Tko planira i radi na bebi ?

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    dulcinela
    01. Travanj 2015. 17:45

Imamo dva "prvoaprilska" plusica! Ne moze biti da se testovi sale na ovaj dan. Layla i Pepita, jako ste nas razveselile! Neka sve bude po 
    skolski, a sigurna sam da hoce.

Pepita2109
    01. Travanj 2015. 17:50

Layla hvala ti 
     ja nisam piškila 4 sata, jer sam spavala baš zato sam i išla radit test inače bih ujutro
    dulcinela hvala, ja sam zaista bila uvjerena da će M doći, nakupovala uložaka kao luda hahah i te kapi koje mi možda neće trebati  najviše od ičega mi je pomogla molitva i to što sam se uistinu predala Bogu rekla sam On zna šta meni treba i kada i eto  nazvat ću ginekologa poslije, dok dođe k sebi, moram ga pitat šta sada jer ja silno želim ići k svojima

<3 Čuda su moguća ako vjeruješ u njih <3
    🙏👸👸🙏❤️

Pepita2109
    01. Travanj 2015. 17:52

btw ja vas odavde ne napuštam, uz vas sam kao što ste bile i vi uz mene.. i eto moji ciklusi su bili katastrofa u zadnjih eto 6mj sam imala 3 ciklusa, najviše mi je pomoglo što sam zaista bila opuštena  :)

🙏👸👸🙏❤️

Pepita2109
    01. Travanj 2015. 17:52

btw ja vas odavde ne napuštam, uz vas sam kao što ste bile i vi uz mene.. i eto moji ciklusi su bili katastrofa u zadnjih eto 6mj sam imala 3 ciklusa, najviše mi je pomoglo što sam zaista bila opuštena  :)

🙏👸👸🙏❤️

dulcinela
    01. Travanj 2015. 18:16

Bravo Pepita, sve je ispalo kako treba biti. Naravno da nas ne napustas! Navrati bilo kad, vibraj za nas i iscekuj s nama plusice.

Pepita2109
    01. Travanj 2015. 18:20

dulcinela naravnooo 

🙏👸👸🙏❤️

StellaMaris
    01. Travanj 2015. 18:52

WOW WOW WOW WOW!!!! Ljudi moji jeli to mogućeeeee???? Pa Pepita nam je trudna!!!  Dođem tu da ti kažem da što te košta piškit kad imaš testića doma a ti objavila ovako divne novosti
    E ovo me razveselilo više nego da sam ja ugledala svoj plusić! Mi imamo toliko prilika i ovulacija, a ti si unatoč svemu, uspjela. Bravo za vas!!! Vičem od sreće toliko da me se u Sinju čuje  

<3 2/2013 <3

Pepita2109
    01. Travanj 2015. 19:17

Stella hahaha zbrojila sam dva i dva i rekla si pa šta me košta, stvarno me kopkalo, i svi simptomi upućivali su na jedno iako me bilo strah da ne umišljam,ali bila sam hrabra i nakon finog ručka pišnula i tako ostala ukočena provjeravala da li dobro vidim,ali itekako su se dobro vidjele obje crtice  u petak sada idem osobno ginekologu, čekam da mi se sve slegne malo, pa da objasnim situaciju, nadam se da će me odmah pregledat kad mu kažem da sam zadnju M imala 1.01. hehe iako sam 14.2. radila test i bio je negativan,ali nema veze   i hvaaaaala od srcaaaaa 

tu sam s vama da vas bodrim i hrabrim i da budem primjer da je opuštenost zaista bitna 

🙏👸👸🙏❤️

renata6
    01. Travanj 2015. 19:34

Pepita, još sam u šoku, naravno pozitivnom! Čestitke Fakat sam pomislila da se šališ jer znam kakva je situacija kod tebe, ajmeeee, ne mogu vjerovati, super baš sam sretna zbog tebe. 

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.