Gogach dobrodošla i želim ti da brzo ugledaš svoj +
NmareN hvala
moj ginekolog je do daljnjeg na bolovanju ( do ponedjeljka ) i ja već bila spremna pustiti suzu od muke što su doktori tako jadni, a tamo kod mene i zamjena ima zamjenu, kad me nazvala jedna dobra duša i ubacila me kod svog prijatelja ginekologa pod uvjetom da odmah dođem, tako da sam se ja na brzinu sredila da se moj dragi začudio koliko sam brza hahaha i obavili smo pregled
Trudni smo 7tj, trudnoća uredna, i srce kuca na veliko, osjećam se jakoo ponosno
<3 Čuda su moguća ako vjeruješ u njih <3
🙏👸👸🙏❤️
Pepita predivno i čestitam ti još jednom od srca!
Gogach, svakako se pridruži tu curama, na ovom forumu ima toliko potpore i divnih cura i žena da svako iščekivanje lakše prođe
NMareN, tebi ostavljam pusu, pojavilo se sunce pa se nadam da će ti dani brže proći
Gogach hvala ti.. ova tema, ma općenito ovaj forum je pun pogodak, obišla sam sve forume,ali ovaj mi je odmah bio najdraži, jer su ovdje cure/žene ma nemam riječi sve od reda super, prava podrška
a tebi držim fige da uspije
🙏👸👸🙏❤️
Gogach, dobro nam došla u svijet pozitive...
Pepita, vidiš da ima dobrih doktora... Super da je sve u redu i maleno srce si čula....
snaga uma....
Jelena izašao mi je ususret samo zbog veze koju sam imala, inače ne bi, ali nema veze glavno da sam ja pregledana i da sam vidjela svoju mrvicu
kakva je situacija kod tebe?
Nešto nam je pusto zadnjih dana ovdje...
🙏👸👸🙏❤️
Gogach dobrodosla i nek vam ovaj put bude uspjesan
Pepita prelijepo, cestitam vam od srca, nema boljeg osjecaja od tog
Sta ti sveki kaze na sve?
<3 2/2013 <3
Sortiraj odgovore
Najstariji