AlmS nadam se tvom pozitivnom testu
Create a life that feels good on the inside, not one that just looks good on the outside.
Dalia03 ovo je već 5 mjesec. Imali smo neke ideje i pokušaje i ranije, ali su mi ciklusi bili prečudni dok sam dojila. Nama je za prvu bebicu trebalo predugo. Nije da smo ju baš ciljano radili, ali minimalno tri godine uz redovne odnose bez prekidanja, i nije se primilo. I prije te tri godine isto imali takve odnose, ali nekad smo prekidali, nekad ne. Ja sam već bila uvjerena da nešto nije u redu, jer smo se nekako potajno nadali oboje. Strah u meni samo raste kad pomislim da će nam opet toliko trebati. 😯
Create a life that feels good on the inside, not one that just looks good on the outside.
Jutro cure, babygirls nemoj biti tuzna,sve cure kazu da nije gotovo sve dok ne dode gospodicnaM. Drzim ti velike palceve da M ni ne dode iskljucivo radi trudnoce.
Dulcinela i Alms i vama takoder drzim palceve,neznam dal sam koju zaboravila,svima vam drzim veelike palceve i zeeelim vam plusice
Ja to mogu, ja to hoću....
Curica dobro dosla u nas mali svijet trudilica .
Ja to mogu, ja to hoću....
Curica dobro dosla i sto prije otisla s ovog pdf-a
Babygirl nadajmo se i dalje, dok je nema sve je moguce
AlmS puuuuuuno vibrica i pozitivne energije saljem u tvoj plusic
<3 2/2013 <3
Curica, sretno došla i još brže nam otišla....
Za naše drage čekalice puno ...
snaga uma....
Jutro cure, kako ste mi?
Curica, dobrodosla u nas mali svijet, zelim ti sto prije ispunjenje zelja. Babygirl, nemoj gubiti nadu, sa nasim tijelom se nikad ne zna, pokusaj se strpiti dok oficijalno zakasni pa onda ili beta ili test.
To je moja odluka, jer ni meni nije stigla M, mada me stomak boli svaki dan kao da cu dobiti.Temp je i dalje visoka ( jutrosnja 36.9) ali sam odlucila uzeti u obzir FF koji kaze da je danas tek 8 dpo. Ne znam kad cu raditi test, kuci imam i one internetske testove koji me nimalo ne ubjedjuju a od novembra mi stoji Clearblue digitalni ( pokazuje i sedmice) ali ukoliko budem super nestrpljiva otici cu i uraditi betu. Imam blizu privatni laboratorij pa mi je to najbolja opcija.
Jelena, ukoliko se dobro sjecam i ti (ne) ocekujes M uskoro tako da drzim palceve! Sve ostale cure saljem vam najvecu cmoku
Naše JA nije nepromjenjivo. Svaki dan treba ga stvarati i braniti, izvjesne osobine odbacivati, druge stvarati.
Dalia03 nadam se da nećeš morati dugo čekati. ☺
NMareN, Stella, Jelena
AlmS ja sam se naručila kod ginekologa za kraj sljedećeg tjedna. Ako i dođe M do tad bi trebala proći. Pa ću malo porazgovarati s njim i ako su zaista pilule najbolja opcija uzet ću ih, jer mm ide na teren raditi i svakako do jeseni ništa od pokušavanja.
Nadam se da će te M zaobići u širokom luku i držim fige.
Meni O nije kasnila, tako da mislim da bi do sad sigurno pokazalo. Osim ako se zaćeće taj zadnji 12 dan poslije O dogodilo u što sumnjam nekako. Ne znam više ništa. Pustit ću sve neka ide svojim tokom. 😊😘😘😘
Sortiraj odgovore
Najstariji