AlmS hvala ti na komplimentima. I meni je lijepo s tobom komunicirati
Drago mi je da si nasla doktoricu koja donekle shvaca vas problem i postuje zelje. Sto se tice pretraga ja se bas razmisljam da ostavim sve za iza ljeta. Ja mislim da ne trebas lagati koliko dugo se trudite, dajte sebi sansu jos koji mjesec pa onda mozete u bolnicu koja je dosta jeftinija nego da idete raditi sve privatno. Ne mogu ni zamisliti koliko bi vas u Italiji to sve kostalo.
Kakvo je stanje jutros kod tebe?
BabyGirl zao mi je zbog neg. testa , iako dok M nema nista nije gotovo. Podrzavam te sto god da odlucis, oces li na tablete ili ces i dalje prirodno. Sigurna sam da ces odabrati najbolje za sebe. Kad opet krenete pokusavati (ako vec sad nisi trudna) nadam se da ce to biti iz prve, samo bi ti ja savjetovala da popratis O s trakicama ili s UZV kod doktora da budes sigurna kad se tocno dogada
Sljokica zao mi je sto niste imali srece. Nadam se da sad necete dugo cekati na novu T (i samo da te utjesim: prije 3 dana poznanica (48.god) rodila zivog i zdravog sina)
Dulcinela pokrit cemo mi ali nekako ne ocekujem da ce se ista znacajno dogoditi na kraju ciklusa. Jel tebi prosla O? (moja lutealna zadnji put opet trajala 12 dana)
Pepita ozdravi nam brzo. Nadam se da ces praznike provesti zdrava
Sve ostale cure ugodno provedite ovu pravo proljenu nedjelju
<3 2/2013 <3
Pepita brzo mi ozdravi... a ta tvoja M ne dolazi je ja nisam dobila T... hahahahah
Drage moje, najdraze kod mene nicega novog... M ce me ocito zajebavati do daljnjega. Tj. Nece jer je nema
Mucno mi je iz dana u dan... nekada me malkice zaboli stomak kao da cu dobiti ali nicega nema... i tako iz dana u dan, pocelo mi se cak vrtiti u glavi... ma svasta
Testove za T ne zelim kupovati vise... previse negative mi donese
Jedino da idem vaditi betu... a no to mi se ne da jer smatram da cu se ponovno razocarati
Svi vi koji cekate, ne cekate, zelite , ne zelite... tu sam.. pratim vas sve redom
Saljem vam virtulani zagrljajic
dulcinela pijem tekućine i više nego inače jer me tijelo samo to traži
babygirl vidim da si i ti u iščekivanju još uvijek joj joj, vaditi ćeš betu?
mama2 da moja M zakazala iako je po simptomima tek očekujem sljedeći tjedan, samo eto bojim se da si ovom prehladom-virozom opet ne poremetim štogod, jer sam na lekadolima, brufenima, andolima, ni sama ne znam šta da pijem da pomogne, grlo me ne boli zahvaljujući kadulji, jedino me glava, nos i osjećaj slabosti rasturaju..
Ne znam šta da ti kažem osim sretno i nadam se da ćeš uskoro otkriti na čemu si mene sise rasturaju, trbuh boli tu i tamo, uloške nosim već tjedan dana, jer u protivnom moram mjenjati gaćice svako malo jer je bilo puno vlage, sada malo manje kad sam se prehladila,ali neka uložaka...
Stella baš je lijepo za čuti da ti je sve u redu nadam se tvom plusiću
i hvala nadam se da ću ozdraviti uskoro da mogu svojima napokon nakon toliko dugo
almS kako si mi ti? je li stigla M? spominjala si iscjedak kao pred M zato pitam, pratila sam te duže vrijeme samo nikako smoći snage da tipkam i tipkam, i stvarno mi se svaki dan ogade doktori sve više, nadam se da si našla neku dostojnu zamjenu, samo mi nije jasno šta ti je dokt rekla na to što si imala dvije pozitivne trakice? i da meni je ginekolog kad sam prvi put otišla kod njega vidio da trebam procuriti jer mi se nakupljala krv oko jajnika, jer i tebi tvoja išta rekla.. ojjj jesam se raspisala heh
pozdrav svim trudilicima i čekalicama da postanu trudilice naše drage Tena i NmareN
<3 Čuda su moguća ako vjeruješ u njih <3
🙏👸👸🙏❤️
Stella opremit ću se na jesen s trakicama, pratit ću i bazalnu, a za uzv ne znam, prošli put kad sam ga pitala da mi pogleda na uzv da li nastupa O on je rekao da to ne može vidjeti. A i uskoro ću promjeniti ginekologa skroz, pa ćemo vidjeti.
Pepita ne znam da li da idem vaditi betu, mislim da bi me 0 dotukla. Previše mi je to. Simptoma nema, osim što su mi se sise malo povećale. Bole na dodir, ali skroz malo. U petak imam pregled ako ne dođe. Ako dođe nadam se da će proći do petka.
AlmS
Create a life that feels good on the inside, not one that just looks good on the outside.
