Tko planira i radi na bebi ?

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    dillb
    02. Travanj 2015. 12:09

čestitam pepita!!!   
    divna prvotravanjska vijest!!! baš me zanima koliko si dugo trudna. sigurno će te doktor pregledati obzirom na tvoje cikluse. sretno sutra! 

ajme, odmah je i dan ljepši....

Pepita2109
    02. Travanj 2015. 12:10

Hvala vam svima drage moje  ja sam jutros mislila da sam sve to sanjala da sam samo malo bolesna,a onda sam vidjela slikicu testa hehe, nestvarno mi je sve ovo 
     imam problema sa hranom, meni je doslovno muka od svega, čim jučer nisam mogla grah pojesti znala sam da mi tu nešto drugačije hahah samo sam na jednoj naranči za sad, s tim da nisam večerala jučer, ne mogu se nagovoriti jesti sve mi želudac diže

<3 Čuda su moguća ako vjeruješ u njih <3
    🙏👸👸🙏❤️

almS
    02. Travanj 2015. 12:23

Pepita,  cestitam draga! Zaista divna vijest! Neka je sa srecom! Puno čestitki i buducem tatici!
    Layla, ukoliko je ta crtica bila slaba i siva, a ne blijedocrvena, onda je to evaporacijska crta. Zao mi je,  bit ce uskoro +
    Svima vama, koje iscekujete ovih dana drzim palceve!

Naše JA nije nepromjenjivo. Svaki dan treba ga stvarati i braniti, izvjesne osobine odbacivati, druge stvarati.

Pepita2109
    02. Travanj 2015. 13:06

almS hvala ti draga  
    dillb stvar je u tome da traju već par dana, zbog njih sam toliko umorna, iscrpljena i spavala bih po cijele dane, nemam snage za ništa, baš ništa..

🙏👸👸🙏❤️

MalaKoza
    02. Travanj 2015. 14:06

Čestitam Pepita!!!!  

A rekli su mi - ako je strast, proći će. Ako ne prođe - ljubav je.I nije prošlo...

• pile2
    02. Travanj 2015. 14:35

Pepita, drago mi je da ti je možda vrkuta i neopterećenost pomogla, još sam pod dojmom, 
    jer kako imaš preduge cikluse sve sam očekivala stići će ti M, kad ono ipak je ono ljepše u pitanju
    Mogu mislit da još ne vjeruješ , stvarno predivno, nakon dužeg čekanja, ako se ne varam?? 
    sada uživaj maksimalno u blaženom stanju, nadams e da će ti sve biti po p.s.-u 

dillb
    02. Travanj 2015. 14:37

pepita, slušaj signale koje ti tvoje tijelo šalje. tvoje tijelo najbolje zna što je za tebe najbolje.  
    ja sam u nekoliko navrata imala takve mučnine da sam imala osjećaj da ću pasti u nesvijest. jedan dan je i muž morao doći po mene na posao. hvala Bogu, sad su samo lagani osjećaj u želucu i grlu.  

Pepita2109
    02. Travanj 2015. 14:44

MalaKoza hvala ti 
    pile2 ovo je taman 5mj pokušavanja, a zapravo 3ciklusa jer su mi ciklusi bili ludi.. i ja sam očekivala M,ali mi je bilo sumnjivo moje stanje, eto 4 bočice evinih kapi kupila i spremala se početi s mjerenjem bazalne i sve u laganini malo za zabavu,ali nema veze ja nikad sretnija  i ja se nadam da će sve biti u redu, sve je u Božjim rukama kao i do sad 
    dillb a vidjet ću zasad mi tijelo govori spavaj i spavaj i samo spavaj hehe.. ali vidjet ćemo 

🙏👸👸🙏❤️

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.