Tko planira i radi na bebi ?

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    almS
    27. Ožujak 2015. 11:18

Jutro cure,
    Stella danas sam puno bolje, jako dugo sam spavala, vise od 10h.. jutros sam navala ponovo dr i tako je napala, rekla sam joj da teba da se stidi svojih godina staza i da joj je dipl samo za zida dobra, te da moze da me izbrise sa svoje liste pacijenata. Ja kod nje idem privatno, nemam uopce soc. ginekologa ovdje, jer ga niko nema.. u biti i soc pregled placas, samo manje ali cekas na isti mjesecima. Sve ovo znaci da sam ja njoj ostavlja u prosjeku od 120-160eura svaki put kada bih otisla. I stvarno nije rijec o novcu, najbitnije je zdravljE, ali ocekukem da me tretiras kako treba. Imam i ja crnih dana i svojih muka ali znam da ih imaju i moji klijenti pa cak i kad ne mogu pomoci, jer nisam specijalizovana u podrucju koje njima treba, saslusam ih I pokusam pomoci, odmoci sigurno necu. Jucer sam bila stvarno slaba, nisam odreagovala odmah, ali nisam tip osobe kod koje ovakve stvari prolaze. I ne, nije stvar u tome da ja ne zelim da cujem negativne vijesti. Ocekujem da sagleda sve mogucnosti i da mi da strucno misljenje, ako za to nisi sposobna, onda ni ne trebas raditi sto radis.
    Uglavom, betu bih ja svakako privatno radila, jer ponavljam i u drzavnim laboratorijama placam ucesce a cekam najmanje dan na rezultate ako ne i vise. Jutros oko 10h sam zvala privatni laboratorij i rekli su mi da uzimaju kvr do 10i30 pa je bila nemoguca misija stici dotad. Sutra ne rade, M jos nema, mene probada na lijevoj strani, iznad jajnika.. jutrosnja temp je 37.1, po najkasnijoj ovulaciji danas je 9 dpo. U ponedjeljak ce biti 12 dpo i tada cu sigurno raditi test. Ukoliko uspijem naci laboratorij blizu ureda onda bih i betu radila u pon, naravno ako dotad M ne dodje.
    Izvinite na predugom postu i hvala vam sto se brinete

Naše JA nije nepromjenjivo. Svaki dan treba ga stvarati i braniti, izvjesne osobine odbacivati, druge stvarati.

StellaMaris
    27. Ožujak 2015. 13:20

Draga nek si se ti njoj istresla. Oni nikako da shvate da mi nismo doktori i da o medicini znamo isto koliko oni znaju o našim strukama. Oni i jesu tu da ih pitamo i da nam daju odgovore, a ne da nas gledaju s visoka, jer da mi znamo o ginekološkim stvarima koliko i oni, onda ih nebi ni trebali. Ja ti želim da sad nađeš nekog vrhunskog (možda na preporuku) s kojim ćeš u potpunosti biti zadovoljna. Ali ovo tvoje stanje tako miriše na T da sam i ja zbog tebe u oblacima i jedva čekam da napišeš da si trudna 

<3 2/2013 <3

NMareN
    27. Ožujak 2015. 16:14

Trudilice drage, samo da vam javim da je beta ispod 10 (nije 0) i dr je zadovoljan. Vise nemiran ići na kontrolu, sve do 6.mj,tad mi radi papu. Poslozila sam si kockice malo u glavi i znam da ce to brzo doći, prvo cekam svoju prvu M od zahvata koja bi nadam se mogla doci u iduca 2tjedna,onda 5.mj da se narucim kod dr,pa 6mj papa,i to je to,onda radimo na bebolini . Do tada uživamo bez stvaranja malog čuda .

