Tko planira i radi na bebi ?

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    An-di-du
    16. Travanj 2015. 20:57

Pozdrav svima - nadam se da me niste zaboravile jer nisam jakoooo dugo pisala.
    Uglavnom, evo nakon 6 mjeseci i 8 ciklusa napokon smo ugledali +. Moja sreća je neizmjerna!
    Htjela sam samo podijeliti s vama neka moja iskustva i što je to ovaj 9. ciklus bilo drugačije. Prije svega bazalna temperatura. Počela sam je mjeriti, svako jutro u isto vrijeme, digitalnim toplomjerom, 10 minuta minimalno. Primijetila sam da mi se temperatura kreće školski i da mi ovulacija bude između 11 i 13 dana ciklusa, s time da mi lutealna faza uvijek traje 14 dana s padom temperature 13 dan nakon ovulacije - i tada dobijem M. Cilklusi mi u prosjeku traju 26 dana. Dakle, ciljali smo dan prije ovulacije, a to je dan najniže temperature u ciklusu (barem se to kod mene dalo lako prepoznati 36,3 C, nakon toga 36,6 C). Također sam primijetila da mi već na taj dan ovulacije grudi postaju osjetljive i bolne. I čim sam izmjerila to jutro najnižu temperaturu, odmah sam zvala MM. I uspjeli smo. Prvi test već je pokazao pozitivno 13 dan nakon ovulacije, dan prije očekivane M prema bazalnoj temperaturi. Šok, nevjerica, ekstremno uzbuđenje!!!
    Od simptoma nisam imala nikakvih, baš mi ništa nije ukazivalo na trudnoću, osim bazalne temperature koja nije pala 13 dan nakon ovulacije već je nastavila rasti. Također, osjećala sam grčeve kao da trebam dobiti čak i jačeg intenziteta, još uvijek ih osjećam 5 dana poslije. Imala sam i lagani spoting koji me jako prestrašio, ali trajao je samo jedan dan (onako kako bi mi inače bilo kada bih trebala dobiti), tek malo obojani iscjedak. Sada primijetim samo gusti, kremasti iscjedak. Sada s nestrpljenjem čekamo prvi pregled.
    Nadam se da sam barem donekle pomogla mojim iskustvom. Sretno svima!!!!

almS
    16. Travanj 2015. 22:10

Babygirl, draga moja, saljem ti najveci ljubac na svijetu. Poljubi princezu za mene.
    Andidu, ja se sjecam tvojih postova, cestitam ti od sveg srca. Nadam se da cemo i mi ostale iskusiti tu radost. Divno sto si podijelila tvoje iskustvo, vjerovatno ce nekome pomoci. Meni npr. temperatura pada nakon M, prosli mjesec me sludila. Sretno na prvom pregledu. Zelim ti urednu trudnocu.

Naše JA nije nepromjenjivo. Svaki dan treba ga stvarati i braniti, izvjesne osobine odbacivati, druge stvarati.

Pepita2109
    16. Travanj 2015. 23:35

Andidu čestitam i želim ti urednu i školsku trudnoću 

<3 Čuda su moguća ako vjeruješ u njih <3
    🙏👸👸🙏❤️

jelena21
    17. Travanj 2015. 09:37

Andidu, čestitam...
    Kako volim ovo proljeće, sve se budi... A i plusići nam stižu!!!!!!!!!
    Pozdrav curke...

snaga uma....

tonina28
    17. Travanj 2015. 10:54

Uglavnom curke..nalaz bete je 0.
    Tako da..zasto kasni tko zna.
    S obzirom na to koliko mi je stresan ovaj mjesec bio zbog svega toga kasnjenja i iscekivanja odlucili smo dragi i ja malo napraviti pauzu od svega toga.
    Dakle bez pracenja plodnih dana, lh trakica i testova na trudnocu.
    Odmaknuti se malo od svega toga jer previse je stresno i ne cini nikome dobro na kraju krajeva.
    Vama svima zelim puno srece i najljepse zelje. Curama koje su ostvarile svoje zelje da im trudnoca protekne u najboljem redu i s puno uzivanja i svima koje se trude da i uspiju.
    Ja se na neko vrijeme povlacim iz procesa pokusavanja i nece me biti na forumu jer se moram odmaknuti od svega.
    Pa kada bude ako je sudeno bit ce! 
    Puno pusa i zagrljaja svima!

Pepita2109
    17. Travanj 2015. 11:45

tonina28 kroz sve što si prošla ovaj mjesec i razumljivo je da želiš odmora od svega, žao mi je zbog bete, bila sam uvjerena da je T u pitanju s obzirom na to kako su ti lh trakice cijelo vrijeme pozitivne bile.. uglavnom želim ti svu sreću i da se u fazi odmora od svega dogodi beba.. moj dragi i ja nismo pratili plodne dane, nisam piškila lh trakice, apsolutno ništa zbog čega bih sebi stvorila stres jednostavno smo uživali jedno u drugome, tako da opusti se i uživaj sa dragim i biti će beba sigurno  nemoj nas zaboraviti

<3 Čuda su moguća ako vjeruješ u njih <3
    🙏👸👸🙏❤️

Tena9
    17. Travanj 2015. 14:04

Dan...javim se dulje kad dođem raditi za ozbiljno. puse svimaaaaaa!!!

Želim biti trudna, želim biti trudna, želim biti trudna..možda zatrudnimo ovako :P

Gogach
    17. Travanj 2015. 14:52

Tonina28 dobra je odluka odmaknuti se stvari koje čine napetost, uostalom, tko zna, možda i taj odmak nešto konkretno donese :) U svakom slučaju želim ti da se odmoris i radiš sve ono što te veseli. To bi sve trebale ali ponekad si dozvolimo da nas želje polako grickaju a da nismo ni svjesne.

An-di-du hvala na tako lijepom objašnjenju sa tako pozitivnim ishodom :) :) Sve koje imamo problema sa dobivanjem plusica bi trebale bolje upoznati svoje tijelo i prepoznati ritam i znakove. Zapravo bi svaka žena to trebala znati ali tko ih može kriviti ako je sve u redu i nema takvih problema.Čestitam na trudnoći i Sretna sam jer često čitam ovakve sretne završetke, bar što se ove teme tiče :) 

Izgleda da je stvarno nešto u ovom proljetnom zraku i suncu ♡♡♡ Navijam za što više plusica! !!!!!!

... na kraju ipak bude dobro, ako još nije dobro znači da nije kraj.

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.