Tko planira i radi na bebi ?

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    Gogach
    10. Travanj 2015. 09:53

Pozdraf! :)
    Evo i mene da zajedno brojimo do trudnoće :)
    Ukratko sam o sebi pisala na temi potpomognuta trudnoća pa da se ne ponavljam previše samo ću dopisati da nam je ovo 4ta insem. i nadamo se plusiću. U sub.je 1 fm.
    Nadam se da ću Rijeku prekrižiti kao bolničku destinaciju!

... na kraju ipak bude dobro, ako još nije dobro znači da nije kraj.

NMareN
    10. Travanj 2015. 11:07

Gogach od vam želim plusic, sretno. .

Gogach
    10. Travanj 2015. 11:26

NMareN

Gogach od vam želim plusic, sretno. .
    Veliko hvala 
    Baš mi je potreban bar nekakav razgovor i razmjena iskustava/informacija, drago mi je da sam tu.

Ja to mogu, ja to hoću....

Pepita2109
    10. Travanj 2015. 11:36

Gogach dobrodošla i želim ti da brzo ugledaš svoj + 

NmareN hvala
    moj ginekolog je do daljnjeg na bolovanju ( do ponedjeljka ) i ja već bila spremna pustiti suzu od muke što su doktori tako jadni, a tamo kod mene i zamjena ima zamjenu, kad me nazvala jedna dobra duša i ubacila me kod svog prijatelja ginekologa pod uvjetom da odmah dođem, tako da sam se ja na brzinu sredila da se moj dragi začudio koliko sam brza hahaha i obavili smo pregled  

Trudni smo 7tj, trudnoća uredna, i srce kuca na veliko, osjećam se jakoo ponosno 

dillb
    10. Travanj 2015. 14:18

Pepita

Trudni smo 7tj, trudnoća uredna, i srce kuca na veliko, osjećam se jakoo ponosno 

aaa.... baš lijepo, čestitam. 

<3 Čuda su moguća ako vjeruješ u njih <3
    🙏👸👸🙏❤️

kosee
    10. Travanj 2015. 11:44

Pepita predivno i čestitam ti još jednom od srca!

Gogach, svakako se pridruži tu curama, na ovom forumu ima toliko potpore i divnih cura i žena da svako iščekivanje lakše prođe  

NMareN, tebi ostavljam pusu, pojavilo se sunce pa se nadam da će ti dani brže proći  

Gogach
    10. Travanj 2015. 12:05

Hvala Pepita i Kosee
    Tražila sam po internetu forume o ovim temama i ovdje sam osjetila posebnu vibru, pozitivu...
    Pepita, Čestitam na trudnoći i želim da je prođeš, onako školski :) 
    Ja sam postala dosta nestrpljiva a dobro znam da se treba opustiti. Imam sreću da mi je gin takva da nakon postupka dobijem 15 dana bolovanja. Taman da vidimo da li je bilo uspješno ili nije.

Pepita2109
    10. Travanj 2015. 13:06

Gogach hvala ti..  ova tema, ma općenito ovaj forum je pun pogodak, obišla sam sve forume,ali ovaj mi je odmah bio najdraži, jer su ovdje cure/žene ma nemam riječi sve od reda super, prava podrška 
    a tebi držim fige da uspije 

<3 Čuda su moguća ako vjeruješ u njih <3
    🙏👸👸🙏❤️

jelena21
    10. Travanj 2015. 14:40

Gogach, dobro nam došla u svijet pozitive...
    Pepita, vidiš da ima dobrih doktora... Super da je sve u redu i maleno srce si čula....

snaga uma....

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.

Odustani

POVEZANI ČLANCI