Drage ženice,hvala na dobrodošlici!danas mi je prvi dan ciklusa,znači drugi ciklus poslije operacije.28 dana,po školski kao i prošli mjesec.Rečeno mi je da što prije krenemo u nove pokušaje.Poslije svega,strah od svega stavljam sa strane.Pijem opet Femisan kapi,vjerujem da su mi pomogle i kod prvog pokušaja.Plodne dane jednostavno osjetim,billingsova metoda !samo ne znam kako će sada funkcionirati sa samo jednim jajnikom.Ginići žele da damo prvo šansu prirodnjaku.bumo vidli!pozitivne misli vrtim za sve
nema ne mogu,guram dalje!
Jutro dame!! Ja moram javiti za mene odliču vijest!! ali nema veze sa bebama...sutra se selimo u novi stan na trnovčici u stan u kući jednih super ljudi...možemo imati psa i doista povoljno smo prošli
Stan mi je mrak i kaj je najbolje imamo mali balkon u spavaćoj i ogromnu terasu s druge strane stanaa!!!! Predivnooo..presretna sam kaj se selimo napokon i 7.04.ujutro idem po našeg malog peseka...curicuuuu
Kako ste mi vi???? kaj ima novogaaa????
Želim biti trudna, želim biti trudna, želim biti trudna..možda zatrudnimo ovako :P
'Dan drage moje cure, kako ste mi?
Babygirl, Stella, Dulcinela, Pepita, Mama2 beskrajno vam hvala na podrsci, razumijevanju i dijeljenju mog razocarenja. Danas nakon 2 dana nekog sugavog iscjetka (sad ga ima sad ga nema) je stigla M. Iscjedak je pratio pad temp pa sam znala da ce vjestica stici. Njagore mi je sto mi je produzila ciklus, danas je trebao biti 38dc. Po FF lutealna faza mi je 11 dana, jel to prekratko? Pisala sam vam ranije da sam uzivala u nadi koju sam iskusila, napokon sam dozivjela neke simptome o kojima vec mjesecima citam.. Da se ne lazemo, u subotu sam se raspala u 100 komadica, ali sam ih pokupila i nastavila dalje.
Nismo jos definitvno odlucili sta cemo.. Jucer su nam na rucku bili suprugov kolega i njegova zena sa malom curicom (9mj). Njih dvoje su u braku 6 godina i iako nismo nikad ni s kim sa strane pricali o nasim strahovima i sretpnjama jucer sa njima jesmo jer smo znali da su prosli kroz sve ovo. Ova djevojka je po pitanju pretrega bila gora od mene, ona je nakon 6 mjeseci htjela sve prekontrolisati i posto je za drzavnu bolnicu bilo rano sve su privatno uradili i oni kazu da ih je sve ukupno doslo oko 3000€. Puno je lakse pricati sa nekim o tome ko je kroz sve to prosao, oni kazu da se kaju sto su skroz sve to prosli tako rano i da za sve vrijeme pretrage nikad nisu sreli par koji je pokusavao manje od godinu dana. Dali su nam dobar savjet, a taj je da se obratimo nasem dr porodicne medicine jer je covjek jako fin a ovdje on daje uputu za dalje pretrage. Recimo spermiogram se moze raditi i prije godinu dana na uputu dr opce prakse, tako da smo vec zakazali temin kod njega danas poslijepodne, da vidimo sta ce nam on reci. Nije samo pitanje novca, ja se nekako ne osjecam spremnom za dalje pretrage, iskreno smatram da je rano.. suprug je rijesio da radi spermiogram i spermokulturu (valjdas se tako zove), pa sto Stella kaze da bar eliminisemo njega, kao eventualni problem, ako bude sve ok. Zasad vam je to to, nisam pametna sta vise da radim. Ne pijem nista vise osim folne koju sam ponovo pocela piti prije 8 dana, te cu se pokusati opustiti i prepustiti, bar dok ne skontamo sta dalje!
Tena, neka vam je sa srecom novi dom i da u njemu dozivite samo najljepse trenutke. Uzivajte u psicu.
Sljokice, dobrodosla i sto brze otisla odavde. Neka je sa srecom, da ovaj ciklus bude dobitni!!
Naše JA nije nepromjenjivo. Svaki dan treba ga stvarati i braniti, izvjesne osobine odbacivati, druge stvarati.
Dobar dan cure
Samo da prijavim da je jutros došla M, a nadam se da će proći do petka.
AlmS drago mi je da si bolje, vjerujem da ćeš uspjeti, nadam se da će ove kontrole s muževe strane proći dobro.
Ja ću malo sjesti sa mm poslije pregleda u petak, razgovarati o svemu. Vidim da mu je teško koliko i meni, želi bebicu svim srcem, samo je pitanje da li ću na pilule ili nešto drugo. Svim ostalim curama koje uskoro neočekuju M želim puno sreće i nek se vještica ne pojavi.
Create a life that feels good on the inside, not one that just looks good on the outside.
Sortiraj odgovore
Najstariji