Imamo dva "prvoaprilska" plusica! Ne moze biti da se testovi sale na ovaj dan. Layla i Pepita, jako ste nas razveselile! Neka sve bude po
skolski, a sigurna sam da hoce.
Layla hvala ti
ja nisam piškila 4 sata, jer sam spavala baš zato sam i išla radit test inače bih ujutro
dulcinela hvala, ja sam zaista bila uvjerena da će M doći, nakupovala uložaka kao luda hahah i te kapi koje mi možda neće trebati najviše od ičega mi je pomogla molitva i to što sam se uistinu predala Bogu rekla sam On zna šta meni treba i kada i eto
nazvat ću ginekologa poslije, dok dođe k sebi, moram ga pitat šta sada jer ja silno želim ići k svojima
<3 Čuda su moguća ako vjeruješ u njih <3
🙏👸👸🙏❤️
btw ja vas odavde ne napuštam, uz vas sam kao što ste bile i vi uz mene.. i eto moji ciklusi su bili katastrofa u zadnjih eto 6mj sam imala 3 ciklusa, najviše mi je pomoglo što sam zaista bila opuštena :)
🙏👸👸🙏❤️
btw ja vas odavde ne napuštam, uz vas sam kao što ste bile i vi uz mene.. i eto moji ciklusi su bili katastrofa u zadnjih eto 6mj sam imala 3 ciklusa, najviše mi je pomoglo što sam zaista bila opuštena :)
🙏👸👸🙏❤️
Bravo Pepita, sve je ispalo kako treba biti. Naravno da nas ne napustas! Navrati bilo kad, vibraj za nas i iscekuj s nama plusice.
dulcinela naravnooo
🙏👸👸🙏❤️
WOW WOW WOW WOW!!!! Ljudi moji jeli to mogućeeeee???? Pa Pepita nam je trudna!!! Dođem tu da ti kažem da što te košta piškit kad imaš testića doma a ti objavila ovako divne novosti
E ovo me razveselilo više nego da sam ja ugledala svoj plusić! Mi imamo toliko prilika i ovulacija, a ti si unatoč svemu, uspjela. Bravo za vas!!! Vičem od sreće toliko da me se u Sinju čuje
<3 2/2013 <3
Stella hahaha zbrojila sam dva i dva i rekla si pa šta me košta, stvarno me kopkalo, i svi simptomi upućivali su na jedno iako me bilo strah da ne umišljam,ali bila sam hrabra i nakon finog ručka pišnula i tako ostala ukočena provjeravala da li dobro vidim,ali itekako su se dobro vidjele obje crtice u petak sada idem osobno ginekologu, čekam da mi se sve slegne malo, pa da objasnim situaciju, nadam se da će me odmah pregledat kad mu kažem da sam zadnju M imala 1.01. hehe iako sam 14.2. radila test i bio je negativan,ali nema veze
i hvaaaaala od srcaaaaa
tu sam s vama da vas bodrim i hrabrim i da budem primjer da je opuštenost zaista bitna
🙏👸👸🙏❤️
Pepita, još sam u šoku, naravno pozitivnom! Čestitke Fakat sam pomislila da se šališ jer znam kakva je situacija kod tebe, ajmeeee, ne mogu vjerovati, super baš sam sretna zbog tebe.
Sortiraj odgovore
Najstariji