Tko planira i radi na bebi ?

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    curica91
    26. Ožujak 2015. 11:50

Pozdrav cure ...hvala na dobrodoslici....ja nam svima zelim po jedan veliki plusic ....koliko  vi dugo radite na bebici?meni svi govore da 9mj nije neko dugo razdoblje,al moram priznati da sam se nekako prepala na sam spomen dodatnih pretraga ...

almS
    26. Ožujak 2015. 13:38

Joj cure moje, ovaj post nema bas veze sa temom, nadam se da mi necete zamjeriti. Nakon sto sam jutros otipkala prethodni post pocela me boliti glava sve vise i vise dok nisam stigla do momenta kada sam pomislila ekspolodirat ce mi glava.. uz sve to pracena je uzasnom mucninom, par puta sam trcala u wc i naprezala se da povratim. Sad sam legla u krevet, ususkala se, mada nista bolje nisam. Posto sam sama, odlucila sam pisati  mojim prijateljicama ovdje, jer mi vi obično dajete snagu i smirujete me. Ne znam sta mi bi.

Naše JA nije nepromjenjivo. Svaki dan treba ga stvarati i braniti, izvjesne osobine odbacivati, druge stvarati.

baby♡girl
    26. Ožujak 2015. 13:54

Draga AlmS ne znam da li tako rano počinju trudničke mučnine jer ih ja u prvoj trudnoći nisam imala, ali obzirom da ti kasni ja se nadam da jesu 

Create a life that feels good on the inside, not one that just looks good on the outside.

NMareN
    26. Ožujak 2015. 13:57

Alms pa nemamo ti što zamjeriti, ovdje smo da si pomognemo koliko možemo odnosno najviše što možemo . Možda su ti simptomi naznaka trudnoće?! Nadam se da je to u oitanju, ako nije onda moguće da te mući proljeće, tj nagla promjena vremena, prilično je toplo u odnosu na prije nekoliko dana. Uglavnom još jednom da napomenem nemamo ti što zamjeriti tako da se ne opterečujes time, iskreno meni godi kad ne pišemo uvijek o truđenju .

Ja to mogu, ja to hoću....

StellaMaris
    26. Ožujak 2015. 14:53

AlmS ja nekako shvaćam ovo naše druženje kao djeljenje svih muka tokom rada na bebici  tako da koji god problem iskrsnuo s nama ga uvijek možeš podijeliti. I mene jutros glava rastura, popila sam tabletu ali mi nije pomogla, ali ja često imam migrene pa nisam mjerodavna. Ali moram ti reći da me i cijelo prvo tromjesječje bolila glava, i to svakodnevno.

<3 2/2013 <3

LuKi5
    26. Ožujak 2015. 17:28

StellaMaris, zao mi je sto si morala prolaziti kroz to sve.Suze su mi krenule dok sam citala. Ma samo neka bebice rastu I da je sve ok. Nadam se da ce ti iduci porod proci sa sto manje muke

iva8, meni je odlicna ta ideja prirodnog poroda, ali si nazalost zbog cijelokupne situacije ne mogu priustiti.Visokorizicna mi je trudnoca bila, i biti ce ako nadam se jednog dana opet budem u mogucnosti, I ono sto me drzalo cijelo vrijeme je povjerenje u struku, na porod sam isla sa stavom, radite mi sto hocete, samo nek mi se dijete rodi zivo.

almS, joj kako to meni sve mirisi na T kod tebe, tako di zelim od srca da su to sve simptomi I da nam se uskoro javljas sa plusem ko kuca velikim. Uvijek je lakse podijeliti brige s nekim. Ovdje smo si medusobno podrska.

babygirl, samo nek se M ne pojavi, dok je nema tu je nada 

14.06.2014. L ♥

StellaMaris
    26. Ožujak 2015. 22:41

AlmS kako si?
    Luki na kraju svega je ipak najvaznije da su oni nama zivi i zdravi. Koliko je moguce sve one lose trenutke treba zaboraviti a u sjecanju cuvati samo lijepe  S drugim cemo svakako biti pametnije 
    Jelena navijam i za tvoj plusic kroz koji dan 

