Tko planira i radi na bebi ?

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
  • pile2
    01. Travanj 2015. 20:14

Pepita,  ovo su sjajne vijesti, čestitaaaaaaaaam ti od srca!!!!!!!!! tako mi je drago, inače pratim vas i dalje, i ovo su jako lijepe vijesti!!!! znam da ti je ciklus inače dug i stvarno nakon tolikog išćekivanja M ipak je trudnoća u pitanju 

mare27
    01. Travanj 2015. 20:19

bravo pepita,VEEEELIKE ČESTITKE !!!!!!!!!!!!!!!

Pepita2109
    01. Travanj 2015. 20:45

pile2, mare27 hvala vam puno 

<3 Čuda su moguća ako vjeruješ u njih <3
    🙏👸👸🙏❤️

• pile2
    01. Travanj 2015. 21:06

Pepita, da te pitam kako ti je uspjelo, vjerovatno ne znaš ni sama? 
    Tvoja pozitiva ti je i donijela ovakvo nešto lijepo 

• pile2
    01. Travanj 2015. 21:06

Pepita, da te pitam kako ti je uspjelo, vjerovatno ne znaš ni sama? 
    Tvoja pozitiva ti je i donijela ovakvo nešto lijepo 

bebinjo
    01. Travanj 2015. 21:33

Pozdrav curke!! Navratim da vidim šta ima i vidim da ima plusića.....
    Pepita čestitam ti od srca!! 
    i drugim plusićima čestitam a pepiti šaljem jedan veliki zagrljaj i poljubac.♡♡♡♡

• kikica91
    01. Travanj 2015. 21:35

Curkee cestitam.na plusicima.... juhuuuuuuuu..... bas ste me razveselile..... i ja se nadam svom plusicu uskoro :)

Layla2
    01. Travanj 2015. 21:52

Ipak je kod mene ona druga crtica jutros bila samo neslana prvoaprilska sala koju mi je tijelo priredilo jer se M odlucila veceras pojaviti. 

Pepita2109
    01. Travanj 2015. 21:54

pile2 pila sam 2mj vrkutu i stolisnik ne cijela 2mj jer sam pretkraj ubacila svakakve trave,ali od obaveza zaboravila na čajeve.. zapravo nisam bila opterećena nimalo,želja je bila tu,ali pored nje je uvijek dolazilo biti će kad bude, do tada uživanje.. i to je to..  
    bebinjo draga moja hvala ti od srca 
    kikica91 hvala  i sretnoooooo nadam se i ja vašim plusićima kao i svom 

<3 Čuda su moguća ako vjeruješ u njih <3
    🙏👸👸🙏❤️

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.