Dobar dan cure
Bila sam kod ginekologa, tj vratila se ginekologica s porodiljnog, a onaj stari ginekolog od prošlog puta je bio u krivu. Nemam pcos, nego multifolikularne jajnike, a obzirom na moje godine i trebaju biti takvi. Po svemu ovome izgleda da sam jako plodna. Ne trebaju mi pilule, niti umjetna oplodnja. Rekla je da si uzmem lh trakice i slobodno nešto biljno, pa ću uzeti a kapi, mm će nešto uzeti za spermiće, pa ako ne uspijemo do N.godine idemo na daljnje pretrage. Dogovorili smo se da ću u vrijeme plodnih dana putovati k njemu i da ćemo tako pokrivati
želim vam ugodne blagdane, Tonina vibram da te M zaobiđe na minimalno 9 mjeseci
Create a life that feels good on the inside, not one that just looks good on the outside.
Babygirl super vijesti. Sve ste dobro isplanirali. Jos samo sad da pogodite O i brzo ce stici bebica
Tonina sretno s iscekivanjem, zelim ti najljepsi moguci ishod
Pepita kako si nam ti trudnice? Jesi uspjela doci do doktora?
<3 2/2013 <3
tonina28 hvala, bila i još uvijek u pozitivnom šoku hehe
babygirl eto i ti doktori izmišljaju svašta, sad si mogla bezveze i sasvim zdrava biti na tabletama, baš mi je drago da ti je ovako ispalo
Stella mučnine me muče i povraćam, već danima slabo jedem, svaki dan sve manje, eto danas sam maloprije prvi put jela od jučer popodne, i to slane štapiće jer je to jedino što ne izbacujem iz sebe i coca cola mi paše, ali je ne pijem puno, i zvačem ljute žvake.. bila kod doktora,ali gle čuda nije radio promijenio radno vrijeme sljedeći tjedan tek u utorak popodne, s tim da dragi kaže da rade i u pon, pa ćemo provjeriti ništa nas ne košta, ipak je to bolnica
<3 Čuda su moguća ako vjeruješ u njih <3
🙏👸👸🙏❤️
Moj dragi nije izdržao i pohvalio se najbliskijim prijateljima da će postati tata, danas su me svi došli iznenaditi, bilo je baš lijepo iako bih voljela da je bar prvi pregled prošao,ali nema veze, bio je previše sretan i morao je to sa nekim podjeliti hehe kao i ja sa vama..
Želim vam drage moje ugodne blagdane da se lijepo u miru i veselju provedete sa svojim najbližima
<3 Čuda su moguća ako vjeruješ u njih <3
🙏👸👸🙏❤️
babygirl, bas neodgovorno od doktora, bacio ti je dijagnozu bez pretraga koje ju potvrduju...Uzas, bitno da je na kraju sve ok. Nadam se da ce ubrzo bebica jos jedna
Pepita, drzim fige da te nece dugo drzat mucnine. :) Mogu mislit koju navalu osjecaja imaju kad saznaju da ce biti tate, moj se nekih pola sata samo tresao I ponavljao po sobi sav sretan "Dobit cu sina, malo tatino" hehe :)))

14.06.2014. L ♥
Wow, wow, wow, nije me bilo par dana i dočekale me prekrasne vijesti, draga Pepita iskrene čestitke, jako mi je drago zbog tebe. Uzivaj u trudnoci,u svakoj sekundi,želim ti da uzivas,da budeš sretna i da sve bude u redu .
Tena nije me bilo par dana i dočekale me prekrasne vijesti, nadam se uskoro i tvom plusiću . Želim da ti useljenje u novi stan donese samo lijepe stvari
.
Dulcinela- spomenula si kako je lijepo da se Tena i ja međusobno bodrimo i da smo tako pozitivne, u isto vrijeme smo ostale trudne i nekako u isto vrijeme izgubile svoje bebice,to je veza koja nas je nažalost još više povezala.Pozitivne jesmo ali ima dana kad me uhvati tuga...
Babygirl hvala ti puno na potpori i jako mi je drago da ti se dr vratila i da je ipak sve u redu s tvojim zdravljem.
StelaMaris drago mi je da je na kontroli prošlo sve u redu. Pitala si za moju M, stigla je evo prije par dana .
AlmS žao mi je da je došla M i da te T zaobišla, ali možda je vec travanj tvoj dobitni mjesec.
mama2 hvala ti na podršci i ljiepim riječima.
Jelena zao mi je da je stigla M, čim prođe ponovno u nove pobijede.
Layla žao mi je da .plusic kao i Pepita.
agness33 znam kako ti je, ista dijagnoza kao i tebi prije otprilike 2mj, samo naprijed sada i sve će biti uredu, uskoro ćemo i mi imati plusice .
Šljokica, Bibisita, Leonarda dobro nam došle, želim vam što prije da dobijete plusice.
Cure drage,trudilice,trudnice i nas par čekalica, zelim vam svima sretan Uskrs, lijepo se provedite i uzivajte,

Ja to mogu, ja to hoću....
Sretan vam Uskrs svima!!!
I jedno pitanje za Dulcinelu - kad (ne) ocekujes M?
Sretan vam Uskrs drage zene i da nam donese zdravlja i puno pluseva !!!!
Pepita tako si me ugodno iznenadila!!! Baš daješ pozitivu i veliku nadu nama koje još uvijek pokušavamo! Čestitam od srca i nadam se urednoj trudnoći!
Kod mene 10 dc, družimo se... naručila sam se kod ginekologa, idem 9.4. moj dosadašnji je otišao u mirovinu pa idem sada upoznati novu doktoricu i požaliti joj se malo i zatražiti njeno mišljenje i savjet!
Cure vibram za vas i vaše +!
Drage cure, sretan Uskrs vama i vasim obiteljima.
Kookoo30, mislim da je kod mene i ovaj ciklus bezuspjesan. Vec treci dan smedji iscjedak, mrak mi je pao na oci kad sam ga u petak ugledala. Taj isti dan su me i grudi prestale boljeti, tako da sam sigurna da sutra dobivam M...Danas sam na 13dpo. Bila sam puna nade jer mi temp ne pada ispod 36.75 cijelo vrijeme lutealne, cak je zadnjih dana 36.85. Ali, izgleda da kao i kod almS, temp mi je samo davala laznu nadu. Kakva je situacija kod tebe?
NMareN, super je sto si dobila M. Kada mozete krenuti opet u akciju? Tebi i Teni drzim fige da sto prije mozete s nama odbrojavati.
StellaMaris, hvala na podrsci. Jel ti bila O?
Baby girl, divno je cuti da je kod tebe sve u redu i sto ti se vratio optimizam. Sad samo napravite svoj plan i krenite u ostvarenje cilja.
Pepita, kako si i kako teku dani nakon saznanja o trudnoci? Ides li na put?
LuKi, almS, ina90,renata, agness33,tonina28, Leonarda, i sve ostale cure..

Obriši komentar
Jeste li sigurni da želite obrisati komentar?
Sortiraj odgovore
Najstariji