Tko planira i radi na bebi ?

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    Pepita2109
    10. Travanj 2015. 11:36

Gogach dobrodošla i želim ti da brzo ugledaš svoj + 

NmareN hvala
    moj ginekolog je do daljnjeg na bolovanju ( do ponedjeljka ) i ja već bila spremna pustiti suzu od muke što su doktori tako jadni, a tamo kod mene i zamjena ima zamjenu, kad me nazvala jedna dobra duša i ubacila me kod svog prijatelja ginekologa pod uvjetom da odmah dođem, tako da sam se ja na brzinu sredila da se moj dragi začudio koliko sam brza hahaha i obavili smo pregled  

Trudni smo 7tj, trudnoća uredna, i srce kuca na veliko, osjećam se jakoo ponosno 

<3 Čuda su moguća ako vjeruješ u njih <3
    🙏👸👸🙏❤️

kosee
    10. Travanj 2015. 11:44

Pepita predivno i čestitam ti još jednom od srca!

Gogach, svakako se pridruži tu curama, na ovom forumu ima toliko potpore i divnih cura i žena da svako iščekivanje lakše prođe  

NMareN, tebi ostavljam pusu, pojavilo se sunce pa se nadam da će ti dani brže proći  

Pepita2109
    10. Travanj 2015. 13:06

Gogach hvala ti..  ova tema, ma općenito ovaj forum je pun pogodak, obišla sam sve forume,ali ovaj mi je odmah bio najdraži, jer su ovdje cure/žene ma nemam riječi sve od reda super, prava podrška 
    a tebi držim fige da uspije 

🙏👸👸🙏❤️

jelena21
    10. Travanj 2015. 14:40

Gogach, dobro nam došla u svijet pozitive...
    Pepita, vidiš da ima dobrih doktora... Super da je sve u redu i maleno srce si čula....

snaga uma....

Pepita2109
    10. Travanj 2015. 15:22

Jelena izašao mi je ususret samo zbog veze koju sam imala, inače ne bi, ali nema veze  glavno da sam ja pregledana i da sam vidjela svoju mrvicu 

kakva je situacija kod tebe?

Nešto nam je pusto zadnjih dana ovdje...

🙏👸👸🙏❤️

StellaMaris
    10. Travanj 2015. 16:24

Gogach dobrodosla i nek vam ovaj put bude uspjesan 
    Pepita prelijepo, cestitam vam od srca, nema boljeg osjecaja od tog
    Sta ti sveki kaze na sve?

<3 2/2013 <3

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.