Cure hvala vam na dobrodoslici i lijepim zeljama ...i ja svakoj od vas zelim po jedan veliki plusic
curica91 dobro nam dosla i jos brze otisla na drugi podforum :)
nadam se da ce ti s nama biti lakse prebrodito sve sto te cekaubuduce..

Dobro jutro cure
Curica91 dobrodošla 😊
Dulcinela odbrojavam s tobom i nadam se da će te vještica zaobići na minimalno 9 mjeseci
Moje M nema još. Jučer sam kupila test, nisam mogla čekat jutro da ga napravim i bio je negativan opet. Danas mi je 32 DC, O je bila na 15 DC, u to sam sigurna. Ne kužim koji se opet k. događa. Budem zvala ginekologa, da mi da uputnicu za betu ako ne dobijem danas. Iako tek u ponedjeljak mogu vadit betu jer nam lab radi ujutro kao i MM ovaj tjedan, a nemam kome svoju mrvu ostaviti. Ne nadam se više, jučer me test dotukao. Taman su mi se ciklusi stabilizirali jer još dok sam dojila i mjesec iza prestanka su bili 41 dan dugi cikusi. Samo mi nisu jasni oni grčevi poslije O što su trajali, kao i unazad dva-tri dana što me bolilo baš kao da ću dobiti.
Create a life that feels good on the inside, not one that just looks good on the outside.
AlmS nadam se tvom pozitivnom testu
AlmS nadam se tvom pozitivnom testu
baby girl koliko dugo vec radite na drugoj bebici?nama je za prvu trebalo godinu dana,i upravo pocinjemo radit na drugoj,pa me bas zanima
Create a life that feels good on the inside, not one that just looks good on the outside.
Dalia03 ovo je već 5 mjesec. Imali smo neke ideje i pokušaje i ranije, ali su mi ciklusi bili prečudni dok sam dojila. Nama je za prvu bebicu trebalo predugo. Nije da smo ju baš ciljano radili, ali minimalno tri godine uz redovne odnose bez prekidanja, i nije se primilo. I prije te tri godine isto imali takve odnose, ali nekad smo prekidali, nekad ne. Ja sam već bila uvjerena da nešto nije u redu, jer smo se nekako potajno nadali oboje. Strah u meni samo raste kad pomislim da će nam opet toliko trebati. 😯
Dalia03 ovo je već 5 mjesec. Imali smo neke ideje i pokušaje i ranije, ali su mi ciklusi bili prečudni dok sam dojila. Nama je za prvu bebicu trebalo predugo. Nije da smo ju baš ciljano radili, ali minimalno tri godine uz redovne odnose bez prekidanja, i nije se primilo. I prije te tri godine isto imali takve odnose, ali nekad smo prekidali, nekad ne. Ja sam već bila uvjerena da nešto nije u redu, jer smo se nekako potajno nadali oboje. Strah u meni samo raste kad pomislim da će nam opet toliko trebati. 😯
Eto toga je i mene sad vec strah,a tek pocinjemo radit na drugoj,bebac mi sad ima 6.mj.i zato smo i odlucili vec na drugo,jednostavno nemam vremena cekati,godine su tu...i sad se bojim da cemo opet prolaziti isto kao i prvi put...
Jutro cure, babygirls nemoj biti tuzna,sve cure kazu da nije gotovo sve dok ne dode gospodicnaM. Drzim ti velike palceve da M ni ne dode iskljucivo radi trudnoce.
Dulcinela i Alms i vama takoder drzim palceve,neznam dal sam koju zaboravila,svima vam drzim veelike palceve i zeeelim vam plusice

Ja to mogu, ja to hoću....
Curica dobro dosla u nas mali svijet trudilica .

Ja to mogu, ja to hoću....
Curica dobro dosla i sto prije otisla s ovog pdf-a
Babygirl nadajmo se i dalje, dok je nema sve je moguce
AlmS puuuuuuno vibrica i pozitivne energije saljem u tvoj plusic
<3 2/2013 <3
Obriši komentar
Jeste li sigurni da želite obrisati komentar?
Sortiraj odgovore
Najstariji