Tko planira i radi na bebi ?

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    LuKi5
    25. Ožujak 2015. 12:07

babygirl, Pepita, iva8, kookoo30, hvala vam od  na divnim rijecima I podrsci. Znam bas nekad dramiti, na dane bude sve ok, I onda me uhvati nesto I cijeli dan sam ni za sto, samu sebe izdeprimiram. Mi smo tako 4 mjeseca bili na kombinaciji dojenje I nadohrana, prvo odbijanje dojenja je bilo s njegovih 3 ipo mjeseca, kad je muz morao nesto ici obaviti I nije ga bilo nekih tjedan dana, to smo izgurali I taman se sve vratilo na svoje, I s 4 mjeseca uopce vise nije dozivljavao sisu nikako. Danima sam ga jos pokusavala stavljat, mijenjala polozaje, ali nista. Kao da ne postoji. Teze je meni palo nego njemu

14.06.2014. L ♥

Pepita2109
    25. Ožujak 2015. 13:46

babygirl nije još, još ima par dana fore tj dok prođu 2tjedna otkad su me sise počele boljet, mislim da je to gotova stvar samo je pitanje dana.. kako si ti?
    LuKi
    almS kako si mi ti? 

sise me bole jako, sinoć je dragi pitao kako su mi sise tako ogromne hahah, pojavile se i plave vene po njima (od napuhnutosti), ja sam vam toliko živčana, na rubu suza, hormoni mi podivljali zadnja dva dana, jutros me trbuh bolio jako kao da sam dobila, još boli,ali manje... jedva sam i sa mamom pričala danas živcirala me svaka njena riječ, ma na sebe trebam staviti natpis "pazi grize", inače ne volim biti sama,ali sada mi tako godi što sam sama hehe, i jedva čekam da mi dragi dođe jedino me njegova blizina ne živcira, on me smiruje  plus ova mutava kiša kao dodatni razlog za 

<3 Čuda su moguća ako vjeruješ u njih <3
    🙏👸👸🙏❤️

Pepita2109
    25. Ožujak 2015. 13:47

Ostale moje drage pozdrav i vama 

<3 Čuda su moguća ako vjeruješ u njih <3
    🙏👸👸🙏❤️

almS
    25. Ožujak 2015. 13:50

Luki
    Babygirl, nista novo i ono malo simptoma sto sam imala nemam vise, tj. bradavice su se vratile u normalu, jedino sto imam neki vodenasti iscjedak, da cesto odem da vidim da nisam dobila. Osjecaj je isti, a i stomak se ponasa kao da cu dobiti svaki trenutak, tako da ja ocekujem M. Jedino sto je pozitivno je visoka temp. Tebi drzim fige jako, najjace!
    Kookoo, da, sutra bi trebao biti dan D, ali nazalost kao sto vidis iz prethodnih recenica, nista nije definitivno ovaj mjesec, jer sam imala dvije pozitivne trakice (17 dc i 25dc) pa ne znam kada je bila O tacno. T se nazalost vise ne nadam. Hvala ti sto mislis na mene.
    Breskvice, zao mi je sto je M dosla, otprilik smo u istoj situaciji. Ne daj se!
    Sve ostale cure koje navijate i nadate se zajedno sa mnom, hvala vam do neba! Ljubim vas sve

Naše JA nije nepromjenjivo. Svaki dan treba ga stvarati i braniti, izvjesne osobine odbacivati, druge stvarati.

iva8
    25. Ožujak 2015. 13:58

LuKi to je normalno, meni je isto teze nego njemu palo bilo kakvo normalno odvajanje od mene. Al cuj, moramo ih naucit pustit kad su oni za to spremni, jednog dana ce odrasti, bolje da se vec sad polako pripremamo za to 

