Tko planira i radi na bebi ?

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
  • kookoo30
    07. Travanj 2015. 09:36

Pepita, drzim fige za danas :)  Javi nam novosti.

Evo usput da prijavim, stigla M jutros - 27 dana. Tuzna jesam, ali nekako mi lagano sve postaje ravno, najgore mi je muzu priopciti da nista ovaj put.

• kikica91
    07. Travanj 2015. 09:59

Mi radimo na bebaču... hihihih... Mada mi je sad sve zbrkano nakon 43 dana što je kasnila.... izračunavam si otprilike sama kad bi inaće trebala doć M a plodne dane isto tako... hahahha :P Osjetim probadanja u desnom jajniku i to je jučer bilo baš jako ćim bi se malo napregnula zaboli jako... Tako da je i to vjerojatno jedan znak plodnih dana... hehe... Nadam se da će se i meni ovaj mjesec jedan plusić :)

NMareN
    07. Travanj 2015. 10:52

Dulcinela mi se možemo početi truditi najranije u 6.mj, ima još do toga ohoho ali se nadam dace vrijeme brzo proci,jer ovih mjesec i pol od zahvata je prošlo prilično brzo .
    StellaMaris tako je, došla i prošla, i jednaka mi je kakva je bila i prije zahvata,rekli su mi da se nakon zahvata može malo poremetiti,biti obilnija,oskudnija,e sad to je sve isto kako mi je bilo i prije,sad cekam drugu M da vidim dal će ciklus trajati kao i inace 28d,-/+ 1dan.
    Pepita drzim fige da danas bude sve u redu, javi nam se čim budeš u prilici .

Ja to mogu, ja to hoću....

StellaMaris
    07. Travanj 2015. 12:18

Pepita sretno s pregledom, javi nam novosti 
    Nemaš mi što zahvaljivati na savjetu o onim kapima, bitno da ih nemaš potrebu piti, da se nije pojavila glupa M nego se ispostavilo da je T u pitanju i da su se naše sumnje obistinile 
    Kookoo žao mi je, nažalost znam kako se osjećaš, drži se 
    NMareN to je dobro da se sve vraća na normalu, još otprilike nek dvije prođu i eto tebe opet nama u aktivnim trudilicama 
    kikica91 navijam da pogodite O i da ti ovaj put kasni više od 9 mj. Ako nisi sigurna kad su ti plodni dani i ako ne koristiš LH trakice jedina sigurna metoda je da pokrivate svako 2-3 dan, sretno!!

<3 2/2013 <3

• kikica91
    07. Travanj 2015. 13:00

Hvalaaa ti Stellica :*

Pepita2109
    07. Travanj 2015. 13:14

Hvala curke svima, čim uhvatim vremena da dođem za komp javim vam, preko moba ne mogu već duže ne znam zašto...
    Danas me opet od jutra mučnine zezaju, pojela naranču i iste sekunde grlila wc, ma ne mogu ništa osim dvopeka i štapića a to mi je 0 bodova 

kookoo30 žao mi je zbog M,ali nema odustajanja, samo ti i dragi uživajte i doći će beba  
    NmareN ma vidjet ćeš da će ti brzo doći 6mj to ti se sad samo čini da ne bude 
    kikica91 poslušaj Stellu i nabavi si te LH trakice za početak da budeš sigurna u O jer u takvim ciklusima kakve imaš ti, a i ja, teško je znat
    Stella u kojoj si ti fazi?

tko još (NE)očekuje M uskoro? da znam pratiti i navijati?

<3 Čuda su moguća ako vjeruješ u njih <3
    🙏👸👸🙏❤️

Pepita2109
    07. Travanj 2015. 15:31

Pa ja zaista nemam jebene sreće, doktor na bolovanju, a nema zamjene, nema, sve zaključano pa gdje to ima? dakle doktor u bolnici nema zamjene.. isss pa to je prestrašno... i šta sad ja mogu čekat da se vrati piše u petak, a bolnica mi nije blizu, moram hodat do nje nema busa, plus te mučnine i sve, dragi je uzeo bolovanje do kraja tjedna da ja to obavim i da me može voziti,ali izgleda da je bezveze uzeo.. 
    Rekla je od frendice svekrva da odem sutra popodne ako ne radi moj da će ona nazvati ginekologa koji sutra radi popodne da me pregleda, i pokušati zamoliti da mi da i uputnice za ono osnovno da se svom onda samo javim u petak... 
    sad sam tako živčana, tužna i ljuta

<3 Čuda su moguća ako vjeruješ u njih <3
    🙏👸👸🙏❤️

dulcinela
    07. Travanj 2015. 18:00

Drage cure, prijavljujem i ja danas dolazak crvene vjestice.  Nisam razocarana danas, jer sam se vec na to pripremila ranije kad mi je krenulo smedjarenje i prestale boljeti grudi. Jucer i danas je bio i znatan pad temperature. A nista, idemo u nove pokusaje!  Za dva mj. imam i ja papa test i redovan pregled pa cu pitati gina sto on misli i malo se posavjetovati.
    Kookoo30, zao mi je jako i zbog tebe..tocno znam kako se osjecas. Reci ces ti vec muzu, ne brini, a takodjer se ne obaziri na dusebriznike sa strane koji zabadaju nos i bacaju komentare i pitanja o tome sto cekas s trudnocom. Nastavi se smjeskati i radi po svom. Tako i ja radim. Sretno draga u sljedecem ciklusu.
    StellaMaris, nadam se da ces za manje od dva tjedna ugledati +, a ne M.
    Pepita, nemoj se zivcirati. Samo polako, odi kod tog drugoga od frendice. Sretno i javi nam sve.

kosee
    08. Travanj 2015. 10:03

Pepita draga, znam da si nestrpljiva, ali vjeruj da ima vremena za pregled, jedino je nezgodno što ti je dragi uzeo slobodno. Samo polako, neće pretrage nikud pobjeći niti je to toliko hitno.  Uključi onu svoju strpljivost koja te prala dok smo mi čekale da napokon napraviš test  
    Test je pozitivan, svi simptomi su tu, iz iskustva mi vjeruj da ionako ne želiš ići vaditi krv natašte dok ti mučnine ne prođu. 

Ostalim curama držim fige da nastave niz koji je Pepita počela i veselim se novim objavama  

Ja imam danas popodne pregled pa sam uzbuđena 

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.