Luki i ja imam sličnu priču tvojoj što se tiče dojenja. Osjećala sam se užasno, sramila sam se izaći na ulicu da me nitko ne pita jel dojim (jer je to pitanje redovno išlo prije onog jel sve ok). Nakon teškog poroda, malenog su stavili na neonatologiju zbog infekcije, uzela sam ga ruke prvi put tek 4-5. dan. Iako sam se ja odmah prikopčala na el. izdajalicu ne bi li umjetno potakla laktaciju, mlijeko nažalost nije krenulo, šokovi su očito napravili svoje. Sad sam ponosna i na to što je podojio barem kolostrum, izdržali smo 15-tak dana uz veliki pad na težini i više nije bilo smisla mučiti bebu koja je bila gladna. Okrivljavala sam sebe za taj svoj dotad najveći životni neuspjeh, mislila sam da sam nikakva majka jer nisam mogla nahraniti svoje dijete, a nisam ni mogla roditi kako treba (rodila sam na vakuum), ma užas, 100 puta sam se pitala što sam mogla učiniti drugačije i zašto nisam postupila tako. Zato sam ljuta na sve one osuđujuće komentare osobito prema mladim rodiljama i dojiljama koje se trude i ne uspiju. Sve smo mi dobre majke koje imaju samo jedan cilj a to je živo, zdravo i sretno dijete,i bitno je da dođemo do njega na ovaj ili onaj način. Danas sam ljuta na sebe jer sam se tako osjećala. Tako draga molim te glavu gore jer je puno bitnije ono što ti je i Babygirl rekla da ti svojim postupcima svom djetetu najviše pokazuješ koliko ga voliš i da si za njega najbolja majka na svijetu.
Oprostite sve ostale cure na ovom off topic ali morala sam to izbaciti
Pepita znači kod tebe je samo pitanje dana?
AlmS temperatura je i dalje postojanja i ne gubi nadu još kad ništa nije izgubljeno
Nasmijale ste me ti i Babygirl za one testove od jučer, to je tipično što bi ja napravila a već unaprijed znam da ću se razočarati
kookoo tvoja O je obećavajuća, držim fige
kikica sretno ovaj ciklus
Jelena kako si ti?
NMareN i Tena
<3 2/2013 <3
Cure moje, dok je temperatura gore i dok menge nema, sve je moguće
Držim ogromne fige

Cure, je li moguće da imam užasno bolne ovulacije??
Želim biti trudna, želim biti trudna, želim biti trudna..možda zatrudnimo ovako :P
mama2 voljela bih ja to naravno,ali nekako mislim da ništa od toga zasada
Stella da da, pitanje je dana..
Tena da moguće, moja šogorica ima bolnu O tako da je katkad mora preležati
<3 Čuda su moguća ako vjeruješ u njih <3
🙏👸👸🙏❤️
LuKi
Pepita ja ti se sprdam po cijeli dan sama sa sobom 😅 nasmijava me ovo sve 😆 drago mi je da ti se M bliži pa da se konačno možete baciti na posao
AlmS lajkam temperaturu 😊 bit će plus 10000%
Meni jučer bili neki lagani grčevi, nije došla. Danas me nešto lagano štrecnulo, ali evo nema je još. A bradavice kad pogledam, one lijepo velike, ma milina, dodirnem ih, a one se skvrče skroooz kao da sam im ne znam šta napravila 😂😂 isjedak ista stvar, sve si mislim došla vještica, a ono nema ništa. Malo sam prolupala skroz. 😆💜💜💜
Stella jako mi je žao zbog tvog lošeg iskustva na porodu i što je sve to utjecalo na dojenje. Nadam se da će ti drugi put biti lakše i da ćeš uspjeti u svemu što želiš. Komentari okoline, to me već toliko nervira uh. Prvo pitanje dojiš li, drugo zašto ne nosiš steznik. Mislim ono strašno. 😯💓💓
Iva8 meni je prvi porod bio sve, samo ne prirodan. Gel, drip, dolantin, epiduralna. Samo sam bila epiziotomije pošteđena. Gel su mi stavili u ponoć, ništa, pa sljedeći ujutro u 6 nakon što sam cijelu noć bila budna. Nakon tog u 6 siđem sa stola i krene prvi luđački trud koji me skoro srušio na pod. Rodila tek navečer. Nadam se da će drugi biti malkice normalniji. Iako ništa ne zamjeram doktorima, bila sam već dobro prenjela i drago mi je da sam rodila prije mekonijske pl.vode. još malo off-a, da se cure ne ljute.
Kikica91 sretno ovaj ciklus 💜
Create a life that feels good on the inside, not one that just looks good on the outside.
Kose nadam se da si dobro, i hvala što nas dođeš bodriti
Create a life that feels good on the inside, not one that just looks good on the outside.
Pa baš gledam i velim danas kolegicama kako me grozno jajnici bole i ne znam kaj da radim jer me dok.ignoriraju...i veli mi jedna pa to ti je O...ja ostala u čudu...hehehe..sad mi je lakše ;)
Želim biti trudna, želim biti trudna, želim biti trudna..možda zatrudnimo ovako :P
AlmaS cini se ko plus :)
Tena da, moje ovulacije su nerijetko uzasno bolne
baby♡girl hvala ti na odgovoru, morat cu otvorit u Trudnoca sekciji temu pod tim imenom, stvarno mi je stalo da sto vise zena ima divno iskustvo na porodu
Imam i ja jedno pitanje. M mi je prosla prije 4 dana, jucer smo ''bili na poslu'' a danas sam primijetila par kapljica krvi dok sam isla na wc.
To mi se vec jednom dogodilo, a doktorica mi je rekla da je to zato sto smo bili pregrubi, ali kunem se, nismo bili ni najmanje grubi.
Ima li neka od vas da joj se pojavljuje krvarenje tako usred ciklusa? I sto bi to moglo biti? Samo da napomenem, kalendaricic mi pokazuje na danasnji dan pocetak plodnih dana, ovulacija bi po izracunu trebala nastupiti krajem ovog ili pocetkom iduceg tjedna. Ma da sve je to prilicno neprecizno.
curke moje, danas velika gužva pa se ne stignem niti javiti...
ja sam vam dobro, M bi trebala stići za 5 dana.. sve što sada radim je čekam.. nekako nisam ovaj mjesec u nekom raspoloženju, pa mislim da ništa od bebolina, ali čim sunce zasja sigurna sam da će biti bolje...a vi koje ste s toliko simptoma, nadam se da je to to....
snaga uma....
i da, ako ne bude ovaj mjesec prebacujemo se i radimo novu temu - tko planira roditi u 2016.?????
ha, ha...
i da, ako ne bude ovaj mjesec prebacujemo se i radimo novu temu - tko planira roditi u 2016.?????
ha, ha…
hahahahaha...pa mislim da sve mi planiramo roditi u 2016.neke jooš možda i u 2015. ;) hahahahahahah
snaga uma....
Obriši komentar
Jeste li sigurni da želite obrisati komentar?
Sortiraj odgovore
Najstariji