Da, nekako se umirila tema, obično kad bih navratila ujutro bi bilo i po 10-tak stranica za čitati.
Pepita, nadam se da ćeš sutra obaviti pregled, jedva čekam da se vratiš i javiš nam sve
NMareN, vidjela sam da si mi ostavila pusu tamo u temi, drži se draga, mogu si misliti kako još uvijek u glavi odbrojavaš tjedne, čudno je to kako si čovjek u sekundi posloži život s trudnoćom i bebom i cijelom budućnošću, a onda toga odjednom više nema. Ali biti će, samo malo drugačije, možda bude jedna proljetna beba pa ćete odmah nakon poroda moći skupa šetati po suncu i uživati.
Želim ti najiskrenije da što prije opet krenete u akciju i da uspijete, vjerujem da će ti biti lakše čim se opet počnete truditi.
Ostavljam vam veeeeelike puse

Pepita svako malo mi je u mislima,od toga da bih je sad vec vidjela na slikicama ultrazvuka,da bi mi se vjerojatno trbuh vec nazirao,da bi dobila koju kilicu i da se po prvi put u zivotu zbog toga nebi zamarala,pa do tipa razmisljanja ko zna kakvu bi kosicu imala beba,oci,usne... i onda ono najgore,eh nikad necu to saznati.... Ima trenutaka kad me to sve ulovi,tuzna sam jako tad,pustim suze, ali moram priznati da sam uglavnom dobro,vesele me poruke vas ovdje trudilica i mojih prijateljica s jesenske teme,i naravno poruke od Tene.
Kosse drago mi je da je na kontroli sve prošlo u najboljem redu,da je trudnoća i bebica odlično. Neka tako i ostane. Hvala ti puno na lijepim riječima podrške

Ja to mogu, ja to hoću....
Pozdrav dame moje!
Evo mene natrag!
Prvo da čestitam svim novim tudnicama i želim dobrodošlicu novim trudilicama!
Nažalost nisam se stigla javljati, a ni pratiti vas. Imala sam puno posla i obveza, a i još uvijek se mučim s krajnicima koji se malo malo upale. Kod mene nema ništa novog po pitanju trudnoće. Vještica je trebala doći jučer ali nije je pa je sad iščekujem. Ne nadam se trudnoći jer se baš i nismo trudili, a i već mjesec dana sam na antibioticima!
Držim fige svima onima koji (ne)iščekuju vješticu i onima koju su u poslu da uspiju! :D
Tonina28, hvala na pozitivnim mislima. Bit ce beba kod svih nas, sigurna sam uskoro. Cudno je ovo kod tebe, kao sto Pepita kaze. Mozda ti se smijesi T! Jako navijam da je to!
Kikica91, ti si nam znaci slucaj kao Pepita. Jako dugi ciklusi...Nigdje ne stoji da neces ostati trudna prije od nas koje imamo redovite cikluse. Neka ti je sa srecom, da ti bude kao Pepiti. Slazem se sa Stellom, lh trakice su velika pomoc u detektiranju ovulacije.
NMareN, hvala na lijepim rijecima. Ne gubim nadu, nije panika jos. Nadam se plusu uskoro. A jos malo i ti ces se s nama truditi, brzo ce proci jos dva mjeseca.
Muma, dobrodosla natrag. Dugo te nije bilo. Zelim ti da sto prije rijesis problem s krajnicima i nastavis se truditi s nama.
Kod mene je 3.dc, ova menga mi je bas obilna i bolna. Ali uredna je, bez ikakvih ugrusaka. Zadovoljna sam i punim se pozitivom za ovaj ciklus br.8. A jednom ce se primiti!

Da Cure. Kod mene je sve jako cudno uvijek. Steta kaj vam nemogu stavit slike trakica da vidite koji sam ja fenomen.
pepita ja mislim da hitne slucajeve i trudnice moraju primiti preko reda a ti si izgleda oboje pa imas duplu prednost.☺
Tonina, usla sam samo da vidim ima li kakvih novosti od tebe, jer sam se sjetila da si napisala prije dva dana da trebas dobiti M danas. Iskreno se nadam da nece stici M. Drzim fige najjace sto mogu.
Kookoo, ja nemam nikoga u Njemackoj, ali ja sam ti u Italiji.. ovdje ima dosta njemackih lijekova, pa ukoliko zelis posalji mi detalje tog lijeka i ja cu pogledati ovdje u ljekarnama.
Sve ostale cure, sretno.
Naše JA nije nepromjenjivo. Svaki dan treba ga stvarati i braniti, izvjesne osobine odbacivati, druge stvarati.
Dulcinela
Ma to mi je samo sada bilo posto sam morala pobaciti 03.01 pa je vjerojatno i to uzrok tome. Ali prije mi je bilo svakih 30 max 35 dana..... a bumo vidjeli nadam se da cu i ja bit uskoro happy :)
tonina28 meni je apsolutno čudno da ti je cijelo vrijeme lh trakica pozitivna
i da sada nisam imala prednost zato jer iako sam trudnica nisam hitan slučaj ( ne krvarim, tako kažu ) pa mogu čekati da se vrati moj ginekolog sa bolovanja, to može biti sutra, a može tek sljedeći tjedan, meni je to sve smiješno,ali mi se ne da živcirati zbog idiota...
<3 Čuda su moguća ako vjeruješ u njih <3
🙏👸👸🙏❤️
Pepita sretno danas na kontroli,nadam se da ce te primitu na pregled .

Ja to mogu, ja to hoću....
tonina, možda trakice koje imaš imaju preveliku osjetljivost? negdje sam čitala da te osjetljivosti variraju pa nisu sve trakice dobre za sve žene. Pokušaj nabaviti neke manje osjetljive pa se nadam da ćeš imati bolje rezultate, pogledaj si tu na temi o trakicama, mislim da su cure pisale o tome.
Ostavljam vam puse

Obriši komentar
Jeste li sigurni da želite obrisati komentar?
Sortiraj odgovore
Najstariji