mama2 voljela bih ja to naravno,ali nekako mislim da ništa od toga zasada
Stella da da, pitanje je dana..
Tena da moguće, moja šogorica ima bolnu O tako da je katkad mora preležati
<3 Čuda su moguća ako vjeruješ u njih <3
🙏👸👸🙏❤️
LuKi
Pepita ja ti se sprdam po cijeli dan sama sa sobom 😅 nasmijava me ovo sve 😆 drago mi je da ti se M bliži pa da se konačno možete baciti na posao
AlmS lajkam temperaturu 😊 bit će plus 10000%
Meni jučer bili neki lagani grčevi, nije došla. Danas me nešto lagano štrecnulo, ali evo nema je još. A bradavice kad pogledam, one lijepo velike, ma milina, dodirnem ih, a one se skvrče skroooz kao da sam im ne znam šta napravila 😂😂 isjedak ista stvar, sve si mislim došla vještica, a ono nema ništa. Malo sam prolupala skroz. 😆💜💜💜
Stella jako mi je žao zbog tvog lošeg iskustva na porodu i što je sve to utjecalo na dojenje. Nadam se da će ti drugi put biti lakše i da ćeš uspjeti u svemu što želiš. Komentari okoline, to me već toliko nervira uh. Prvo pitanje dojiš li, drugo zašto ne nosiš steznik. Mislim ono strašno. 😯💓💓
Iva8 meni je prvi porod bio sve, samo ne prirodan. Gel, drip, dolantin, epiduralna. Samo sam bila epiziotomije pošteđena. Gel su mi stavili u ponoć, ništa, pa sljedeći ujutro u 6 nakon što sam cijelu noć bila budna. Nakon tog u 6 siđem sa stola i krene prvi luđački trud koji me skoro srušio na pod. Rodila tek navečer. Nadam se da će drugi biti malkice normalniji. Iako ništa ne zamjeram doktorima, bila sam već dobro prenjela i drago mi je da sam rodila prije mekonijske pl.vode. još malo off-a, da se cure ne ljute.
Kikica91 sretno ovaj ciklus 💜
Create a life that feels good on the inside, not one that just looks good on the outside.
Kose nadam se da si dobro, i hvala što nas dođeš bodriti
Create a life that feels good on the inside, not one that just looks good on the outside.
Pa baš gledam i velim danas kolegicama kako me grozno jajnici bole i ne znam kaj da radim jer me dok.ignoriraju...i veli mi jedna pa to ti je O...ja ostala u čudu...hehehe..sad mi je lakše ;)
Želim biti trudna, želim biti trudna, želim biti trudna..možda zatrudnimo ovako :P
AlmaS cini se ko plus :)
Tena da, moje ovulacije su nerijetko uzasno bolne
baby♡girl hvala ti na odgovoru, morat cu otvorit u Trudnoca sekciji temu pod tim imenom, stvarno mi je stalo da sto vise zena ima divno iskustvo na porodu
Imam i ja jedno pitanje. M mi je prosla prije 4 dana, jucer smo ''bili na poslu'' a danas sam primijetila par kapljica krvi dok sam isla na wc.
To mi se vec jednom dogodilo, a doktorica mi je rekla da je to zato sto smo bili pregrubi, ali kunem se, nismo bili ni najmanje grubi.
Ima li neka od vas da joj se pojavljuje krvarenje tako usred ciklusa? I sto bi to moglo biti? Samo da napomenem, kalendaricic mi pokazuje na danasnji dan pocetak plodnih dana, ovulacija bi po izracunu trebala nastupiti krajem ovog ili pocetkom iduceg tjedna. Ma da sve je to prilicno neprecizno.
curke moje, danas velika gužva pa se ne stignem niti javiti...
ja sam vam dobro, M bi trebala stići za 5 dana.. sve što sada radim je čekam.. nekako nisam ovaj mjesec u nekom raspoloženju, pa mislim da ništa od bebolina, ali čim sunce zasja sigurna sam da će biti bolje...a vi koje ste s toliko simptoma, nadam se da je to to....
snaga uma....
i da, ako ne bude ovaj mjesec prebacujemo se i radimo novu temu - tko planira roditi u 2016.?????
ha, ha...
snaga uma....
Ja se predbilježavam za 2016.! tj. za voju novu temu!
Želim biti trudna, želim biti trudna, želim biti trudna..možda zatrudnimo ovako :P
Sortiraj odgovore
Najstariji