Cure koje radite na bebi!!! Ovo nema previse veze sa zacecem, ali vas lijepo prosim da se vec sad pocnete informirat o POZITIVNIM porodima! Bilo da zelite zakazani carski rez, bilo da zelite potpuno prirodno informirajte se odmah! Ima toliko toga za proucit, bolje je krenut prije nego imati lose iskustvo na porodu pa onda otkriti sve stvari koje niste znale i zaliti za izgubljenim trenutcima.
    Postoji nesto sto se zove Positive Birth Movement, cekirajte si to na netu. I ja vam toplo preporucam da na youtubeu gledate videice od Ine May Gaskin, ona je primalja specijalizirana za prirodne porode, ali bez obzira na to daje stvarno odlicne informacije o samom procesu trudnoce, poroda i vaznosti pojedinih hormona. 
    Sigurno to vec znate, ali ona cak i kaze da je za zacece izuzetno vazno  biti u potpunosti spreman za dijete. Osjecaji zene utjecu na sve od zaceca do rođenja djeteta!

• kikica91
    25. Ožujak 2015. 14:07

evo meni je vještica gotova.... još malo pa se bacamo na posao... hihihi nadam se da će ovaj put biti uspješno :P

• mama@
    25. Ožujak 2015. 14:08

pepita ovi tvoji simptomi napola vuku na PMS a na pola na T... ne znam zasto ali stvarno mislim da bi nam ti mogla javiti plusic ubrzo. btw kad si zadnji test radila? planiras uskoro? babygirl i ti si mi tu negdje sa simptomima... sutra je onda tvoj dan ha? jedva cekam...

StellaMaris
    25. Ožujak 2015. 14:31

Luki i ja imam sličnu priču tvojoj što se tiče dojenja. Osjećala sam se užasno, sramila sam se izaći na ulicu da me nitko ne pita jel dojim (jer je to pitanje redovno išlo prije onog jel sve ok). Nakon teškog poroda, malenog su stavili na neonatologiju zbog infekcije, uzela sam ga  ruke prvi put tek 4-5. dan. Iako sam se ja odmah prikopčala na el. izdajalicu ne bi li umjetno potakla laktaciju, mlijeko nažalost nije krenulo, šokovi su očito napravili svoje. Sad sam ponosna i na to što je podojio barem kolostrum, izdržali smo 15-tak dana uz veliki pad na težini i više nije bilo smisla mučiti bebu koja je bila gladna. Okrivljavala sam sebe za taj svoj dotad najveći životni neuspjeh, mislila sam da sam nikakva majka jer nisam mogla nahraniti svoje dijete, a nisam ni mogla roditi kako treba (rodila sam na vakuum), ma užas, 100 puta sam se pitala što sam mogla učiniti drugačije i zašto nisam postupila tako. Zato sam ljuta na sve one osuđujuće komentare osobito prema mladim rodiljama i dojiljama koje se trude i ne uspiju. Sve smo mi dobre majke koje imaju samo jedan cilj a to je živo, zdravo i sretno dijete,i bitno je da dođemo do njega na ovaj ili onaj način. Danas sam ljuta na sebe jer sam se tako osjećala. Tako draga molim te glavu gore jer je puno bitnije ono što ti je i Babygirl rekla da ti svojim postupcima svom djetetu najviše pokazuješ koliko ga voliš i da si za njega najbolja majka na svijetu.
    Oprostite sve ostale cure na ovom off topic ali morala sam to izbaciti
    Pepita znači kod tebe je samo pitanje dana?
    AlmS temperatura je i dalje postojanja i ne gubi nadu još kad ništa nije izgubljeno 
    Nasmijale ste me ti i Babygirl za one testove od jučer, to je tipično što bi ja napravila a već unaprijed znam da ću se razočarati 
    kookoo tvoja O je obećavajuća, držim fige
    kikica sretno ovaj ciklus
    Jelena kako si ti?
    NMareN i Tena 

<3 2/2013 <3

kosee
    25. Ožujak 2015. 14:34

Cure moje, dok je temperatura gore i dok menge nema, sve je moguće  

Držim ogromne fige

Tena9
    25. Ožujak 2015. 14:40

Cure, je li moguće da imam užasno bolne ovulacije??

Želim biti trudna, želim biti trudna, želim biti trudna..možda zatrudnimo ovako :P

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.