Pepita, drago mi je da ti je možda vrkuta i neopterećenost pomogla, još sam pod dojmom,
jer kako imaš preduge cikluse sve sam očekivala stići će ti M, kad ono ipak je ono ljepše u pitanju
Mogu mislit da još ne vjeruješ , stvarno predivno, nakon dužeg čekanja, ako se ne varam??
sada uživaj maksimalno u blaženom stanju, nadams e da će ti sve biti po p.s.-u
pepita, slušaj signale koje ti tvoje tijelo šalje. tvoje tijelo najbolje zna što je za tebe najbolje.
ja sam u nekoliko navrata imala takve mučnine da sam imala osjećaj da ću pasti u nesvijest. jedan dan je i muž morao doći po mene na posao. hvala Bogu, sad su samo lagani osjećaj u želucu i grlu.
MalaKoza hvala ti
pile2 ovo je taman 5mj pokušavanja, a zapravo 3ciklusa jer su mi ciklusi bili ludi.. i ja sam očekivala M,ali mi je bilo sumnjivo moje stanje, eto 4 bočice evinih kapi kupila i spremala se početi s mjerenjem bazalne i sve u laganini malo za zabavu,ali nema veze ja nikad sretnija i ja se nadam da će sve biti u redu, sve je u Božjim rukama kao i do sad
dillb a vidjet ću zasad mi tijelo govori spavaj i spavaj i samo spavaj hehe.. ali vidjet ćemo
<3 Čuda su moguća ako vjeruješ u njih <3
🙏👸👸🙏❤️
Pepita, onda i nije tako dugo, ne znam zašto sam mislila da je puno duže, možda zbog dosta postova...
ugl. stvarno si mi ti najpozitivniji šok ovdje na forumu, jako lijepo, nekad nas posjeti još ovdje
Pepita, ne znam koliko su ti intenzivne mucnine, ali mozda bolje da putovanje odgodis dok se ne smire. Meni su bile uzasne mucnine, zavrsila sam na hitnoj na infuziji, fala bogu smirile se, ali je meni svako putovanje dok sam smjela bilo izrazito mucno I povracala sam bez obzir sto su mucnine stale. Nadam se da ces moci nesmetano putovati. :)

14.06.2014. L ♥
Pepita cestitam ti od srca sad ima nade i za nas druge koji se bore sa tako užasnim ciklusom kao ti....čitam vam redovito ali nestignem se javljat...nakon ciklusa od 75 dana okrenila sam se vrkuti i stolisniku pijem ga već mjesec dana i M.bi mi trebala doc za odprilike 6 dana i sad mi se pojavio neki smeđi iscjedak...help...sorry na dugom postu....
Pepita najiskrenije čestitke od srca, baš si mi uljepšala dan, želim ti školsku trudnoću i da mučnine brzo prođu. Ajme baš sam sretna zbog tebe, sad uživaj i spavaj i odmaraj 🍼🍼🍼
AlmS , Stella, dulcinela, jelena , LuKi
Create a life that feels good on the inside, not one that just looks good on the outside.
pile2 pa da i nije dugo ko zna kak bi bilo da su mi ciklusi uredni..
LuKi mučnine su mi zasad samo prvi dio dana, negdje do 13sati, poslije skroz dobro, ja inače kad putujem oduvijek pijem tablete za putovanje iako ne znam da li su mi zaista potrebne, više za svaki slučaj popijem, a sada sumnjam da ću smijeti
ina90 hvala ti od srca :) naravno da ima nade, samo treba vjerovati i biti što opušteniji,ali zaista
babygirl hvala na divnim željama hehe ja još nekako ne vjerujem, bojim se da me test nije zezao za 1.april, ali ma nije sigurno, jer se jasno vidjelo :) a i tu su svi simptomi koji upućuju na to :)
<3 Čuda su moguća ako vjeruješ u njih <3
🙏👸👸🙏❤️
Curke moje, da vas pozdravim...
Želim Vam svima Sretan Uskrs od srca i da se lijepo provedete ovih dana u krugu obitelji...
snaga uma....
Pepita čestitam ti od srca!!!
Dok smo čekale da stigne M dočekale bebicu !!!
Ja par dana nisam bila na forumu i sto čuda,Bože ovdje ne smiješ propustiti niti jedan dan !!
Ja obavila sve svoje pretrage, uzv i lh trakice koje su potvrdile ovulaciju 16 dc. Brisevi svi u redu. Nikakvih zločestoća nemam. Sve čisto .
A nam se sada bliži termin sljedeće M lagano smo u isčekivanju,tj. ne-isčekivanju..
Nadamo se da vještica neće stići 9.,a ni 9 mj minimalno nakon toga
Pusa svima
Obriši komentar
Jeste li sigurni da želite obrisati komentar?
Sortiraj odgovore
Najstariji