Kako ne bih, stalno pratim razvoj situacije
Tena, mogle bi biti ovulacije, meni su bile bolne par mjeseci nakon što sam prestala s kontracepcijskim pilulama. Isto sam se prvi mjesec šokirala da što me to tako boli jer me prije nikad nije. Kasnije se smirilo, taman kad bi mi ta bol dobro došla za određivanje plodnih dana, ona prestala
Hvala curke nadam se da ce mo svi vec jednom ugledat te ++ hihihi i da uzivamo svakim danom u debljanju hahahaha
drage moje... ja kao i ovo vrijeme... tu sam, pratim vas ali nemam snage da se javim. Tu i tamo uletim, ali vidim da to nije to... Vise se ne nadam ni M ni T ni nicemu. Bas sam onako fuj, bljak. Imam bas vidljive faze. Cas sam dobro, cas se uplasim, pa malo vicem, pa placem... u pm i sve. Koji klinac se desava samnom. Bolovi u stomaku prisutni iz dana u dan ali ne zelim ih osjetiti. Dosta je ovih umisljenih simptoma... Sorry sto vas tlacim s ovim glupostima al moram negdje to ispucati
Pozdrav cure !Nova sam ovdje...dragi i ja radimo na bebici vec nekih 9mj i jos uvijek nista
...dr mi je rekla da kad prodje god dana da ce mene i dragog dalje slati na pretrage...papa mi je ok,ultrazvuk isto i brisevi...jel ima koja id vas iskustva koje se tocno pretrage obavljaju nakon tih god dana?
mama2 mislim da je danas takav dan svi smo nekako žnj, a kako i ne bi bili.. samo si ti daj tu oduška zato i jesmo tu ja bih najradije legla i prespavala ovaj dan,ali ionako se bliži kraju pa ću izdržati nekako...
curica91 dobrodošla, i nadam se da ćeš se brzo preseliti na pdf trudnoća.. šta se tiče pretraga, mi još nismo u toj fazi pa ti ne mogu pomoći svojim iskustvom, ali mislim da su to prvo ono neke osnovne hormoni i tako to, a tvoj dragi spermiogram.... sigurna sam da ćeš naći neki bolji odgovor od mog i sretnoooo
<3 Čuda su moguća ako vjeruješ u njih <3
🙏👸👸🙏❤️
Baby girl, sve mi to kod tebe vuce na T, bas kao i kod almS i ove promjene raspolozenja kod mama2. Vidjet cemo vrlo uskoro, nestrpljiva sam zajedno s vama.
jelena, bas si ovo simpa rekla, zadnji za roditi u 2015. Mozda si i ti u tom vlaku, isto cemo brzo saznati.
Pepita, jos malo do famoznih dva tjedna bolnih grudi. Valjda M napokon dolazi. Slazem se s tobom da su dani neki znj i da smo svi slabije raspolozeni.
StellaMaris,LuKi,iva8, vjerujem vam da je iskustvo dojenja posebno i mnoge cure navode da im je ta tema cak bila bolnija i s vise problema nego sam porod. iva8, hvala na savjetima, vjerujem da ce nam koristiti.
Kookoo30, nas dvije opet imamo slicnu situaciju. I mene je u ponedjeljak cijeli dan jako bolio lijevi jajnik, dan prije su i na lh trakici crtice bile skoro iste. Pretpostavljam da sam ovulirala u ponedjeljak ili jucer, na 11.dan. Temp porasla jucer, a danas se tek blago nastavilo. Ne moram ni reci da smo pokrili i pokrivamo, pa cemo vidjeti. Ovaj ciklus pila sam marulju i dozivjela bjelanjak sluz u ponedjeljak. Sad cu dalje vrkutu do M, koju nadam se necu dobiti. Moramo se uvijek nadati.
Curica91, dobrodosla i nadam se da neces ni morati na pretrage i da ces brzo ugledati plusic. Sretno!
Pusa svim trudilicama.
Cure hvala vam na dobrodoslici i lijepim zeljama ...i ja svakoj od vas zelim po jedan veliki plusic
curica91 dobro nam dosla i jos brze otisla na drugi podforum :)
nadam se da ce ti s nama biti lakse prebrodito sve sto te cekaubuduce..
Dobro jutro cure
Curica91 dobrodošla 😊
Dulcinela odbrojavam s tobom i nadam se da će te vještica zaobići na minimalno 9 mjeseci
Moje M nema još. Jučer sam kupila test, nisam mogla čekat jutro da ga napravim i bio je negativan opet. Danas mi je 32 DC, O je bila na 15 DC, u to sam sigurna. Ne kužim koji se opet k. događa. Budem zvala ginekologa, da mi da uputnicu za betu ako ne dobijem danas. Iako tek u ponedjeljak mogu vadit betu jer nam lab radi ujutro kao i MM ovaj tjedan, a nemam kome svoju mrvu ostaviti. Ne nadam se više, jučer me test dotukao. Taman su mi se ciklusi stabilizirali jer još dok sam dojila i mjesec iza prestanka su bili 41 dan dugi cikusi. Samo mi nisu jasni oni grčevi poslije O što su trajali, kao i unazad dva-tri dana što me bolilo baš kao da ću dobiti.
Create a life that feels good on the inside, not one that just looks good on the outside.
Sortiraj odgovore
Najstariji