Pozdrav curke žene i ostale trudilice!!
čestitam svim novim plusićima i onima koji će tek ugledati svoje dvije crtice!
i dalje vas sve pratim i čitam kad uhvatim vremena jer ovdje je samo rad rad i rad!!
Tonina žao mi je da je tako ispalo, želim ti da nam se što prije javiš sa sretnim vijestima,sa plusicem .
Vanja dobro nam došla, želim ti da što prije ugledaš plusic.
Curke ja mjerim svoju temperaturu i dalje,malo sam se vec i ufurala u sve to. Zanimljivo mi je čak . Želim nam uskoro svima plusice,nadam se da cemo ih imati u ovoj godini
.
Ja to mogu, ja to hoću....
Cure, hvala vam na čestitkama. Pratit ću vas i dalje. Šaljem vam puno pozitivne vibre. Mjerite svoju bazalnu i uživajte u samom procesu.
NMareN od kad mjeris temp?
ja sam takoder mislila krenuti cisto da znam sto se i kada tamo unutra desava
vanja
Pozdrav svim trudilicama, budućim mamama i mamama :) Prije dva mjeseca mm i ja smo došli do zaključka da je vrijeme za bebu. Danas je došla vještica, bezuspješan drugi pokušaj :(, i čitam sad poruke na ovoj temi i djeluje mi da je sve puno lakše uz ovoliku podršku i pozitivne vibre koje šaljete jedna drugoj. Evo i ja vam se pridružujem sa željama da što prije sve koje to čekaju ugledaju plusiće a one koje su plusić već dočekale da trudnoća bude uredna i lak porod
vanja dobro nam dosla!!!! Ja i ti smo na istom vremenskom pokusavanju tako da mi je drago da mogu imati nekog tko je u ''istoj'' fazi zatrudnjivanja. Meni je prosli ciklus (prvi mjesec pokusavanja) zavrsio kasnjenjem od 32 dana (cijeli ciklus je trajao 68 dana , dosad najvece kasnjenje u mom zivotu). Ginekolog nasao ciste prvi pregled, a na drugom ciste nestale i nasao praznu gestacijsku i poslao me napraviti Betu hcg. Beta nalaz bio <1 (dakle 0, nema trudnoce) i dobila M nakon mozda par dana iza vadjenja Bete bez ikakvih hormona ili lijekova. Taj prvi ciklus me kostao puno izmjesanih emocija i stresa da to nemogu opisati.
Ovaj ciklus (drugi po redu aktivnog pokusavanja) sam puno pametnija i smirenija te se necu uzbudjivati oko apsolutno nicega. Znam da ce biti kad treba biti. Sutra moram po kalendaru dobiti M. Nemam nikakve bolove ni grceve, samo imam bolne cice. Prije par dana sam se samo probudila sa grcevima slicnim menstrualnim no nakon pola dana su nestali i nakon toga evo jos nista osim cica koje bole klasicno kao pred M. Vidjet cemo sto ce biti od sutra pa nadalje. Cekat cu da mi kasni bar jedno dobrih 20 dana dok ne uradim test da me opet ne zezne kao zadnji put
Kako si ti prosla prvi ciklus? Dali si isla kod ginekologa jer ti je kasnila ili si dobila? Bas me zanima kako kod tebe funkcioniraju ciklusi… Ako nije tajna, koliko ti je godina? Ja navrsila 29 nedavno i ovo bi mi bila prva trudnoca!
Zelim samo pozdraviti sve trudilice i da se ne prestaju truditi - JA SE NE PREDAJEM !!!
Jutro! Evo mene s godišnjeg ;) Prošla je i treća menstruacija i kad se nas dvoje malo skubiciramo krećemo u akciju :) <3 <3
Želim biti trudna, želim biti trudna, želim biti trudna..možda zatrudnimo ovako :P
Nessah onda s uzbudenjem cekamo sutra... i tako narednih 20 dana.... sretnooooo
Tena dobrodosla natrag
Prode itvoje vrijeme cekanja. Sad pravo na akciju
Sortiraj odgovore
Najstariji