Tko planira i radi na bebi ?

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    dulcinela
    09. Travanj 2015. 16:02

Tonina28, hvala na pozitivnim mislima. Bit ce beba kod svih nas, sigurna sam uskoro. Cudno je ovo kod tebe, kao sto Pepita kaze. Mozda ti se smijesi T! Jako navijam da je to!
    Kikica91, ti si nam znaci slucaj kao Pepita. Jako dugi ciklusi...Nigdje ne stoji da neces ostati trudna prije od nas koje imamo redovite cikluse. Neka ti je sa srecom, da ti bude kao Pepiti. Slazem se sa Stellom, lh trakice su velika pomoc u detektiranju ovulacije.
    NMareN, hvala na lijepim rijecima. Ne gubim nadu, nije panika jos. Nadam se plusu uskoro. A jos malo i ti ces se s nama truditi, brzo ce proci jos dva mjeseca.
    Muma, dobrodosla natrag. Dugo te nije bilo. Zelim ti da sto prije rijesis problem s krajnicima i nastavis se truditi s nama.
    Kod mene je 3.dc, ova menga mi je bas obilna i bolna. Ali uredna je, bez ikakvih ugrusaka. Zadovoljna sam i punim se pozitivom za ovaj ciklus br.8. A jednom ce se primiti!

tonina28
    09. Travanj 2015. 18:38

Da Cure. Kod mene je sve jako cudno uvijek. Steta kaj vam nemogu stavit slike trakica da vidite koji sam ja fenomen. 

pepita ja mislim da hitne slucajeve i trudnice moraju primiti preko reda a ti si izgleda oboje pa imas duplu prednost.☺

almS
    09. Travanj 2015. 19:34

Tonina, usla sam samo da vidim  ima li kakvih novosti od tebe, jer sam se sjetila da si napisala prije dva dana da trebas dobiti M danas. Iskreno se nadam da nece stici M. Drzim fige najjace sto mogu.
    Kookoo, ja nemam nikoga u Njemackoj, ali ja sam ti u Italiji.. ovdje ima dosta njemackih lijekova, pa ukoliko zelis posalji mi detalje tog lijeka i ja cu pogledati ovdje u ljekarnama.
    Sve ostale cure, sretno.

Naše JA nije nepromjenjivo. Svaki dan treba ga stvarati i braniti, izvjesne osobine odbacivati, druge stvarati.

• kikica91
    09. Travanj 2015. 20:27

Dulcinela

Ma to mi je samo sada bilo posto sam morala pobaciti 03.01 pa je vjerojatno i to uzrok tome. Ali prije mi je bilo svakih 30 max 35 dana..... a bumo vidjeli nadam se da cu i ja bit uskoro happy :)

Pepita2109
    09. Travanj 2015. 22:24

tonina28 meni je apsolutno čudno da ti je cijelo vrijeme lh trakica pozitivna 
    i da sada nisam imala prednost zato jer iako sam trudnica nisam hitan slučaj ( ne krvarim, tako kažu ) pa mogu čekati da se vrati moj ginekolog sa bolovanja, to može biti sutra, a može tek sljedeći tjedan, meni je to sve smiješno,ali mi se ne da živcirati zbog idiota...

<3 Čuda su moguća ako vjeruješ u njih <3
    🙏👸👸🙏❤️

NMareN
    10. Travanj 2015. 08:42

Pepita sretno danas na kontroli,nadam se da ce te primitu na pregled .

Ja to mogu, ja to hoću....

kosee
    10. Travanj 2015. 08:52

tonina, možda trakice koje imaš imaju preveliku osjetljivost? negdje sam čitala da te osjetljivosti variraju pa nisu sve trakice dobre za sve žene. Pokušaj nabaviti neke manje osjetljive pa se nadam da ćeš imati bolje rezultate, pogledaj si tu na temi o trakicama, mislim da su cure pisale o tome. 

Ostavljam vam puse  

Gogach
    10. Travanj 2015. 09:53

Pozdraf! :)
    Evo i mene da zajedno brojimo do trudnoće :)
    Ukratko sam o sebi pisala na temi potpomognuta trudnoća pa da se ne ponavljam previše samo ću dopisati da nam je ovo 4ta insem. i nadamo se plusiću. U sub.je 1 fm.
    Nadam se da ću Rijeku prekrižiti kao bolničku destinaciju!

... na kraju ipak bude dobro, ako još nije dobro znači da nije kraj.

NMareN
    10. Travanj 2015. 11:07

Gogach od vam želim plusic, sretno. .

Ja to mogu, ja to hoću....

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.