Tko planira i radi na bebi ?

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    dulcinela
    07. Travanj 2015. 18:00

Drage cure, prijavljujem i ja danas dolazak crvene vjestice.  Nisam razocarana danas, jer sam se vec na to pripremila ranije kad mi je krenulo smedjarenje i prestale boljeti grudi. Jucer i danas je bio i znatan pad temperature. A nista, idemo u nove pokusaje!  Za dva mj. imam i ja papa test i redovan pregled pa cu pitati gina sto on misli i malo se posavjetovati.
    Kookoo30, zao mi je jako i zbog tebe..tocno znam kako se osjecas. Reci ces ti vec muzu, ne brini, a takodjer se ne obaziri na dusebriznike sa strane koji zabadaju nos i bacaju komentare i pitanja o tome sto cekas s trudnocom. Nastavi se smjeskati i radi po svom. Tako i ja radim. Sretno draga u sljedecem ciklusu.
    StellaMaris, nadam se da ces za manje od dva tjedna ugledati +, a ne M.
    Pepita, nemoj se zivcirati. Samo polako, odi kod tog drugoga od frendice. Sretno i javi nam sve.

tonina28
    07. Travanj 2015. 20:21

Pozdrav svim curama

dulcinela

Drage cure, prijavljujem i ja danas dolazak crvene vjestice. 

Žao mi je što ti ovaj mjesec nije bio uspješan,ali biti će uskoro sigurno razoga za veselje.

Pepita
    ti si mi još uvijek najdraži plusić znaš
    Uz sve što si prolazila i uspjela ..daješ nadu svima nama koje se trudimo a ne uspijevamo beu očitog razloga

Ja trebam dobiti za dva dana.Nikakvih simptoma pmsa nemam. jedino neki kremasti bijeli iscjedak koji se brzo osuši i ostaje kao kreč bijeli.

Ostalo ništa.
    DRžite fige da ovaj mjesec stvarno ni ne dođe.
    Eh i da..izgleda da sam ja neki fenomen jer su meni lh trakice ful pozitivne sve do dana današnjeg kao i na dan ovulacije.Hah. Smijeh.
    Pusa cure i nadam se novim plusićima kod svih

kosee
    08. Travanj 2015. 10:03

Pepita draga, znam da si nestrpljiva, ali vjeruj da ima vremena za pregled, jedino je nezgodno što ti je dragi uzeo slobodno. Samo polako, neće pretrage nikud pobjeći niti je to toliko hitno.  Uključi onu svoju strpljivost koja te prala dok smo mi čekale da napokon napraviš test  
    Test je pozitivan, svi simptomi su tu, iz iskustva mi vjeruj da ionako ne želiš ići vaditi krv natašte dok ti mučnine ne prođu. 

Ostalim curama držim fige da nastave niz koji je Pepita počela i veselim se novim objavama  

Ja imam danas popodne pregled pa sam uzbuđena 

kookoo30
    08. Travanj 2015. 10:58

Bok svima, javljam se sa pitanjem:  zivi li koja od vas u Njemackoj ili ima nekog tko tamo zivi? Trebale bi mi jedne tablete, a ne znam jednostavniji nacin za doci do njih, osim toga da mi ih netko iz Njemacke posalje. Pa eto, ako ima koja dobra dusica :)

Pepita2109
    08. Travanj 2015. 13:43

dulcinela taj od frendice me ne želi pregledat jer nisam hitan slučaj... moj dolazi tek u petak i na vratima piše da tada prima samo pacijentice koje su bile naručene ovih dana..
    tonina28 hvala ti baš si   lh trakica cijelo vrijeme pozitivna?? hehe meni je to nešto sumnjivo 
    kosee bila sam strpljiva dok sam bila samo ja u pitanju,a sada je u pitanju beba, samo zato sam nestrpljiva jer ne znam koliko sam trudna, imam mučnine,ali radije bih sada obavila bilo šta dok imam osiguran prijevoz i nekog uz sebe jer od sljedećeg tjedna sve ću sama morati obavljati bez obzira na mučnine i bilo šta,kad vadim krv poslije mi pozli, a kao što sam rekla bolnica mi nije blizu, a mogu jedino pješke do nje.. tako da mi dođe da sjednem i plačem jer se sve urotilo protiv mene.. još sam trebala i otputovat još prije 2 dana, na kraju ovaj mjesec neću ni vidjet svoje,a u 5.mj opet neću moću putovat jer imam par događaja i obaveza 

<3 Čuda su moguća ako vjeruješ u njih <3
    🙏👸👸🙏❤️

NMareN
    08. Travanj 2015. 13:53

StellaMaris tako je,još malo pa sam s vama, samo još da vidim koliko ce trajati ciklus,nadam se da ce biti školski kao i prije zahvata .
    Dulcinela zao mi je da je došla gospodičnaM, samo hrabro u nove pobjede:).
    KooKoo30 žao mi je, možda je vec ovaj ciklus tvoj dobitni plusic,nadam se tome .
    Pepita nemoj biti tužna, sve ce biti u redu, samo polako i uspijet ceš ti to, a svog dr zamoli da te primi na kontrolu,reci kad si zadnji put imala M i da si tek sad radila test jer su ti ciklusi inače jaaako dugi i da sad neznaš koliko si uopće trudna,i da bi trebala na put ici pa zamoli da te primi bez obzira što nisi zapisana za kontrolu. Držim palčeve da te primi na kontrolu

Ja to mogu, ja to hoću....

Pepita2109
    08. Travanj 2015. 14:42

NmareN više sam razočarana nego tužna jer ne mogu vjerovati kako nam je divno zdravstvo i kako su fino organizirani... a ništa ja ću u petak sve lijepo objasniti i moliti dragog Boga da mi izađu u susret.. 
    kako si ti?

🙏👸👸🙏❤️

NMareN
    08. Travanj 2015. 15:47

Vjerujem da si razočarana i znam kao ti je. Samo se nemoj time opterećivati jer nećeš nista promijenitu , samo ce skoditi i bebi i tebi nepotrebna doza nervoze. Možda da u petak ne kažeš da si već jednom radila test nego samo mudro šuti o tome,jer po tvojoj zadnjoj M njima bi značilo da si možda trudna i vise od 2mj pa se nadam da bu te na temelju toga morao primiti,nadam se .
    Ok sam ja,uglavnom,svako malo se sjetim svoje mrvice ali nadam se da ce uskoro doći naša druga mrvica koja ce nas ponovno obradovati, nadam se. .
    Tena a gdje si nam ti, čini mi se da te duuugo nema 

Ja to mogu, ja to hoću....

Pepita2109
    08. Travanj 2015. 16:07

Ma trudim se ne živcirati, i biti smirena i opuštena, samo eto izbacilo me malo iz takta,ali biti će bolje ja sam uvjerena da će na kraju biti sve ok, a vjerovatno je još i rano da bi se išta vidjelo samo mi može potvrditi da sam trudna..
    da nema nam Tene već neko vrijeme, kao ni dite i mame2

🙏👸👸🙏❤️

Pepita2109
    08. Travanj 2015. 16:08

a šta se tiče tebe normalno je da misliš na svoju mrvicu i uvijek budeš, brzo će doći još jedna koja će vas razveseliti i koju će vaša prva mrvica čuvati sa neba 

🙏👸👸🙏❤️

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.

Odustani

POVEZANI ČLANCI