Tko planira i radi na bebi ?

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
  • pile2
    02. Travanj 2015. 14:50

Pepita, onda i nije tako dugo, ne znam zašto sam mislila da je puno duže, možda zbog dosta postova...
    ugl. stvarno si mi ti najpozitivniji šok ovdje na forumu, jako lijepo, nekad nas posjeti još ovdje

LuKi5
    02. Travanj 2015. 15:46

Pepita, ne znam koliko su ti intenzivne mucnine, ali mozda bolje da putovanje odgodis dok se ne smire. Meni su bile uzasne mucnine, zavrsila sam na hitnoj na infuziji, fala bogu smirile se, ali je meni svako putovanje dok sam smjela bilo izrazito mucno I povracala sam bez obzir sto su mucnine stale. Nadam se da ces moci nesmetano putovati. :)

14.06.2014. L ♥

ina90
    02. Travanj 2015. 19:16

Pepita cestitam ti od srca sad ima nade i za nas druge koji se bore sa tako užasnim ciklusom kao ti....čitam vam redovito ali nestignem se javljat...nakon ciklusa od 75 dana okrenila sam se vrkuti i stolisniku pijem ga već mjesec dana i M.bi mi trebala doc za odprilike 6 dana i sad mi se pojavio neki smeđi iscjedak...help...sorry na dugom postu....

baby♡girl
    02. Travanj 2015. 19:50

Pepita najiskrenije čestitke od srca, baš si mi uljepšala dan, želim ti školsku trudnoću i da mučnine brzo prođu. Ajme baš sam sretna zbog tebe, sad uživaj i spavaj i odmaraj   🍼🍼🍼
    AlmS , Stella, dulcinela, jelena , LuKi  

Create a life that feels good on the inside, not one that just looks good on the outside.

Pepita2109
    02. Travanj 2015. 20:32

pile2 pa da i nije dugo ko zna kak bi bilo da su mi ciklusi uredni..
    LuKi mučnine su mi zasad samo prvi dio dana, negdje do 13sati, poslije skroz dobro, ja inače kad putujem oduvijek pijem tablete za putovanje iako ne znam da li su mi zaista potrebne, više za svaki slučaj popijem, a sada sumnjam da ću smijeti
    ina90 hvala ti od srca :) naravno da ima nade, samo treba vjerovati i biti što opušteniji,ali zaista
    babygirl hvala na divnim željama hehe ja još nekako ne vjerujem, bojim se da me test nije zezao za 1.april, ali ma nije sigurno, jer se jasno vidjelo :) a i tu su svi simptomi koji upućuju na to :)

<3 Čuda su moguća ako vjeruješ u njih <3
    🙏👸👸🙏❤️

jelena21
    03. Travanj 2015. 09:55

Curke moje, da vas pozdravim...
    Želim Vam svima Sretan Uskrs od srca i da se lijepo provedete ovih dana u krugu obitelji... 

snaga uma....

tonina28
    03. Travanj 2015. 12:17

Pepita čestitam ti od srca!!!
    Dok smo čekale da stigne M dočekale bebicu !!!
    Ja par dana nisam bila na forumu i sto čuda,Bože ovdje ne smiješ propustiti niti jedan dan !!

Ja obavila sve svoje pretrage, uzv i lh trakice koje su potvrdile ovulaciju 16 dc. Brisevi svi u redu. Nikakvih zločestoća nemam. Sve čisto .
    A nam se sada bliži termin sljedeće M lagano smo u isčekivanju,tj. ne-isčekivanju..
    Nadamo se da vještica neće stići 9.,a ni 9 mj minimalno nakon toga
    Pusa svima

baby♡girl
    03. Travanj 2015. 12:41

Dobar dan cure 
    Bila sam kod ginekologa, tj vratila se ginekologica s porodiljnog, a onaj stari ginekolog od prošlog puta je bio u krivu. Nemam pcos, nego multifolikularne jajnike, a obzirom na moje godine i trebaju biti takvi. Po svemu ovome izgleda da sam jako plodna. Ne trebaju mi pilule, niti umjetna oplodnja. Rekla je da si uzmem lh trakice i slobodno nešto biljno, pa ću uzeti a kapi, mm će nešto uzeti za spermiće, pa ako ne uspijemo do N.godine idemo na daljnje pretrage. Dogovorili smo se da ću u vrijeme plodnih dana putovati k njemu i da ćemo tako pokrivati 
    želim vam ugodne blagdane, Tonina vibram da te M zaobiđe na minimalno 9 mjeseci 

Create a life that feels good on the inside, not one that just looks good on the outside.

StellaMaris
    03. Travanj 2015. 15:27

Babygirl super vijesti. Sve ste dobro isplanirali. Jos samo sad da pogodite O i brzo ce stici bebica
    Tonina sretno s iscekivanjem, zelim ti najljepsi moguci ishod
    Pepita kako si nam ti trudnice? Jesi uspjela doci do doktora?

<3 2/2013 <3

Pepita2109
    03. Travanj 2015. 16:21

tonina28 hvala, bila i još uvijek u pozitivnom šoku hehe
    babygirl eto i ti doktori izmišljaju svašta, sad si mogla bezveze i sasvim zdrava biti na tabletama, baš mi je drago da ti je ovako ispalo  
    Stella mučnine me muče i povraćam, već danima slabo jedem, svaki dan sve manje, eto danas sam maloprije prvi put jela od jučer popodne, i to slane štapiće jer je to jedino što ne izbacujem iz sebe i coca cola mi paše, ali je ne pijem puno, i zvačem ljute žvake..  bila kod doktora,ali gle čuda nije radio promijenio radno vrijeme  sljedeći tjedan tek u utorak popodne, s tim da dragi kaže da rade i u pon, pa ćemo provjeriti ništa nas ne košta, ipak je to bolnica

<3 Čuda su moguća ako vjeruješ u njih <3
    🙏👸👸🙏❤️

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.