<3 2/2013 <3

almS
    26. Ožujak 2015. 23:55

Stella, hvala ti sto pitas.. malo sam bolje ali se ipak osjecam lose.. cijeli dan neki osjecaj mucnine i tegobe, glava me boli, kao da mi je teska.. Uz sve to, rekoh da ne uzimam napamet lijekove jer ni M od menstruacije nema, nazovem dr i ispricam joj sve i o povisenoj temp i o dvije pozitivne lh trakice ovaj mjesec i o mogucnosti kasne ovulacije i ona mi na to odgovori da po opisanom nije u pitanju trudnoca, jer je po njenom misljenju na osnovu onog smedjkastog iscjetka ovulacija bila oko 18dc, stoga bi test 32dc pokazao pozitivno. Odlucila sam je da cu je promijeniti. Za svoj novac cu ici nekome ko je prije svega covjek, pa onda sve ostalo. Rekla mi je da uradim ukoliko sam radoznala betu privatno, a to bih morala odmah ujutru, a ja ne znam kako cu biti sutra. Bas me je nesto pogodilo, ne to sto mi je rekla nego nacin na koji mi je to rekla. Mislim ne ocekujem ni ja cuda, ali jbt mogla je bar reci "posto ti je sutra 35dc dodji na pregled, mozda ima neka cista, nesto" jer zna da je ovaj ciklus koji iscekujem 8 otkako se trudimo. Bas fuj!!

Naše JA nije nepromjenjivo. Svaki dan treba ga stvarati i braniti, izvjesne osobine odbacivati, druge stvarati.

baby♡girl
    27. Ožujak 2015. 07:08

LuKi nema M, ali nada da sam T je sve manja. Ponovila sam test jutros, iako me jučer bolilo kao da ću dobiti, ali puno laganije. Na 35 DC je opet negativan. Mislim da bi do sad već pokazalo. 
    AlmS mislim da bi i ovaj moj ginekolog meni tako rekao, baš su čudni po tom pitanju. Ja imam još jednog priv.ginekologa, on je zbilja totalna suprotnost. Razumijem da zarađuje na nama i mora biti ljubazan, ali ima tu još neka doza ljubaznosti. Stranac je, ali taj pristup je zbilja idealan. Samo što sad uz moju ljepoticu ne mogu putovati do njega, iako mislim abd i sljedeću trudnoću ipak voditi kod njega. Muči me ovaj žuti iscjedak. Znam da je papa bila dobra, a muž mi nije švrćo, tako da ne kužim od kud. Nema mirisa, niti me nešto boli. I tako bi voljela da dođe M ako misli dolaziti, jer da je došla na vrijeme mogli smo pokriti i ove sljedeće plodne dane, a ovako mi se čini da nema šanse da stignemo pokriti. U prvoj trudnoći računam da mi je negdje 33DC pokazalo plus i to nakon što sam barem pet puta otišla mokriti i nakon natakanja cedevitom. Ali ne znam kad mi je bila O tad. 
    Nadam se da si od jutros bolje, ne znam šta da ti savjetujem jer ne znam ni sebi što da savjetujem. Jer u pcos nekako nisam baš sigurna, on je meni jednom pogledao jajnike uzv, ali nije pogledao nakon M da vidi pucaju li ciste ili? Nisam dlakava, nemam prekomjernu težinu, nemam nešto akni pretjerano, tu i tamo i to znam da je od pudera. Nemam bolne mjesečnice. Boli me taj tren kad procurim i to je to. Ne znam ni sama. Šaljem ti virtualni zagrljaj i nadam se da ćeš biti bolje danas. 

Create a life that feels good on the inside, not one that just looks good on the outside.

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.