i ne smeta. Ne trebas lezati i cekati pravo vrijeme da izmjeris. Kako ide? Mijenjaju li se vrijednosti? Najbolje ces uociti promjene kad pocnes mjeriti od prvoga dana sljedeceg ciklusa i tako 2-3 ciklusa, da mozes usporediti vrijednosti.
Tena, uh, teska tema kod tebe.. Pridruzujem se misljenju cura da me brzas sa zakljuccima, svatko bol gubitka prozivljava na svoj nacin. Mladi ste, uzivajte jedno u drugome i puno razgovarajte, nemojte pritiscima s jedne ili druge strane pokvariti ono sto imate. Mudro i polako!
Baby girl, hvala na vibrama s juga. Takodjer ti zelim plus sto prije. Da, nema nam dugo StelleMaris i LuKi, sigurno uzivaju sa svojim malcima.
agness33, drzim fige! Znam tvoju pricu i kroz sta si sve prosla.
Mama2, zao mi sto je minus... Prati sad preko aplikacije dane, mozda upali i uhvatis ovulaciju. Predlazem ti lh trakice u kombinaciji, super stvar! Vrkuta je mrak, bar meni.
Ema, dobrodosla i brzo po test!
Sve ostale cure, saljem
Agness kazu da se moze vifjeti plusic jedan dan nakon kasnjenja... sve ovisi kada je bila O. Ako je bila ista kasnije onda je potrebno jos nekoliko dana cekati do testa.
sretno
Cure hvala vam, tih par dana sada se cini ko vjecnost :(
I begin to see the good in everyone and everything <3
Veliki pozdrav svim mamama, trudnicama i trudilicama, starim i novim sa mora da vas ne imanujem jer cu sigurno neku izostaviti nenamjerno. Zahvaljujem na podrsci!!!!
Ja sam na prvom danu kasnjenja M. Jos 19 dana to go do testa
Saljem vam svakoj ponaosob puse sa mora
vanja
Nessah draga sve sam detaljno procitala. Prvi pokušaj se eto nesretno završio za tebe ali kako je sudeći po gestacijskoj vrećici kod tebe u tom ciklusu došlo do začeća neka te tješi da je kod tebe sve prohodno, nešto se nije poklopilo ali bude to sve bolje drugi put, eto već znaš da ste sposobni za taj sami početak. Uzimaš li folnu i vitamine, možda bi ti to pomoglo da se plod održi? Možda bi ti pomogla i vrkuta da ojačaš maternicu i reguliraš ciklus?
Imam 28. godina i prvi puta se ne čuvam od početka trećeg mjeseca. Tad se sve nekako posložilo u životu. Trenutak odluke bio je sredinom ciklusa, možda smo taj prvi pokušaj i zakasnili. Menga je došla 27. dan pa nije bilo čekanja i neizvjesnosti. Odlučila sam napraviti pretrage, detaljne jer nisam par godina ni bila kod ginekologa pa sam onda početkom prošlog ciklusa uradila Papu, UZV, briseve na sve moguće. Kako nisam bila dugo kod ginekologa bilo me malo strah od rezultata ali sve je u najboljem redu. Tad mi je i doktorica dala zeleno svjetlo pa smo bili u akciji. Kasnila mi je menga 3 dana, uradila sam test koji je bio negativan i vještica došla. Tu sam prvi put osjetila tu neizvjesnost, malo je psiha odradila svoje. Ciklusi su mi uglavnom 28 dana, nekad dan dva duže nekad kraće. Drugi puta ću biti strpljivija ako bude kasnila pa cu sačekati bar pet dana kašnjenja za test :) sad čekam da vještica ode pa ćemo pojačati akciju, uključiću u borbu i čaj od vrkute, folnu već pijem. Navijam za nas i sve trudilice da čim prije budu plusići…. Nadam se da ste vi uspjeli ovog puta, držim fige iz sve snage.
Ispricavam se unaprijed za moje duge postove dosada ali i one koji slijede. Mozda je zamorno citati sve ali me uvijek inspiracija opere za odredjenu tematiku pa se to otme prvotnoj ideji posta. Sorry cure, zene!
Keettii sutra napravi T test da vidis gdje si. Sada bi vec trebao pokazati tocnu situaciju.
zelim ti ono sto si i sama zelis
Nessah ne ispricavaj se zbog dugih postova... ti barem napises sve sto zelis u jedan post dok ja zaredom oosaljem i do 4 posta
Sortiraj odgovore
Najstariji