Moj dragi nije izdržao i pohvalio se najbliskijim prijateljima da će postati tata, danas su me svi došli iznenaditi, bilo je baš lijepo iako bih voljela da je bar prvi pregled prošao,ali nema veze, bio je previše sretan i morao je to sa nekim podjeliti hehe kao i ja sa vama..
Želim vam drage moje ugodne blagdane da se lijepo u miru i veselju provedete sa svojim najbližima
<3 Čuda su moguća ako vjeruješ u njih <3
🙏👸👸🙏❤️
babygirl, bas neodgovorno od doktora, bacio ti je dijagnozu bez pretraga koje ju potvrduju...Uzas, bitno da je na kraju sve ok. Nadam se da ce ubrzo bebica jos jedna
Pepita, drzim fige da te nece dugo drzat mucnine. :) Mogu mislit koju navalu osjecaja imaju kad saznaju da ce biti tate, moj se nekih pola sata samo tresao I ponavljao po sobi sav sretan "Dobit cu sina, malo tatino" hehe :)))
14.06.2014. L ♥
Wow, wow, wow, nije me bilo par dana i dočekale me prekrasne vijesti, draga Pepita iskrene čestitke, jako mi je drago zbog tebe. Uzivaj u trudnoci,u svakoj sekundi,želim ti da uzivas,da budeš sretna i da sve bude u redu .
Tena nije me bilo par dana i dočekale me prekrasne vijesti, nadam se uskoro i tvom plusiću . Želim da ti useljenje u novi stan donese samo lijepe stvari
.
Dulcinela- spomenula si kako je lijepo da se Tena i ja međusobno bodrimo i da smo tako pozitivne, u isto vrijeme smo ostale trudne i nekako u isto vrijeme izgubile svoje bebice,to je veza koja nas je nažalost još više povezala.Pozitivne jesmo ali ima dana kad me uhvati tuga...
Babygirl hvala ti puno na potpori i jako mi je drago da ti se dr vratila i da je ipak sve u redu s tvojim zdravljem.
StelaMaris drago mi je da je na kontroli prošlo sve u redu. Pitala si za moju M, stigla je evo prije par dana .
AlmS žao mi je da je došla M i da te T zaobišla, ali možda je vec travanj tvoj dobitni mjesec.
mama2 hvala ti na podršci i ljiepim riječima.
Jelena zao mi je da je stigla M, čim prođe ponovno u nove pobijede.
Layla žao mi je da .plusic kao i Pepita.
agness33 znam kako ti je, ista dijagnoza kao i tebi prije otprilike 2mj, samo naprijed sada i sve će biti uredu, uskoro ćemo i mi imati plusice .
Šljokica, Bibisita, Leonarda dobro nam došle, želim vam što prije da dobijete plusice.
Cure drage,trudilice,trudnice i nas par čekalica, zelim vam svima sretan Uskrs, lijepo se provedite i uzivajte,
Ja to mogu, ja to hoću....
Sretan vam Uskrs svima!!!
I jedno pitanje za Dulcinelu - kad (ne) ocekujes M?
Sretan vam Uskrs drage zene i da nam donese zdravlja i puno pluseva !!!!
Pepita tako si me ugodno iznenadila!!! Baš daješ pozitivu i veliku nadu nama koje još uvijek pokušavamo! Čestitam od srca i nadam se urednoj trudnoći!
Kod mene 10 dc, družimo se... naručila sam se kod ginekologa, idem 9.4. moj dosadašnji je otišao u mirovinu pa idem sada upoznati novu doktoricu i požaliti joj se malo i zatražiti njeno mišljenje i savjet!
Cure vibram za vas i vaše +!
Drage cure, sretan Uskrs vama i vasim obiteljima.
Kookoo30, mislim da je kod mene i ovaj ciklus bezuspjesan. Vec treci dan smedji iscjedak, mrak mi je pao na oci kad sam ga u petak ugledala. Taj isti dan su me i grudi prestale boljeti, tako da sam sigurna da sutra dobivam M...Danas sam na 13dpo. Bila sam puna nade jer mi temp ne pada ispod 36.75 cijelo vrijeme lutealne, cak je zadnjih dana 36.85. Ali, izgleda da kao i kod almS, temp mi je samo davala laznu nadu. Kakva je situacija kod tebe?
NMareN, super je sto si dobila M. Kada mozete krenuti opet u akciju? Tebi i Teni drzim fige da sto prije mozete s nama odbrojavati.
StellaMaris, hvala na podrsci. Jel ti bila O?
