Naravno da je moguće, Bog sve u jednom trenutku posloži....Draga naša Pepita, od srca ti čestitam!!!!! Dijelim s tobom sreću ovog trenutka....
snaga uma....
Pepita, draga cestitam od . Neka ti mucnine budu sto krace I sto manje mucne, a cijela trudnoca I porod po skolski. Tako mi je drago da je M ipak kasnila radi T
StellaMaris, kako si draga?
almS, babygirl, zao mi je sto su vjestice stigle :( Bila sam uvjerena da je kod vas T u pitanju. Drzite se I u nove pobjede.
14.06.2014. L ♥
Ajmeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee!!!!! Pepitaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa <3 <3 <3 <3 <3
Pa napokoooooooooooooooooooooooooon!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Ajmeeeeeeeeeeeeeeeeee...presretnaaaaaaaaaaaaaaaaa saaaaaaaaam!!!!!!!!!!!!!!!! Predivne vijesti za dobro jutroooo!!!
Želim biti trudna, želim biti trudna, želim biti trudna..možda zatrudnimo ovako :P
Pa sto je ovo, nema me nekoliko dana, citam sto ima novoga i zamalo padnem sa stolice :)
Pepita, od sveg srca cestitaaaaaaaaaaaaam!!!!! Ne mogu uopce zamisliti kako se osjecas i koji je (pozitivni) sok bio jucer popisati test :)
Naravno, zelim dobrodoslicu svim novim curama, i sto prije da se prebacimo na drugi pdf .
Ja moju M ocekujem ovih dana, izmedju subote - ponedjeljka. O simptomima necu, jer se to kod mene nije pokazalo mjerodavnim.
Jucer sam nazalost, dozivjela od jedne osobe uzasnu hrpu komentara u stilu: pa sto cekas (s trudnocom), jeli cekas da dozivis pedesete i slicno. Kako nisam znala sto odgovoriti, cijeli dan sam se osjecala kao neki jad. Sreca pa eto ovih dana ne stignem bas na to sve misliti.
Ma glavno da sam vam se stigla javiti :)
Još sam pod dojmom Pepitine druge crtice, divno
Layla baš mi je žao zbog M, još mi nije jasan taj pozitivan test kod tebe
kookoo ti i dulcinela ste znači sad na redu, navijamo svim srcem za vas. Nek ovaj Uskrs bude vaš, idealno je vrijeme za zaćeće
Još se ne mogu načuditi takvim (ne)ljudima koji se osjećaju dužni komentirati sve i svašta. U današnje doba ima toliko parova koji se trude dugo i da takve osobe još nisu naučile da je suludo ikom sugerirati, a kamo li kritizirati neke stvari koje se tiču isključivo vas dvoje, ma fuj!
Luki ja sam ok, borimo se s proljećem i s alergijama, ovisi od dana do dana. Kako si ti, kako mali mišić Jel ti stago nalaz od papa testa?
Ja brojim 15 dc, ovulacija je tu negdje (danas/sutra/prekosutra), izgleda da malo kasni, ne mjerim temperaturu pa neznam što se događa, ne pijem čajeve jer su mi teško pali na želudac, uzimam samo folnu i trudim se posložiti u glavi ono da nije bitno kad će se dogoditi, bitno da se dogodi kroz neko vrijeme. Jučer sam primjetila eggwhite iscjedak, mi pokrivamo pa eto što bude bude
<3 2/2013 <3
Majko mila pa ja neznam napisati post u dva reda, užas. Evo nek bude barem ovaj kratak
<3 2/2013 <3
Prva stvar kad sam danas otvorila Klokanicu je Pepitin status, ajme, skoro sam pala sa stolca
Draga, čestitam ti od srca, sretna sam kao malo dijete zbog tebe
Vjerujem da će te brzo naručiti na pregled jer tko zna koliko si trudna uz tvoje zbrčkane cikluse
Uživaj u svom plusiću i želim ti što ugodniju i ljepšu trudnoću
Ostalim curama držim fige i nadam se da sam kreće proljetni niz pluseva
Layla, jako mi je žao zbog menge, drži se draga
NMareN, gdje sii sadaaaa??? Imamo dobre vijesti...Pepita je trudnaa
Želim biti trudna, želim biti trudna, želim biti trudna..možda zatrudnimo ovako :P
Sortiraj odgovore
Najstariji