Curica, sretno došla i još brže nam otišla....
Za naše drage čekalice puno ...
snaga uma....
Jutro cure, kako ste mi?
Curica, dobrodosla u nas mali svijet, zelim ti sto prije ispunjenje zelja. Babygirl, nemoj gubiti nadu, sa nasim tijelom se nikad ne zna, pokusaj se strpiti dok oficijalno zakasni pa onda ili beta ili test.
To je moja odluka, jer ni meni nije stigla M, mada me stomak boli svaki dan kao da cu dobiti.Temp je i dalje visoka ( jutrosnja 36.9) ali sam odlucila uzeti u obzir FF koji kaze da je danas tek 8 dpo. Ne znam kad cu raditi test, kuci imam i one internetske testove koji me nimalo ne ubjedjuju a od novembra mi stoji Clearblue digitalni ( pokazuje i sedmice) ali ukoliko budem super nestrpljiva otici cu i uraditi betu. Imam blizu privatni laboratorij pa mi je to najbolja opcija.
Jelena, ukoliko se dobro sjecam i ti (ne) ocekujes M uskoro tako da drzim palceve! Sve ostale cure saljem vam najvecu cmoku
Naše JA nije nepromjenjivo. Svaki dan treba ga stvarati i braniti, izvjesne osobine odbacivati, druge stvarati.
Dalia03 nadam se da nećeš morati dugo čekati. ☺
NMareN, Stella, Jelena
AlmS ja sam se naručila kod ginekologa za kraj sljedećeg tjedna. Ako i dođe M do tad bi trebala proći. Pa ću malo porazgovarati s njim i ako su zaista pilule najbolja opcija uzet ću ih, jer mm ide na teren raditi i svakako do jeseni ništa od pokušavanja.
Nadam se da će te M zaobići u širokom luku i držim fige.
Meni O nije kasnila, tako da mislim da bi do sad sigurno pokazalo. Osim ako se zaćeće taj zadnji 12 dan poslije O dogodilo u što sumnjam nekako. Ne znam više ništa. Pustit ću sve neka ide svojim tokom. 😊😘😘😘
Create a life that feels good on the inside, not one that just looks good on the outside.
Pozdrav cure ...hvala na dobrodoslici....ja nam svima zelim po jedan veliki plusic
....koliko vi dugo radite na bebici?meni svi govore da 9mj nije neko dugo razdoblje,al moram priznati da sam se nekako prepala na sam spomen dodatnih pretraga
...
Joj cure moje, ovaj post nema bas veze sa temom, nadam se da mi necete zamjeriti. Nakon sto sam jutros otipkala prethodni post pocela me boliti glava sve vise i vise dok nisam stigla do momenta kada sam pomislila ekspolodirat ce mi glava.. uz sve to pracena je uzasnom mucninom, par puta sam trcala u wc i naprezala se da povratim. Sad sam legla u krevet, ususkala se, mada nista bolje nisam. Posto sam sama, odlucila sam pisati mojim prijateljicama ovdje, jer mi vi obično dajete snagu i smirujete me. Ne znam sta mi bi.
Naše JA nije nepromjenjivo. Svaki dan treba ga stvarati i braniti, izvjesne osobine odbacivati, druge stvarati.
Draga AlmS ne znam da li tako rano počinju trudničke mučnine jer ih ja u prvoj trudnoći nisam imala, ali obzirom da ti kasni ja se nadam da jesu
Create a life that feels good on the inside, not one that just looks good on the outside.
Alms pa nemamo ti što zamjeriti, ovdje smo da si pomognemo koliko možemo odnosno najviše što možemo . Možda su ti simptomi naznaka trudnoće?! Nadam se da je to u oitanju, ako nije onda moguće da te mući proljeće, tj nagla promjena vremena, prilično je toplo u odnosu na prije nekoliko dana. Uglavnom još jednom da napomenem nemamo ti što zamjeriti tako da se ne opterečujes time, iskreno meni godi kad ne pišemo uvijek o truđenju
.

Ja to mogu, ja to hoću....
AlmS ja nekako shvaćam ovo naše druženje kao djeljenje svih muka tokom rada na bebici tako da koji god problem iskrsnuo s nama ga uvijek možeš podijeliti. I mene jutros glava rastura, popila sam tabletu ali mi nije pomogla, ali ja često imam migrene pa nisam mjerodavna. Ali moram ti reći da me i cijelo prvo tromjesječje bolila glava, i to svakodnevno.
<3 2/2013 <3
StellaMaris, zao mi je sto si morala prolaziti kroz to sve.Suze su mi krenule dok sam citala. Ma samo neka bebice rastu I da je sve ok. Nadam se da ce ti iduci porod proci sa sto manje muke
iva8, meni je odlicna ta ideja prirodnog poroda, ali si nazalost zbog cijelokupne situacije ne mogu priustiti.Visokorizicna mi je trudnoca bila, i biti ce ako nadam se jednog dana opet budem u mogucnosti, I ono sto me drzalo cijelo vrijeme je povjerenje u struku, na porod sam isla sa stavom, radite mi sto hocete, samo nek mi se dijete rodi zivo.
almS, joj kako to meni sve mirisi na T kod tebe, tako di zelim od srca da su to sve simptomi I da nam se uskoro javljas sa plusem ko kuca velikim. Uvijek je lakse podijeliti brige s nekim. Ovdje smo si medusobno podrska.
babygirl, samo nek se M ne pojavi, dok je nema tu je nada

14.06.2014. L ♥
AlmS kako si?
Luki na kraju svega je ipak najvaznije da su oni nama zivi i zdravi. Koliko je moguce sve one lose trenutke treba zaboraviti a u sjecanju cuvati samo lijepe S drugim cemo svakako biti pametnije
Jelena navijam i za tvoj plusic kroz koji dan
<3 2/2013 <3
Obriši komentar
Jeste li sigurni da želite obrisati komentar?
Sortiraj odgovore
Najstariji