Ja to mogu, ja to hoću....

dulcinela
    27. Ožujak 2015. 17:25

AlmS, svakako promijeni gin. Nije se u redu ponijela, a za svoje novce biraj najboljega. Nije to malo love koliko mi njima ostavljamo. Kao sto kazu StellaMaris i LuKi, mi njima uvijek vjerujemo i gledamo u njih kao u bogove, a oni si cesto svasta dopustaju. A kad citamo po internetu, malo se informiramo o svemu, bojimo se pitati ih, da ne pomisle da pametujemo itd. U svakom slucaju, biraj novoga. Nadam se kao i cure da je kod tebe ovaj put T, najvise zbog konstantno povisene temp. Sretno draga almS! 
    Kookoo30, najbolje je tako imati puno posla i ne misliti. Uvijek si to naredim, a ipak mi je stalno u glavi...Zelim ti plus, bas kao i ostalim curama i sebi.
    StellaMaris, kako je prosao pregled?
    Tena i NMareN, divno je kako se bodrite medjusobno i kako ste pozitivne. Doci ce i taj 6.i 8.mj, kad cete moci ponovno raditi na bebici. Mozda cete tada uspjeti iz prve i bit cete postedjene ovoga pokusavanja iz mjeseca u mjesec. To vam zelim od .

baby♡girl
    27. Ožujak 2015. 18:09

Stella kako si? Šta kaže ginekolog? 
    AlmS slažem se sa curama, kad plaćaš barem neka se normalno odnose i neka si joj svašta rekla  kako si inače? 
    NMareN drago mi je zbog tvoje bete, nadam se da će ti brzo sve ovo proći isto kao i Teni 
    KooKoo i dulcinela vibram da vam je ovaj mjesec dobitan 
    LuKi 
    Moje nepoželjne nema. Nek ni ne dolazi. Od jutra imam opstipaciju i plače mi se. Nemam inače problema s tim. Ali ako se uskoro stanje ne popravi proplakat ću, svega mi.  i sad sam tek skuzila da sam u prijašnjem postu napisala da mi je 35DC, a zapravo je 33DC. Ne znam više ni zbrajati 😂😆
    puse svima 

Create a life that feels good on the inside, not one that just looks good on the outside.

StellaMaris
    27. Ožujak 2015. 18:23

Evo me s pregleda, hvala što pitate, jedinstvene ste
    Uglavnom sve je u redu. Nije panika nikakva. Na lijevom jajniku je vodeći folikul od 13 mm. On predviđa da bi mogao puknuti sredinom idućeg tjedna, znači 14-16 dc. Preporučuje da prvo MM napravi spermiogram ako ne uspijemo ovaj ciklus, moram piti folacin ili folnu kiselinu i dalje, i to bi bilo to. Sad sam mnogo mirnija i drago mi je da sam bila kod njega

<3 2/2013 <3

dulcinela
    27. Ožujak 2015. 18:52

StellaMaris, odlicno je proslo. Drago mi je zbog toga. Evo vidis kako ti po tvojoj dosadasnjoj racunici i lh trakicama O dolazi oko 14-16.dana. Samo naprijed i ovaj mjesec i nadam se plusu kod tebe.
    Baby girl, i dalje se kod tebe moze svasta dogoditi. Nije to jos gotovo bez obzira na neg test. Vidis da tvoji simptomi kazu da bi mogla biti T. Od sveg   ti to zelim, pogotovo 
    sto znam da si u brizi zbog odlaska muza na teren do jeseni. Ma vibram da je to ipak to ovaj put!

baby♡girl
    28. Ožujak 2015. 07:16

Dobro jutro cure 😆 
    Stella drago mi je što je pregled dobro prošao, nadam se svakako da je ovaj ciklus tvoj i da nećete na dodatne pretrage. 
    Dulcinela hvala ti na lijepim riječima. Ja ne znam više što da mislim, obzirom da je test negativan bio. A ni M nema. Vidjet ćemo, ako ne dođe do ponedjeljka, tražit ću uputnicu za betu, pa ju napravim u utorak ujutro. 

Create a life that feels good on the inside, not one that just looks good on the outside.

LuKi5
    28. Ožujak 2015. 08:29

StellaMaris, odlicno da je pregled prosao u redu, zelim ti dobitni ciklus 

dulcinela, istina, ima stvarno krasnih doktora, I iznenadila sam se koliko su empaticni I sve objasne, a s druge strane, ima ih takvih da ne znam kojim bi ih rijecima opisala, doslovno titulu koriste da lijece svoje frustracije I podizu ego. Primjer, jedna poznanica dosla je u bolnicu na pregled, imala je tumor, doktor joj nije htio reci sto je, nego da dode kod njega privatno, jer on kao "ima bolje aparate", dosla je kod njega privatno I kaze joj da mora na operaciju jer ima tumor, uzas. 

babygirl  Navijam za pozitivnu betu 

14.06.2014. L ♥

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.