Baby girl, divno je cuti da je kod tebe sve u redu i sto ti se vratio optimizam. Sad samo napravite svoj plan i krenite u ostvarenje cilja.
Pepita, kako si i kako teku dani nakon saznanja o trudnoci? Ides li na put?
LuKi, almS, ina90,renata, agness33,tonina28, Leonarda, i sve ostale cure..
Sretan Uskrs drage moje, nadam se da ste se lijepo proveli uz svoje najdraze
Pepita kako si? Jesi li isla kod svojih?
NMareN super sto je napokon dosla pa da je jedna manje u odbrojavanju do pocetka pokusavanja
Breskvica nek ti pregled prode u najboljem redu
Dulcinela da bar tvoja M ovaj put ni ne krene, da barem to smeckarenje bude znak T
Meni prosla O, mislim da je bila na 16dc ili mozda 17dc po poz. trakici. Krenule me sise boljeti po obicaju. Vidjet cemo za nesto manje od dva tjedna
Kookoo jel kod tebe ima kakvih simptoma?
Sve ostale cure...mislim na vas. Drzim fige da sve skupa odselimo na odjel trudnica sto prije
<3 2/2013 <3
Evo ja osim sto cekam svoju M, cekam i da nam Pepita javi novosti sa pregleda, zivo me zanima sto ce joj gin reci, koliko je trudna :)
Ma iskreno cure moje drage, nemam pojma da li da se nadam ili ne, bojim se, pa se trudim ne razmisljati o tome i to mi je jako dobro islo od O do prije cca 2-3 dana. A sada, svaki odlazak na wc je kao horor film. Danas mi je 25. dc, inace zadnjih 4-5 ciklusa mi je dolazila tocno 25. dan. Ali kako sam ovaj ciklus bez icega - bez cajeva, tinktura, cak ni folnu ne uzimam, O je bila 14 dc umjesto 12, tako da mislim da imam bar jos 2 dana ovog ludila pred sobom.
A simptoma ama bas nikakvih nemam...definitivno znam sto mi je iduce za raditi - cekati i samo cekati.
Inace, nitko me po pitanju zatrudnjivanja nije gnjavio vec mjesecima, a sada u zadnja 2 dana, 2 osobe: pa sto cekas, pa ajde, vrijeme ti je...samo se blesavo smjeskam, jer mi se ne da ulaziti u raspravu s osobama kojih se to niti najmanje ne tice.
Dulcinela, kod Alms se koliko se ja sjecam ispostavilo da je bila kasnija ovulacija, a ti znas kad ti je bila O, pa se nadam da bar temperatura ispravno pokazuje T :) Znas koja nam je mantra: dok M ne dodje, nadamo se :)
Pozdraav svima
Breskvice hvala ti
Evo ja se samo javljam da kažem da me mučnine i dalje muče, danas puno manje nego ovih dana, bar malo pauze da uhvatim snage za raditi po kući, ali sam zato jako umorna, iscrpljena, stalno mi se piški, i osjećam se bolesno, tako da poslove obavljam tako da svako malo sjednem i odmorim hehe, sise me bole, a i tu i tamo me trbuh zaboli kao da ću dobiti,ali je full slabo i rijetko..
Kod svojih zasad ne putujem samo zato jer sutra idem doktoru poslijepodne pa ću vidjet šta će reć i šta će biti malo me trta,ali mislim da je svakome tako jer ne znam šta me očekuje
Kookoo30 naravno da ću javiti 4.03. sam bila radila test na 64dc ako se ne varam i tad mi je bio negativan, tako da mislim da nisam puno trudna, u tjednu kad je bio petak 13 su me sise počele boljeti i tako ti neki simptomi O i PMSa i onda se na LH trakici 4-5 dana pojavljivala 2 crtica, iste jačine svaki put, tako da sam pomislila da je to samo pokazivač da mi je povišen taj hormon, a sad da li je tad pokazalo T ne znam.. onda mi je Stella rekla da ne pijem Evine kapi i hvala joj za to jer tko zna kako bi djelovalo
dvije frendice koje znaju jer moj dragi nije mogao šutjet pa rekao njihovim muževima pitaju da li želim curicu ili dečka što je meni glupo, jer nemaš šta željeti, biti će kako dragi Bog da, jedino što mogu željeti je da bude živo i zdravo, spol mi je najmanje bitan..
držite fige sutra
<3 Čuda su moguća ako vjeruješ u njih <3
🙏👸👸🙏❤️
Sortiraj odgovore
Najstariji